Widok
Ja byłam gościem na weselu na którym grali. Wszystko było ok. Mogę ich polecić z czystym sumieniem. Może jedna tylko rzecz mi się nie podobała. Mianowicie Elvis. Szef zespołu przebierał się w pewnym momencie wesela za Elvisa i śpiewał jego piosenki. Było to dosyć obciachowe jak na mój gust. Ale pewnie można tego Elvisa nie zamawiać a poza tym każdy ma inny gust :)
Ja ich słyszałam na weselu u mojej koleżanki, mi się średnio podobało jak grali, przy pierwszej piosence fałszowali:/ potem już nie zwracałam uwagi;) a piosenki zapowiadali: "teraz piosenka z repertuaru..." na koncercie ok ale na weselu? rzecz gustu, elvis to też jakaś atrakcja ale zależy od gustu. moje wrażenia-średnie.
też byłam na weselu gdzie grali, występ Elvisa właśnie super, gościom bardzo się podobało i grali ogólnie fajnie, ale ponieważ zwracam uwagę na wszsytko to dwie małe rzeczy mi się nie podobały, ale pozatym muzycznie ok :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
bardzo ładnie grają. można ich polecic z czystym sumieniem.
Mielismy Allabame na naszym weselu 27.07.13 i wcale nie grali az tak zle. Pani Natalia ma bardzo ladny glos, chociaz rzeczywiscie duzo piosenek zaczynaja spiewem, a potem graja same instrumenty. Piosenki na pierwszy taniec i podziekowanie dla rodzicow byly poza ich repertuarem, jednak zagrali je dla nas (Pierwszy taniec byl z plyty-tak sobie zyczylismy). Zabawy rowniez byly super.
Polecam Allabame dla pary, ktora woli nowoczesniejsze wesela, bo przyspiewek faktycznie brak- jedno 'Gorzko' na poczatku wesela, a poten nic. Biesiady, gdzie goscie spiewaja przy stole zostaly przez nich poprowadzone na nasze zyczenie, ale ogolnie takiego typowego wodzireja brak.
Zgodze sie z przerwani- zdecydowanie zaaaa dlugie...
Polecam Allabame dla pary, ktora woli nowoczesniejsze wesela, bo przyspiewek faktycznie brak- jedno 'Gorzko' na poczatku wesela, a poten nic. Biesiady, gdzie goscie spiewaja przy stole zostaly przez nich poprowadzone na nasze zyczenie, ale ogolnie takiego typowego wodzireja brak.
Zgodze sie z przerwani- zdecydowanie zaaaa dlugie...