Widok

Zdradziła mnie żona. Jak się odegrać?

Zostalem zdradzony przez zone , jestesmy razem szesc lat , nigdy nawet nie dalem jej powodow zeby myslala ze ja zdradzilem a tu przypadkiem natrafilem na mejl ktory pisala ze swoja przyjaciolka z ktorego wynikalo jednoznacznie ze zdradzila mnie z bratem przyjaciolki . pisala ze Niby zaluje ale nie wiem co dalej zrobic . Mam ochote zrobic to samo , ale do prostytutki nie pujde , nie pitrafilbym z kobiets ktora to robi w taki sposob :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
No w tym przypadku gość raczej wiedział, że to mężatka. No ale nie zawsze tak jest. I jaka wtedy wina faceta???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobra rada...prezentujesz ciekawą moralność .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżeli facet był wolny to nic:) Jeżeli żonaty to coś w ten sam deseń.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Kocio:

TO jest fałszywa alternatywa ;)
Lepiej mieć delicje (niekoniecznie tort, bo cały zemdli;) wyłącznie dla siebie :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja bym zadała jedno pytanie:
Lepiej jest mieć tort, ale dla wszystkich
czy guano, ale tylko dla siebie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
przede wszystkim, powiedz jej, że wiesz...

jeśli faktycznie żałuje, to powinna Ci zrobić niebo na ziemi ;) (nie tylko w tej kwestii która Ci teraz przyszła do głowy)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
przepraszam ale nie rozumiem ostatniego zdania--
z kobieta ,która robi to w ten sposób?
zdradziła-bo albo hamulce pusciły albo cos nie tak z wami/u was
albo facet dobrze okrecił naiwna
albo zwyczajnie sie upiła..a baby jak sie upija to głupie sa..sorki ale to prawda
albo jak twierdza Miski--niedostatek ilosci i/lub jakosci był

ochłoń najpierw
bo w emocjach łatwiej zrobic cos ,czego sie żałuje przed samym sobą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może warto było przez te 6 lat porozmawiać z żoną o jej hobby, pomóc jej odnaleźć pasje. Zrobić coś w tym kierunku?

Czy kartą przetargową ma być to, że Ty przez 6 lat nie dałeś jej powodów?

W dobie konsumpcjonizmu, powszechnej informacji o sposobie na życie innych - zwłaszcza ludzi wolnych, informacji o otaczającym Nas świecie, jego pokusach oraz powszechność bardzo łatwego komunikowania się między sobą powoduje to, że człowiek może mieć chwile słabości.

Na całą tą otoczkę mają wpływ ludzie od marketingu, wizerunku, z nieograniczonym budżetem, którzy w swej branży są fachowcami.

Człowiek jako jednostka ma marne szanse obronić się przed tym, został już dawno przeanalizowany, zaszufladkowany a teraz na tacy ma mieć podawane to co jest modne. Nie uciekniemy przed tym, dopóki nie zrozumiemy sensu tego przekazu.

Małżeństwo? Jak najbardziej na TAK, ale czy ma to coś wspólnego z dozgonną miłością?, w dzisiejszych czasach raczej NIE? więc, Czy ma sens małżeństwo? a może tylko zwykły związek dwojga Kochających się osób? Bez żadnych przyrzeczeń?

Łatwo mi się pisze ale tak jest na prawdę.

Jaka rada? - rozmowa, jeśli ma to sens. jeśli nie ma, należy zastanowić się nad pójściem inną własną drogą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam wątpliwości czy rozumiesz znaczenie słowa "jednoznacznie" i jeszcze większe czy potrafisz to słowo zastosować... również w życiu, podejmowaniu decyzji...

ps
Dodaj sobie tym incydentem animuszu i nadrób braki w łóżku z własną żoną
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na twoim miejscu bzyknąłbym brata przyjaciółki. Nie ma lepszej "zemsty" ;]
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeny, aż 6 lat czekałem, aż ona to zrobi,, w końcu legalnie mogę spróbować z inną.. nareszcie..:)))) ale zrobię to dyskretnie, żeby nikt nie pomyślał, ze mi zależało... na tym żeby odegrać się na żonie...
skoro autorze wiesz co chcesz zrobić, to po kiego grzyba się pytasz...potrzebujesz rozgrzeszenia to chyba w inne miejsce.. musisz się udać:))) a tu masz ci pech,,,,nawet faceci ci odradzają... marmolladda..
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kiedyś zakładano Szkarłatną Literę : "A". Literackie skojarzenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dobra rada...a na czole tego faceta który przespał się z mężatką co proponujesz wytatuować?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przywiąż i na czole zrób tatuaż "jestem kur**" Myślę, że wystarczy. A na pewno pomoże innym się ustrzec:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Współczuję troszkę Stefanowi. Ale bardziej mi żal kobiet , które będą miały pecha stanąć na drodze Stefana.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na złość mamie odmrożę sobie uszy...i tak będziecie odgrywać się na sobie wzajemnie?...gratuluję...porozmawiaj z żoną,niech wyjaśni sytuację inaczej zabrniecie w ślepy zaułek...zdrada nie oznacza końca związku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Stefan, co Ty taki sfrustrowany jesteś? jakieś doświadczenia masz w temacie ''puszczania się'' kobiet i kopania ich w cztery litery? Jeżeli szufladkujesz wszystkie kobiety, to popełniasz błąd.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
odczekaj troche, musisz wiedzieć więcej, powody? moze po pijaku (zdarza się babkom, zwłaszcza na delegacjach, jak mają slaby łeb to szkoda pisać...a po wytrzeźwieniu sa w szoku), ja bym wybaczył, a z burdelem to nie ryzykuj, nie mówie nawet o HIVie ale przed francą na 100% nie zabezpiecza nawet guma, a HPV i inne?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale nie mówmy , że wszystkie kobiety się puszczają. Mężczyźni też są różni. Co do zdradzonego , to przecież każdy może napisać , że nie dawał powodów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
czemuż? wyżej są ku temu dowody.. się chłop zamartwia, powodów nie dawał.. a by był tyranem, to by się kobieta bała coś takiego zrobić.. zresztą takie jest moje zdanie poparte doświadczeniami... kobiety w sprytny sposób ,,puszczanie sie,, potrafią bardzo fajnie usprawiedliwić.. i tak przekręca kota ogonem.. ze mąż jeszcze po gumki bezie takiej latał hahahah
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry