Widok

Zaproszenia ręcznie robione

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Były już takie wątki, i to nie jeden raz, ale oczywiście żadnego nie mogę znaleźć :(

Piszcie proszę jak robiliście swoje zaproszenia - potrzebuję łopatologiczną instrukcję obsługi, od A do Z ... jaki rodzaj papieru... jakie rozmiary, itd....

Mile widziane fotki :D

Chwalcie się!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co powiedzielibyście na zaproszenia drukowane takie jak te https://farrowdesign.pl ? Moim zdaniem jest to fajna opcja, tym bardziej że o wszystkim wy decydujecie. Jaką grafikę chcecie, treść, możecie spersonalizować zaproszenie. Dla mnie bomba.
:))) Cieszę sie bardzo że mogłam pomóc.

Tego typu instrukcje to moja codzienna praca, można powiedzieć...

noooo suuuper wszystko działa!! tak jak pisałaś :-) na was zawsze można liczyć:-))))))

Wypakuj te dwa pliki na pulpit, zaznacz plik z rozszerzeniem *.ttf, kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz Kopiuj. Wejdź w Start->ustawienia->panel sterowania i wybierz czcionki i w tym okienku, kliknij prawym przyciskiem myszy a następnie Wklej.

czy chodzi ci o strone: www.czcionki.skryptoteka.pl ??

???

weszłam w google wpisałam czcionki polskie wybrałam jedną wcisnęłam pobierz na pulpicie wyskoczył mi folder ale co z tym dalej zrobić ???? tam jest tylko licencja i plik z pokazana trzcionka a u góry tylko gotowe lub drukuj ale jak z tego skorzystać??? ciemna jestem jeśli chodzi o te sprawy..hilfe!!!!!!

:-)))

andzia.79 - poszło na maila

te czcionki i gdzie ten klej można kupić ??? ja kupiłam megic ale nic nim jeszcze nie robiłam w sumie w moim projekcie będzie sporo tasiemek....więc mam nadzieje że da radę..

pewnie poproszE!!!!

tym polimexem perełki trzymają się super, i wogule nie zostawia śladów, kleiłam już nim wszystko i tasiemki i materiały i druciki i perełki, wszystko trzyma się super

a cena też jest ważna, bo za taką tubkę magic płacisz 3,5o
a polimex w takiej tubce kosztuje 1,90 większy ze 2 razy conajmniej polimex w buteleczce kosztuje 3,50 i jest wydajny

Masz rację, nie do wszystkich materiałów się nadaje-np perełki się odlepiały i przylepiałam je na taki klej z pistoletu. Jak używałam zupełnie nowego to był za rzadki i ciężko mi było nim przykleić. Musiałam najpierw wydusić go trochę na kartkę i odczekać. Wszystko zalezy co kto chce nim zrobić...

magic może i jest dobry, ale ja już wiem że nie do wszystkich materiałów, zawiodłam się na nim klejąc tasiemki, jednak prześwitywał , ale znalazłam lepszy klej, polimex chyba taka nazwa, dokładnie nie wiem, ale coś w tym stylu, przeźroczysty klej w butelce przeźroczystej, mocny jak niewiem, szybko schnie i duzo wydajniejszy niż magic, a kosztuje praktycznie tyle samo

A propos kleju, to mogę wam polecić klej Magic, kosztuje ok 3 zł, można go kupić w sklepie papierniczym. Jest bardzo mocny, idealnie nadaje się do przyklejania różnych kokardek, różyczek, kalek itp. Po zaschnięciu robi się przeźroczysty-jak wikol.

moje mozesz zgapic z mojej stronki - jesli chce to podam na maila :)

andzia.79 napisał(a):

> a czcionkę ładna skąd wziąść???
>
>

www.antraksjafonts.pl
lub wpisz w google "czcionki polskie" i bedzi edużo ładnych

co do tego pana z allegro ja u niego kilka razy zamawiałam i papier jest ok ale współpraca różna niestety, trzeba się pytać i upominać o swoje :)

a czcionkę ładna skąd wziąść???

cezex rzecz jasna!!!!!!!! jeszcze koleś na allegro ma za 7,50 10szt o grubat 246 i ma różne ja chyba tam zamówie. bo w sklepie dla plastyków jest po 2,60

do góry