Widok

Zemsta?

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Jak zemścić się na byłej kochance swojego faceta? Czy warto? Czy lepiej zostawić to i czekać aż mi minie ?
Może akurat ktoś przeżywał to co ja i może opisać swoją historię już 'po' zdradzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
@sadyl
ludzie maja rozne fetysze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie, wtedy kiedy na sali sądowej wylewałaś swoje żale, a Twój były mąż odbijał piłeczkę.

@mmm - doczytaj dokładnie, bo chyba też masz problem z czytaniem ze zrozumieniem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ponosi Cię fantazja...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
@Halewicz
ale to Ty miałeś napić się Nikolaszki i iść na spacer
ha ha ha
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
@Halewicz

Mikronezja napisala :
'..Może idź na spacer, napij się czegoś i przestań analizować?'

na co Kosmitka :
' @Mikro
"napij się czegoś "

najlepiej NIKOLASZKI ;)
'

myslisz ze zle zrozumialem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mikronezjo, tak myslalam:-) ale nie bylam do konca pewna, a sprawdzac tez mi sie nie chcialo, bo jednoczesnie karmilam syna zupa he he:-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
@mmm myślę, że tak;

@kosmitka nie bądź jak Szwajcaria^^

A Nikolaszka, jak najbardziej, wieczorem, przy kolejnym ciekawym wątku na forum ^)^

@Mikronezja - tak sądzisz? Fantazja? o_O Chyba jednak nie...
@Halewicz
z wpisu na wpis pograzasz sie coraz bardziej.... zenada...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Patrząc na oceny śledzących ten wątek, nie wydaje mi się.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
A byłeś tam?
@Halewicz
szczegolnie ze oceny sam sobie wystawiasz...
no ale coz, kazdy sposob dobry.
@mmm - sam sobie oceny wystawiam? o_O No tak...tonący brzytwy się chwyta. Jeszcze możesz zasugerować, że jestem adminem albo że tajna grupa Prohalewiczowska siedzi na forum i popiera mnie ^)^

@Mikronezja - a co jeśli byłem? o_O Nie możesz wykluczyć, że wiem więcej niż możesz podejrzewać i za chwilę wybuchnie bomba prawdy^^
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie mogłeś być z tej prostej przyczyny, że były tam (poza byłym) SAME kobiety - no, chyba że jesteś kobietą??? :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
@Halewicz
tonacy to raczej ten ktory nie majac arguemtnow przeskakuje na temat popierania...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@mmm nie mam argumentów w jakiej sprawie? Chyba wyraźnie i klarownie i wielokrotnie przedstawiłem swoje stanowisko i póki co, poza dość zabawnym rozwlekaniem wątku przez Ciebie, nie pojawiły się żadne nowe aspekty w dyskusji, które by implikowały konieczność przedstawienia nowych argumentów.

@Mikronezja - nie jestem kobietą:))))) Pewnie mnie tam nie było, skoro tak mówisz:))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Halewicz
masz racje, ty juz wszystko napisales
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hal oni jeszcze Ciebie nie znają ;) Miazga z mmm i Mikro;)A w ogóle to Hal ma racje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Temat chyba się wyczerpał, wiele się dowiedziałem, poczekam na kolejne ciekawe wątki z udziałem Mikronezji i mmm w szczególności ^_^

Mikronezjo, popatrz na to z innej perspektywy; taka dyskusja bywa oczyszczająca. Daje czasem do myślenia, i.e. mnie dała do myślenia, bo wcześniej byłaś taką miłą, słodziutką kobietką o jakże wdzięcznym nick'u, a tu się okazało, że słodko nie jest i raczej nie będzie.

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.
@Halewicz
brawo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@mmm - bra..co? o_O
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (115 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry