Widok
@mmm - sam sobie oceny wystawiam? o_O No tak...tonący brzytwy się chwyta. Jeszcze możesz zasugerować, że jestem adminem albo że tajna grupa Prohalewiczowska siedzi na forum i popiera mnie ^)^
@Mikronezja - a co jeśli byłem? o_O Nie możesz wykluczyć, że wiem więcej niż możesz podejrzewać i za chwilę wybuchnie bomba prawdy^^
@Mikronezja - a co jeśli byłem? o_O Nie możesz wykluczyć, że wiem więcej niż możesz podejrzewać i za chwilę wybuchnie bomba prawdy^^
@mmm nie mam argumentów w jakiej sprawie? Chyba wyraźnie i klarownie i wielokrotnie przedstawiłem swoje stanowisko i póki co, poza dość zabawnym rozwlekaniem wątku przez Ciebie, nie pojawiły się żadne nowe aspekty w dyskusji, które by implikowały konieczność przedstawienia nowych argumentów.
@Mikronezja - nie jestem kobietą:))))) Pewnie mnie tam nie było, skoro tak mówisz:))))
@Mikronezja - nie jestem kobietą:))))) Pewnie mnie tam nie było, skoro tak mówisz:))))
Temat chyba się wyczerpał, wiele się dowiedziałem, poczekam na kolejne ciekawe wątki z udziałem Mikronezji i mmm w szczególności ^_^
Mikronezjo, popatrz na to z innej perspektywy; taka dyskusja bywa oczyszczająca. Daje czasem do myślenia, i.e. mnie dała do myślenia, bo wcześniej byłaś taką miłą, słodziutką kobietką o jakże wdzięcznym nick'u, a tu się okazało, że słodko nie jest i raczej nie będzie.
Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.
Mikronezjo, popatrz na to z innej perspektywy; taka dyskusja bywa oczyszczająca. Daje czasem do myślenia, i.e. mnie dała do myślenia, bo wcześniej byłaś taką miłą, słodziutką kobietką o jakże wdzięcznym nick'u, a tu się okazało, że słodko nie jest i raczej nie będzie.
Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.