Widok
Vide:
https://forum.trojmiasto.pl/Koszulki-z-nadrukiem-zdjecia-t841916,2,22290.html
Możesz sobie zrobić koszulkę z napisem na tle zdjęcia Rzeplińskiego, Kasprzaka czy Mazguły ;]
https://forum.trojmiasto.pl/Koszulki-z-nadrukiem-zdjecia-t841916,2,22290.html
Możesz sobie zrobić koszulkę z napisem na tle zdjęcia Rzeplińskiego, Kasprzaka czy Mazguły ;]
fubu
Czy nie zdajesz sobie sprawy z faktu, żę facet cierpi na kompleksy, które są wzmacniane przez dysonans poznawczy, pojawiający się w momencie, gdy zetknie się z zupełnie odmiennymi poglądami, stawiającymi pod znakiem zapytania jego oceny i poglądy ?
Przypominam receptę na takich nygusów - po co babcię denerwować, niech się babcia cieszy.
Czy nie zdajesz sobie sprawy z faktu, żę facet cierpi na kompleksy, które są wzmacniane przez dysonans poznawczy, pojawiający się w momencie, gdy zetknie się z zupełnie odmiennymi poglądami, stawiającymi pod znakiem zapytania jego oceny i poglądy ?
Przypominam receptę na takich nygusów - po co babcię denerwować, niech się babcia cieszy.
> Do Sadyla to nawet możesz napisać Zajszczana Moczymordo, bo i takie miał sytuacje.
Nawiany gości do brzydkiej baby w zbiorkomie:
- ale pani jest brzydka.
Baba oburzona: "a pan jest pijany!"
- tak, jestem. Ale jutro będę trzeźwy a pani brzydka pozostanie.
Miewałem i dużo bardziej upodlające sytuacje, o których ci się nawet nie śniło.
I co z tego? Otrzepałem się i wstałem.
Tobie i całej waszej trzódce, to nie grozi. Pozostaniecie guanem.
Nawiany gości do brzydkiej baby w zbiorkomie:
- ale pani jest brzydka.
Baba oburzona: "a pan jest pijany!"
- tak, jestem. Ale jutro będę trzeźwy a pani brzydka pozostanie.
Miewałem i dużo bardziej upodlające sytuacje, o których ci się nawet nie śniło.
I co z tego? Otrzepałem się i wstałem.
Tobie i całej waszej trzódce, to nie grozi. Pozostaniecie guanem.
> czy długo by istniał sklep oficjalnie
sprzedający takie.
Raczej nie, jeżeli byłby to jedyny asortyment. Szybko by splajtował.
Jeśli natomiast sugerujesz, że zostałby zamknięty wskutek jakichś nacisków administracyjnych ze strony PiS-u, to tryknij se baranka o ścianę
Jakakolwiek walka z obecna opozycją fatalną jest kompletnie nie na rękę partii rządzącej. Dużo więcej zyskuje, pozwalając opozycji działać bez ograniczeń. I wynosząc Frasyniuków na rękach.
Opozycja doskonale sama się zaoruje, bez pisowskiego wkładu w choćby cień jej martyrologii.
sprzedający takie.
Raczej nie, jeżeli byłby to jedyny asortyment. Szybko by splajtował.
Jeśli natomiast sugerujesz, że zostałby zamknięty wskutek jakichś nacisków administracyjnych ze strony PiS-u, to tryknij se baranka o ścianę
Jakakolwiek walka z obecna opozycją fatalną jest kompletnie nie na rękę partii rządzącej. Dużo więcej zyskuje, pozwalając opozycji działać bez ograniczeń. I wynosząc Frasyniuków na rękach.
Opozycja doskonale sama się zaoruje, bez pisowskiego wkładu w choćby cień jej martyrologii.