Widok

Zdrada przed ślubem

Wesele Temat dostępny też na forum:
Kiedyś od koleżanki która miała wziąść ślub usłyszałem pewną historię.
Była zakochana w pewnym mężczyznie i miała wziąść ślub.
Przygotowania ruszyły pełną parą. W dniu ceremonii przyszła
do pokoju pana młodego i zobaczyła go całującego się z inną
kobietą!!! Ślub został odwołany, a dziewczyna zraziła się do facetów.
Co sądzicie o takiej sytuacji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
tak sobie czytam bo zainteresował nie tytuł , ponieważ wczoraj klientka zadała mi pytanie czy wykonany masaż tantryczny to zdrada? odpowiedziałem tekstem o przepływie energii, oddziaływanie na czakry i że ona jest odbiornikiem a ja stacją nadawczą... i że to nie żadna zdrada
dopiero wieczorem w domu uświadomiłem sobie że to może być zdrada, ponieważ ta kobieta od tak takich doznań erotycznych nie wyrzuci z głowy i kochając się ze swoim przyszłym mężem" grę wstępną" robiła ze mną... podpowiedzcie co o tym myślicie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak się ktoś nie miesci w portki, tak ja ty Piotruśku, to może sobie kupić większe portki i juz się będzie mieścił :) Naprawdę mało wiesz skoro uważasz że tam można jedynie pakować. Tzn. że sam po prostu nie chodzisz na siłownię skoro nie wiesz w jaki sposób to miejsce może byc wykorzystywane. O biezniach, stepperach i innych takich ty słyszał??? Nie sądzę aby na tych urządzeniach się pakowało. Ja np. ćwiczyłam tam aby przygotować organizm na duży wysiłek fizyczny za pół roku. Ale oczywiście ty wiesz lepiej. Na pewno nie mieściłam się w portkach.
Emenems - a w Was jest siłownia? Podejrzewam, że tylko w duzym mieście. Nie trudne, jak bys sama tak chodziła, a podejrzewam, że tego nie robisz :)
Nie podoba mi się, że oszukiwała bys koleżankę razem ze zdradzającym mężem. Wg mnie powinnaś wtedy czuć się współwinna.

Buninka - jak by ktoś nie potrzebował to by nie chodził na siłownię ;)
Chodzą głownie koksy, bo stoją na bramkach, albo jak piszez faceci z biur. Problem też czy oni mogli patrzec na Was, bo kobity idą głownie jak już nie mieszczą się w portkach ;)

Miliani - wyjatki potwierdzają regułę ;) Na weselniku dowód jest wprost :) Ale Doda to ma chociaż odpowiednie warunki i pewnie niedociągniecia umysłowe można jej wybaczyć ;)

MIKI - nikt nie wie o kogo chodzi, więc nie ma problemu.

Beata - cieżko studentowi być bogaczem ;) A Twoj chłopak był potencjalnym bogaczem, bo posiadał dużą wiedzę, a to zwykle przekłada się na zarobki ;) Goscia bez matury to żadna nie chce :(
Dobrze powiedziałaś, że mozna się cieszyć z bycia razem dysponując niekoniecznie dużym bogactwem. Tylko, ze większośc kobiet jest próżnych, a szał zakupowy zniszczy każdy normalny związek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie każda leci na kasę. Mój mąż nie miał nawet swojego samochodu jak się poznaliśmy, był biednym studentem;). Imponowało mi,że jest bardzo inteligentny i możemy rozmawiać godzinami o wszystkim. A osoba, która ma ambicje i jest wykształcona i zaradna wyrobi sobie odpowiedni poziom życia w swoim czasie. Obecnie nie nażekam.Nie muszę być milionerką żeby być szczęśliwą. To co mi potrzebne do szczęsia również pod względem materialnym mam.

pewnie jest grupa kobiet co tylko kasa, kasa i spoko taki sponsoring uprawiają ale dla mnie to jest jak prostytucja i tyle.

do piotrusiak

widać że nie można tobie nic powiedzieć i zaufać.opwiadaj swoje historie o nie czyjeś ta twoja koleżanka może nie życzyła sobie byś rozpowiadał.paplo

do piotrusiak

wiesz co nie opowiadaj czyjejś historii bo może ta twoja koleżanka nie życzy sobie tego.a i teraz wiadomo że tobie nie można zaufać ponieważ jesteś paplą

do piotrusiak

dlaczego ty opowiadasz historię twojej koleżanki może ona tego sobie nie życzy? pomyślałeś/aś?
Teraz to ja dziękuję za miłe słowo i troskę;P
Ciekawe w którym miejscu Ty tą moją nienawiść zauważyłeś:) Chyba że chodzi o to, że od nadmiaru się w głowach przewraca, ale to nie było bardziej ogółem niż do Ciebie ;) Taka prosta prawda życiowa:)
dzieki za mile slowo !
Ale to nasz polski gadzet !Mila kobieto ale skad wiesz czy ja lekcje bralem w polsce pisowni w j.polskim zycze ci pisac tak ja po polsku,w jakims innym jezyku!
A w polsce jestem czesciej jak ty milutka w pracy ! pozdrawiam i wiecej milosci niz nienawisci i ci ulozy sie w zyciu!
To skoro 30 lat na obczyźnie jesteś i nie pamiętasz nawet jak się pisze po polsku, to tym bardziej nie znasz polskich realiów i nie wiesz jakie jest życie w Polsce:) Mój dom, moje konto, moje samochody i mój jacht to chyba nie tutaj;P I chwała Bogu, bo od nadmiaru wszystkiego się w głowach przewraca:)
sorry za pisownie na wstepie !!
Widze ze babiniec sie zdenerwowal!
Ale to wszystko mile Panie jest zycie i to one nas ,was zmusza do takiego a nie innego zachwania, postepowania,mysle ze jest wiecej kobiet polujacych na latwy kasek niz facetöw .W dzisiejszych czasach nie liczy sie wiek wyglad ,ale nie stety kasa pozycja , tak jak w niemieckiej reklamie"moj dom mojekon moje samochody moj jacht"
I kazda leci na to,no chyba ze gosposia ksiedza sie nie skusi!
Sory za pisownie ale jestem ponad 30 lat na obczyznie !
nie, Piotrusiek oczywiscie;)
Ja??? Doda ma podobno 150.
Mam wrażenie, że uważasz że wszystkie kobiety zatrzymały się w rozwoju na podstawówce i mają IQ Dody ;P
Ej Piotrusiek, to ja jestem nienormalna bo na siłkę chodziłam? I uwierz mi, takich maczo mężczyźnianych męskich mężczyzn było jak na lekarstwo, choćby człowiek chciał dla egzotyki takiego poderwać. Sami "tacy z biur", co juz pewnie patrzec na siebie nie mogli (ja, na marginesie na nich też patrzeć nie mogłam) i postanowili za siebie się wziąc.
No wlasnie tak ;) na silownie jak ktos chce znajdzie czas zamiast gnic przed tv i ogladac klan....wbrew pozorom to nei takie trudne, nawet przy studiach i pracy. a pozniej przy pracy i dzieciach, zalezy co kto lubi.

Tak wlasnie, nic bym nie powiedziala. bo to nie ja zdradzam-a jakie ludzi maja uklady i sekreciki to nikgdy nie bedziesz wiedzial wiec nei ma co sie za przeproszeniam "wpieprzac"
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ciężko połączyć siłownię ze zdobywaniem wiedzy, jak na jedno czasem ledwo brak czasu :) Tak na marginesie: pracujecie i macie
czas na fitness, saune, spa i jeszcze studia podyplomowe? ;)

Emenems - szkoda, że nic nie wyciagnę od Ciebie ;)
Czyli byś stała w milczeniu, a twoja koleżanka by była zdradzana. Gdzie tu kobieca solidarność?

Buninka - normalni to uprawiają sporty takie jak tenis, pływactwo itp.
Bogatego faceta stać spełniac różna zachcianki kobiety, a to jest dobrym afrodyzjakiem ;) Tak samo jak bogatego będzie stać na lepszy ciuch, perfum itp. Wiadomo, że samej fizyczności to nie zastąpi, ale podniesie jego atrakcyjnośc w oczach kobiety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
No właśnie, to na siłownię nie chodzą już normalni faceci? Co za bzdury! Oczywiście że siłownia poprawia kondycję i wtedy mężczyzna jest sprawniejszy. Każdy sport to powoduje. Ty chyba nie zrozumiałeś co napisałam. Ja zarzuciłam że faceci myślą że kasa powoduje że są lepszymi kochankami. Oczywiście że dla niektórych kobiet (zakompleksionych i wychowanych stereotypowo) bogaty mężczyzna jest atrakcyjniejszy, ale po to aby, jak to wyraziłeś, się ustawić. Ale pieniądze nie powodują z mężczyzny lepszego kochanka, no chyba w to nie wierzysz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mozna byc madrym inteligentnym i chodzic na silownie. nie widze przeciwskazan.
Co do trybu naszego zycia to mozesz drazyc i drazyc piotrusiek...to nie forum na wywlekanie calego swojego zycia, a ja dalej bede mowic ze twoj argument z plaza jest slaby bo to juz tez bylo...rozlaki dlugie, intensywne miesjkie zycie ,spokojne wiejskie itp....itd...to nei temat juz bo po prostu Ci sie nie uda :)

co do moowienia o zdradzaniu...nie czuje sie adwokatem ani jej jako takiej ani jego jako takiego. Ani jemu ani jej, to prywatny biznas dwoch osob, moze to i złe, ale kobieta kora jest zdradzana i na odwrot zazwyczaj o tym wie domysla sie tylko boi sie spytac albo sprawdzic, wiec ja nie bede ta osoba ktora wprowadza zamet-oni sie pogodza a ja zostane tą zła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To nie tylko męskie przekonanie :) Sama wiesz, spedzają więcej czasu na siłowni, a to owocuje lepsza kondycją fizyczną ;) niż ten co tylko siedzi i stuka regułki ;) A bogaty to może spełniac próżne zachcianki kobiecie i dawać jej powody do zadowolenia i myslenia typu "jestem lepsza, bo się u bogacza ustawiłam" :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry