Widok

Zasr*ne brudasy

Zwierzaki Temat dostępny też na forum:
Ludzie ogarnijcie się od kilku dni chodzę uliczkami naszego osiedla (rodzinnego) i jestem przerażona - wszystko z****ne przez psy. Sama jestem posiadaczką psa i wyprowadzam go z dala od naszego osiedla na pole przy ul. Rolniczej i sprzątam po nim.

Dziś rano Pancia w białych adidaskach wyprowadziła swojego kundla, który n****ł na podjazd (niestety nie jej !!), odwróciła się na pięcie i poszła sobie zostawiając g..o swojego pupila. Droga Pani spacerując ze swoim psem codzienni i widzę, że jest to norma dla pani nie sprzątać po swoim psie następnym razem pofatyguję się i zaniosę Ci panciuniu to g..o na Twoją wycieraczkę i podam numer mieszkania, aby wszystkie g..a z osiedla trafiały na Twoją posesję
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 3
tam ktos remontuje wewnątrz a smietnisko jest od kilku miesięcy ,powiedzieli by na Policję zgłosić ale facet tam żadko bywa bo pytalismy sasiadów dla których tez jest to uciazliwe.
Wolnośc Tomku a inni maja sprzatać.
Przykre
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgłoś do urzędu gminy ( oni są odpowiedzialni za porządek)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do hehe -twoj poziom rowniez zenujacy.z mozgem wszystko dobrze,bo bardzo lubie i szanuje zwierzat.jeszcze raz-dobra wam,ludzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ufff wyluzuj hehe bo widzę że zrobiła ci się kupa z mózgu
k..... co za żenujący poziom tutaj jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do dewelopera, niech sprzątnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na mojej ulicy wybudowali szare czworaki ( boczna od Pszennej) pod jednym z tych bloków powstało prywatne wysypisko śmieci, wiatr rozwiewa folie, styropiany, papiery bo barany nie zabezpieczyły tego. Całe te smieci walaja się w ogródkach naszych.
Gdzie to zgłosić może ktoś podpowie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
koty robia kupe w mozgu ludzi,tylko w chorym mozgu,oczywiscie....po naturze,im trzeba przykryc.a jesli ci zrobil na trawniku,to masz kiepski trawnik.przypadkowo koty nie robia....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
to ciekawe, a gdzie koty robią kupę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koty na trawnikach nie robia kupe,a jesli ktos znalazl,to bylo na sniegu,a zima dawno juz zkaczylas....a czasami ptaki lataja,kto ich bedzie pilnowac kiedy s****a na samochody?!.....czemu nie zostali w mieszkankach,tam spokoj i natura nie przeszkadza...dobra wam ludzi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
o co wam chodzi ludzie , haha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
To trzeba było tatusiowi jajca obciąć.
Temat kotów popieram a także temat sterylizacji suk i kastrowania psów, jeśli nie potraficie upilnować. Gdy nadejdzie czas to burki latają watahą po całej wsi za sukami i obszczywają wszystko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a bywaja przypadki bezsresowo wychowywnych pannic, ktore w gimnazjum pija piwsko, pala a mamcia udaje ,że nic nie widzi, cóż :(
ale to już inny watek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
U nas za to często jest czarno-biały kot z domu z Ogrodowej. Wchodzi do domu, skacze po samochodach. Najgorzej że obrywa się kotu a nie właścicielom...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dzieci jeszcze nie przeszkadzaja?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
mam 2 koty , oba wykastrowane ale wchodza obce,sikaja, znaczą teren , fakt śmierdzi i niestety niszczą rośliny :(.
Mocz kota niewykastrowanego wydziela śmierdzace piżmo .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To już było, ale upomnę się raz jeszcze bo skutek był żaden. Proszę uprzejmie właścicieli kotów ( płci męskiej ) z rejonu Łąkowej, Źrodlanej, Ogrodowej i Wiśniowej o zaprzestanie uprzykszania życia i pilne obcięcie jajec swoim kotom. Delikatnie mówiąc mam dosyć " obsikanych " wokół domu, szyb, parapetów, leżaków i itp., które pemanentnie, co tydzień muszę spłukiwac i szorować, gdyż smród w domu jest okrutny. W zeszłym sezonie jeden z Waszych kocurów był łaskaw wejść do mojego domu i opryskał siatki z zakupami leżące w sieni. Żona sugeruje abym wziął sprawy :( Szczególnie pozdrawiam ( szmata czeka u mnie w domu ) właściciela pięknego ( szarobury-tygrysek ) kocura z oklic ul. Ogrodowej.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
głowę ci chyba porysowały
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
koty sasiadow s****a i sikaja gdzie popadnie moje dzieci maja alergie na koty ,dlatego ich nie lubie a zima skacza na auto i rysuja karoserie ,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
tak, pomieszkacie dłużej, to docenicie koty...ja je wręcz wabię do mojego ogródka...wole sprzątnąć kocią kupę z trawy niż walczyc z myszami w domu...a i szczury się zdarzają...brrr!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o koty to dajcie im spokój. Jesienią sporo myszek wkrada się do mieszkań i nawet tych na piętrach.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry