Widok

Zespół Cocktail

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z Was był na weselu/imprezie gdzie grał Cocktail?
Bardzo chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o nich. Przede wszystkim jak brzmią? Po próbkach na ich stronie niewiele można wywnioskować - stąd pytanie do Was.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
słyszałam od kolezanki ze podobno super wszyscy goscie bardzo dobrze sie bawili!!
Ja niestey ich nie słyszałam!!!

a w jakiej knajpie oni grywali?

czytając poprzednie wątki, stwierdzam, że opini jest niewiele
a dotego nie wypowiadał się nikt kto miał ich na weselu
wypowiadałaś się ty, jakiś kamerzysta i ci co słyszeli na ich temat - oczywiście same pozytywy

??? moze jeszcze ktoś cos o nich wie????
był o nich wątek wcześniej, znajdx go tam masz wszelkie za i przeciw, ja osobiście słyszałam ich dziesiątki razy i uważam że są najlepszym zespołem weselnym jaki mozna sobie wyobrazić, wiec w ciemno rezerwuj termin bo są rozchwytywani
Właśnie tez zespół grał na moim weselu. Są fantastyczni!!! Ich repertuar jest dla wszystkich (starszych i młodszych). Dzisiaj jest dokładnie 6 m-cy po moim weselichu, a dokładnie pamiętam zadowolonych i rozbawionych gości. Są rewelacyjni!!! I fakycznie jeśli nie oszczędzacie na orkiestrze to naprawdę WARTO!!! Polecam!
Ja osobiscie nie slyszalam, ale moja przyjaciolka byla w tamtym roku na weselu, gdzie grali. Polecala mi ich, ale spasowalam - sa bardzo drodzy. Graja podobno SUPER!!!
do góry