Widok

Zdrada...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pytam i prosze o szczera odpowiedz...Czy powiedziec mezowi o zdradzie? Kocham mojego meza najbardziej na swiecie i nie wiem czemu stało sie to co sie stało.Teraz wydaje mi sie ze nie zasługuje na niego.Mam strazne wyrzuty sumienia.Pewnie jak mu o tm powiem to go strace ale z drugiej strony jak nie powiem to jak mam mu spojrzec w oczy po tym wszystkim?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm....

image
image
nie mow mu nic, "...ale z drugiej strony..." nie patrz mu pozniej nigdy w oczy "...po tym wszystkim..." i problem masz rozwiazany

There's only one united, MANCHESTER UNITED !!
Jak się chcialo zdradzać to teraz trzeba być twardzielką i nie panikować. Gdy mu powiesz, to cię rzuci. Jeśli nie, to popadnie w paranoję i zacznie cię śledzić. Przy najbliższej okazji będzie to wypominał. Więc nie wiem, co gorsze. Przytoczę słowa pewnego księdza: "Jeśli jakimś skuszeniem szatana przydarzyło się małżonkowi zdradzić tę drugą połówkę, ale tylko raz, to niech nic nie mówi, ale za żadne skarby niech nie robi tego drugi raz. Świadomość tej drugiej osoby, o tym że została zdradzona, bylaby dla niej ciosem, a dlaczego ona ma cierpieć. Niech ta osoba co zdradziła zachowa to dla siebie, a świadomość że zdradziło się ukochaną osobę, ten ból i wstyd, będzie dla winowajcy największą pokutą" Az ciarki przechodzą, co?
image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
buninka dzieki! rzeczywiscie ciarki przechodza.ciezko jest milczec przez całe zycie:/ moze własnie kara bedzie to ze odejdzie.juz sama nie wiem.napewno przemysle to co napisałas
Swoją drogą, to musział być niezły amant, że takiej zakochanej kobiecie jak ty zawrócił w głowie. Widzisz, ty się zadręczasz, a jemu było po prostu dobrze. I gdzie sprawiedliwośc na tym świecie???? Nie mogę powiedzieć, co ja bym zrobiła w takiej sytuacji, bo mój miś siedzi na tym forum nieraz, i by przeczytał! Powodzenia życzę!
image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
czemu zawsze ludzie musza sobie utrudniac zycie:/ i tak jest wystarczajaco trudno:(
ja bym lepiej sie zastanawiala 'dlaczego go zdradzilam'.... bo nic nie dzieje sie bez przyczyny...

image
image
zgadzam sie z buninka nie powinnas mowic jesli to sie zdazylo jeden raz,najwieksza kara beda dla ciebie wyzuty sumienia!!!z czasem wszystko wroci do normy badz cierpliwa:)zycze powodzenia!!

wedlog mnie powinnas sie zastanowic SAMA co zrobilas i DLACZEGO to zrobilas....Ty jestes kowalem wlasnego losu, Ty najlepiej znasz siebie i wlasnego mezczyzne i tylko Ty, po powaznym i glebokim zastanowieniu, zdecydujesz najtrafniej...

image
image
nie mów! Możesz stracić ukochanego przez głupotę to nie jest warte tego. Nawet jak Ci wybaczy to jak on sie będzie czuł?? Nie warto tego robić ani jemu ani sobie. Wyciągnij z tego co się stało wnioski a wszystko będzie OK ;)

image
odwazyłam sie i przed chwila powiedziałam mojemu przyjacielowi. powiedział ze mam powiedziec mężowi. Ale tak jak mowicie musze sobie zrobic własny rachunek sumienia.
nie mow,to bedzie dlA NIEGO CIOS,JAK POTEM MA CI PONOWNIE ZAUFAC,PATRZEC NA CIEBIE JAK NA UKOCHANA ZONA KTORA JEMU PRZYZEKALA WIERNOSC DO SMIERCI,TO BOLI.TAK TYLKO TY BEDZIESZ CIERPIEC ZE SWOIM POCZUCIEM WINY

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w życiu mu o tym nie mów !
beatka to znowu ty?? uuu.... twoj duch jest ciagle obecny na forum... ;)))
CZEMU MYSLISZ ZE TO BEATKA,KAZDEMU MOZE SIE ZDARZYC

image
milcz kobieto, milcz!!

image
image
Powinnaś mu powiedzieć - lepiej się poczujesz.
a on ?
Milczenie jest złotem.
do góry