Widok
@TB - nie mogłem się powstrzymać^^
@Mikronezja - kosmitka ma rację, wypij Nikolaszkę, dobrze Ci zrobi. A swoją drogą, to nie sala sądowa, a ja nie jestem Twoim mężem - choć to jak się wypowiadasz, daje pewien obraz tego, co się mogło wtedy dziać. W każdym bądź razie...Nikolaszka to jakieś rozwiązanie.
@mmm - masz niepowtarzalną okazję pocieszyć Mikronezję, wesprzeć ją, poprzeć ją i wypić z nią dobrą kawę w jakimś urokliwym miejscu ^_^
Ach! Jaki ten Halewicz nieczuły, wredny, wstrętny, nieempatyczny i w ogóle drań!!!!
pozdrawiam Was obydwoje niezmiernie serdecznie^)^
@sadyl - noooo czekałem kiedy się pojawisz ^^
p.s. TB już nie będę *_*
@Mikronezja - kosmitka ma rację, wypij Nikolaszkę, dobrze Ci zrobi. A swoją drogą, to nie sala sądowa, a ja nie jestem Twoim mężem - choć to jak się wypowiadasz, daje pewien obraz tego, co się mogło wtedy dziać. W każdym bądź razie...Nikolaszka to jakieś rozwiązanie.
@mmm - masz niepowtarzalną okazję pocieszyć Mikronezję, wesprzeć ją, poprzeć ją i wypić z nią dobrą kawę w jakimś urokliwym miejscu ^_^
Ach! Jaki ten Halewicz nieczuły, wredny, wstrętny, nieempatyczny i w ogóle drań!!!!
pozdrawiam Was obydwoje niezmiernie serdecznie^)^
@sadyl - noooo czekałem kiedy się pojawisz ^^
p.s. TB już nie będę *_*
Uwazam, ze samo powiedzenie (skierowane do Mikronezji) typu: "nie bede udowadniac, ze jestes falszywa..." jest troche nie na miejscu.
Na forum istnieje cos takiego jak wolnosc wyrazania mysli.
Jednak tylko od naszej kultury i wychowania zalezy, czy mamy prawo oceniac kogos (jak ktos wczesniej slusznie zauwazyl) na podstawie kilku zdan, czy kilku wypowiedzi.
Bardzo urazilo cie to, co uwaza o bylym mezu Mikronezja, bo ty sam Halewiczu, jestes tym "bylym" mezem dla swoich zon, czy zony.
Czules sie, jakby to troche ciebie dotyczylo
Na forum istnieje cos takiego jak wolnosc wyrazania mysli.
Jednak tylko od naszej kultury i wychowania zalezy, czy mamy prawo oceniac kogos (jak ktos wczesniej slusznie zauwazyl) na podstawie kilku zdan, czy kilku wypowiedzi.
Bardzo urazilo cie to, co uwaza o bylym mezu Mikronezja, bo ty sam Halewiczu, jestes tym "bylym" mezem dla swoich zon, czy zony.
Czules sie, jakby to troche ciebie dotyczylo
Zwariowałeś chyba? Czy uważasz, że jedna dyskusja da mi pełen obraz Ciebie? W przeciwieństwie do Ciebie mi nawet tych kilkadziesiąt (a może już -set) zdań skierowanych do mnie to trochę za mało, żeby Ciebie ocenić. Mogę tylko gdybać i zastanawiać się, co Cię w życiu spotkało, że tak właśnie oceniasz ludzi. Bo robisz to chyba przez pryzmat swoich złych doświadczeń? Nie tylko z pierwszą byłą? Nie, Panie H, niczym nie kipię, a już na pewno nie nienawiścią. Szanuję (wbrew Twoim przekonaniom) Twoje zdanie i każdego, kto się na mój temat wypowiada. To, czy się z tym zdaniem zgadzam czy nie, jest już odrębną kwestią. I jednak to chyba mi jest to bardziej obojętne. Może idź na spacer, napij się czegoś i przestań analizować?
możesz się do mnie zwracać, jak Tobie pasuje, mi to jest naprawdę obojętne. Kipisz Mikronezjo, kipisz nienawiścią i te emoty uśmiechów tego nie zmienią...kipisz nienawiścią do byłego męża, teraz już do mnie i do każdego, kto inaczej będzie oceniać Twoje postawy.
:))))) pozdrawiam serdecznie:)))) Mikronezjo słodziutka:))))
....o_O
:))))) pozdrawiam serdecznie:)))) Mikronezjo słodziutka:))))
....o_O