Widok

Zdradziła mnie żona. Jak się odegrać?

Zostalem zdradzony przez zone , jestesmy razem szesc lat , nigdy nawet nie dalem jej powodow zeby myslala ze ja zdradzilem a tu przypadkiem natrafilem na mejl ktory pisala ze swoja przyjaciolka z ktorego wynikalo jednoznacznie ze zdradzila mnie z bratem przyjaciolki . pisala ze Niby zaluje ale nie wiem co dalej zrobic . Mam ochote zrobic to samo , ale do prostytutki nie pujde , nie pitrafilbym z kobiets ktora to robi w taki sposob :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
ty sie pracą zajmij lepiej bo dyscyplinarke dostaniesz i bedziesz musial obiad w 30 minut ogarnac :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://ugotuj.to/ugotuj/czas_przygotowania-do+30+minut/pora_dnia-obiad

nie korzystam z tej strony, tak wyskoczyło w googlach :)

pozdrawiam :D:D:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czyli jest szansa jak sie pracodawca wnerwi ze placi za twoja paplanine na forum, ze sie wtedy nawet z jakim deserem bedziesz wyrabial :)
nie wszyscy pracują od 8-16 ;)

jeśli już musisz wiedzieć gdzie pracuje... a nie... czekaj... haha, nice try... :)

ps. co najmniej 4 kobitki się tu wypowiedziały w trakcie dnia, ale każda jest przeciwna byciu "kurą domową" :D :D :D
barszczyk cytrynowy wymiata :D
poczytales kolego te przepisy chociaz :D czy tak na pałę wkleiłeś co ci w googlach wyskoczyło?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
moze tez nie pracuja 8-16 :d (ahh ta logika)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, szybko przejrzałem pierwsze 3 strony

Ty natomiast przeczytałeś 'barszczyk cytrynowy' i podprogowo próbujesz ludziom wmówić, że to wszystko co znajduje się na 185 stronach przepisów ;)
taki madry i na umowie o prace pozwala sie okradac
naucz się czytać ze zrozumieniem :) nigdy nigdy nie było napisane, nie było nawet wspomniane o umowie bądź braku umowy na jakiej pracuje :)
:) to mysle ze najwyzszy czas sprobowac zaskoczyc zone obiadem w 30 minut - tyle wiemy o sobie na ile nas sprawdzono :D
fakt że Tobie, czy komuś innemu jakaś czynność zajmuje więcej czasu, i nie potrafisz bądź masz problemy z optymalizacją (oskryptowaniem :D ) niektórych codziennych czynności WCALE nie znaczy, że te czynności innym zajmują tyle czasu ile się Tobie wydaje :D:D:D:D:D
wazne ze pracujesz :D a nie czyscisz wanne ;)
no bo zarabiasz 2x wiecej niz twoja kobieta na kasie w biedronce :d
probowales kiedys oskryptowac kotleta schabowego z ziemniakami i surowka czy tak se tylko teoretyzujesz tutaj :D słodki gawędziarzu :D
"wazne ze pracujesz :D a nie czyscisz wanne ;)
no bo zarabiasz 2x wiecej niz twoja kobieta na kasie w biedronce :d"

gratuluje błyskotliwej dedukcji, musisz być medium, żeby wyciągać takie wnioski, lub na prawdę nie zdałeś matury z polskiego :)

nie wiem również co ma 'schabowy' wspólnego ze stroną 'obiad w 30 minut' i skąd Twoje porównanie :)))
informację jakoby zrobienie obiadu zajmowało mi 30 minut, lub żebym korzystał z w/w strony również wyssałeś z palca :) pisałem, że OD 30 minut... przy czym realnie jest to dłużej, ale obiad gotuje się zazwyczaj sam :) trzeba tylko nastawić kuchenkę...

coraz lepiej się bawię :D
ehh panie programers dajesz sie wciagac kochany w brutalny trolling :D
w sume bawia mocno tacy wszystkowiedzacy o wszystkim od barszczykow cytrynowych na bazie :D
a baza z torebki :D
czlowieku osmieszasz sie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardziej bawią nieudolne matołki, którym wydaje się że są zabawni :) ale podpisać się już ciężko, zalogować również, bo jak coś Ci nie wyjdzie to byłby wstyd... więc się nie podpiszę ;) no cóż... Twój wybór ;D

"wszystkowiedzacy" ;) mocne słowo ;) szkoda, że pusto masz w głowie i zaraz się skończysz...
a na początku zaczynało być śmiesznie :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
> wyssałeś z palca

Byłbym skłonny sądzić, że właściwa w tym miejscu byłaby forma "-aś" bo jakoś styl a zwłaszcza treść wypowiedzi osoby o wdzięcznym nicku ";)" bardziej mi pasują do ssaczki a nie ssaka :D
Ale mogę się rzecz jasna mylić :)
no właśnie wiem, że jest jakaś ":)" na forum, i rozważałem tą opcję, ale ona chyba podpisywała by się zawsze tak samo, a nie '...' czy ':P'

don't know... don't care...

jeszcze parę takich indywiduów a będę mistrzem w odpowiadaniu na zarzuty i oszczerstwa, które nie istnieją :D
tez z imienia i nazwiska sie nie podpisujesz szerzac swoje szowinistyczne wywody, wiec jakos winyw sobie nie widze :d logowac sie na trojmiasto? po co gdziekolwiek sie logowac?
matołek - mysle ze raczej bardziejw definicje wbija sie nadety kolo tworzacy kilometrowego offtopa miedzywierszowo samopochwalnego w wysoce uczeszczanym watku o zdradzie na towarzyskich :D
dla mnie bez odbioru przygłupie :d
"z imienia i nazwiska sie nie podpisujesz" - jak dobrze poszukasz (na forum) to znajdziesz :)

"swoje szowinistyczne wywody" - tak, z pewnością szowinistyczne dla kogoś, kto nigdy nie był na studiach lub też nie chodził na wykład z logiki ;D

"logowac sie na trojmiasto? po co gdziekolwiek sie logowac?" - rozumiem, że na miasto chodzisz w kartonowym worku na głowie, żeby nikt Cie nie poznał i nie zapamiętał? żeby zawsze być anonimowym?

"matołek - mysle ze raczej bardziejw definicje wbija sie nadety kolo" - to Twój problem, jak się niejednokrotnie okazywało nie do wszystkich osób tak się odnoszę :) tylko do durni nie potrafiących czytać co mają przed nosem

"tworzacy kilometrowego offtopa" - wskaż mi tu JEDEN wątek, który nie ma kilometrowego offtopa... ja wypowiadam się w 1 wątku na 10... ponadto w każdym wątku ciągle jest to samo :D

"miedzywierszowo samopochwalnego" - gdybym chciał się chwalić, z pewnością nie robił bym tego 'międzywierszowo' ;) w przeciwieństwie do większości społeczeństwa uważam, że chwalenie się to rzecz naturalna i logiczna... to tacy jak Ty żyją w przekonaniu, że sąsiadowi trzeba porysować karoserie w nowym aucie i podziurawić koła, bo na pewno ukradł :D chwalenie się osiągnięciami jest rzeczą normalną w dojrzałym społeczeństwie... w odpowiednim zbalansowaniu ze skromnością oczywiście...

"w wysoce uczeszczanym watku" - ten wątek jest 'wysoce uczęszczany' bo 3 osoby w tym ja w nim spamują... a nie dlatego, że jest jakoś specjalnie popularny... ale Ty widzisz to co chcesz zobaczyć :D

"dla mnie bez odbioru przygłupie" - argumenty się skończyły, wyżej cała masa dowodów na niekompetencje i brak logiki i spójnych nie-wyimaginowanych argumentów od osoby ':)' więc teraz to nagle 'bez odbioru' :D

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry