Widok

Zemsta?

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Jak zemścić się na byłej kochance swojego faceta? Czy warto? Czy lepiej zostawić to i czekać aż mi minie ?
Może akurat ktoś przeżywał to co ja i może opisać swoją historię już 'po' zdradzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
@sadyl
ludzie maja rozne fetysze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
@Halewicz
dzieki ci o mistrzu, za ta wspaniala okazje, gdyby nie ty nigdy nie mialbym na to szans
gdybys czytal ze zrozumieniem to bys wiedzial ze wspomniana nikolaszka tyczyla sie ciebie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
"to jak się wypowiadasz, daje pewien obraz tego, co się mogło wtedy dziać"

Czyli kiedy? W czasie kilkunastu lat mojego małżeństwa? Halewicz Wszechwiedzący...
@TB - nie mogłem się powstrzymać^^

@Mikronezja - kosmitka ma rację, wypij Nikolaszkę, dobrze Ci zrobi. A swoją drogą, to nie sala sądowa, a ja nie jestem Twoim mężem - choć to jak się wypowiadasz, daje pewien obraz tego, co się mogło wtedy dziać. W każdym bądź razie...Nikolaszka to jakieś rozwiązanie.

@mmm - masz niepowtarzalną okazję pocieszyć Mikronezję, wesprzeć ją, poprzeć ją i wypić z nią dobrą kawę w jakimś urokliwym miejscu ^_^

Ach! Jaki ten Halewicz nieczuły, wredny, wstrętny, nieempatyczny i w ogóle drań!!!!
pozdrawiam Was obydwoje niezmiernie serdecznie^)^

@sadyl - noooo czekałem kiedy się pojawisz ^^

p.s. TB już nie będę *_*
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
W sumie.. wypada współczuć :/
Większość ludzi woli odczuwać przyjemnosć i satysfakcję z innych powodów, niż deptanie wirtualnego oponenta na publicznym forum.
"Jednak tylko od naszej kultury i wychowania zalezy, czy mamy prawo oceniac kogos (jak ktos wczesniej slusznie zauwazyl) na podstawie kilku zdan, czy kilku wypowiedzi."

@graszka, to moje słowa były :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
@Graszka
tadaaaaam :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Uwazam, ze samo powiedzenie (skierowane do Mikronezji) typu: "nie bede udowadniac, ze jestes falszywa..." jest troche nie na miejscu.
Na forum istnieje cos takiego jak wolnosc wyrazania mysli.
Jednak tylko od naszej kultury i wychowania zalezy, czy mamy prawo oceniac kogos (jak ktos wczesniej slusznie zauwazyl) na podstawie kilku zdan, czy kilku wypowiedzi.
Bardzo urazilo cie to, co uwaza o bylym mezu Mikronezja, bo ty sam Halewiczu, jestes tym "bylym" mezem dla swoich zon, czy zony.
Czules sie, jakby to troche ciebie dotyczylo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
@mmm, ok
@Mikronezja
ale Halewicz udowodnil ze on tego nie zrobi, a wrecz bedzie caly czas przyciskal. jemu najwyrazniej sprawia to przyjemnosc i daje satysfakcje
@mmm, tu nie można wygrać czy przegrać, można jedynie zakończyć temat oceniania mojej osoby, bo nie to jest przedmiotem tego wątku...
@Mikronezja
ale nie wygrasz z nim. jest takie powiedzenie 'nie warto klocic sie z 'inteligentnym czlowiekiem'. najpierw znizy cię do swego poziomu, a pozniej pokona doswiadczeniem.'
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja też raczej olałabym takiego faceta. Raczej na pewno.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmm, staram się kulturalnie dyskutować z inteligentnym człowiekiem. Szkoda tylko, że tak się łatwo nastawia przeciwko innym osobom...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
@Halewicz
mowi sie ze z czlowieka za kierownica wychodzi zlo, jak widac z ciebie wychodzi rowniez za klawiatura....

@Mikronezja
odpusc... nie ma sensu...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
@Mikro
"napij się czegoś "

najlepiej NIKOLASZKI ;)
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zwariowałeś chyba? Czy uważasz, że jedna dyskusja da mi pełen obraz Ciebie? W przeciwieństwie do Ciebie mi nawet tych kilkadziesiąt (a może już -set) zdań skierowanych do mnie to trochę za mało, żeby Ciebie ocenić. Mogę tylko gdybać i zastanawiać się, co Cię w życiu spotkało, że tak właśnie oceniasz ludzi. Bo robisz to chyba przez pryzmat swoich złych doświadczeń? Nie tylko z pierwszą byłą? Nie, Panie H, niczym nie kipię, a już na pewno nie nienawiścią. Szanuję (wbrew Twoim przekonaniom) Twoje zdanie i każdego, kto się na mój temat wypowiada. To, czy się z tym zdaniem zgadzam czy nie, jest już odrębną kwestią. I jednak to chyba mi jest to bardziej obojętne. Może idź na spacer, napij się czegoś i przestań analizować?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Hal, ale to już jest prowokowanie;) Jako starszy i ten co ciągle bije się na argumenty, takich postów powinien unikać. Bo są słabe i zarezerwowane dla troli internetowych
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
możesz się do mnie zwracać, jak Tobie pasuje, mi to jest naprawdę obojętne. Kipisz Mikronezjo, kipisz nienawiścią i te emoty uśmiechów tego nie zmienią...kipisz nienawiścią do byłego męża, teraz już do mnie i do każdego, kto inaczej będzie oceniać Twoje postawy.

:))))) pozdrawiam serdecznie:)))) Mikronezjo słodziutka:))))

....o_O
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
"aż kipi nienawiścią do byłego męża" - chyba zacznę się do Ciebie zwracać per Halewiczu Wszechwiedzący ;)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (114 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry