Widok
Jestem świeżo po swoim weselu, które odbyło się w sobotę. Grał u nas zespół Modern, i naprawdę z czystym sumieniem mogę napisać, że spisali się na medal! Obawiałam się faktycznie jak wszystko wypadnie bo nie mogłam znaleźć o zespole żadnych opinii ale zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie. Milena ma prześliczny głos i mimo tego, że była przeziębiona zaśpiewała profesjonalnie i poprowadziła wesele na szóstkę! Wszyscy goście na koniec gratulowali nam wyboru zespołu i mówili, że bawili się świetnie i dowodem jest chociażby to, że na parkiecie bawili się do ostatniej piosenki, którą śpiewaliśmy wszyscy razem :)
Naprawdę z ręką na sercu polecam MODERNiaków ;)
Mileno, jeśli to czytasz to raz jeszcze dziękuję za świetną zabawę!
Naprawdę z ręką na sercu polecam MODERNiaków ;)
Mileno, jeśli to czytasz to raz jeszcze dziękuję za świetną zabawę!
Nikomu nie polecam zarówno zespołu MODERN jak i strony centrum zespolow. Nie dość ze nie sa tani to do profesjonalizmu im daleko. Mielismy ich na weselu u siebie w tym roku i w dniu slubu tzn w momencie wejścia na sale zobaczyliśmy inna glowna wokalistke (wyobrazcie sobie nasz szok i zdenerwowanie w momencie gdy wszyscy goście sa już na sali i czekaja na wzniesienie toastu) okazało się ze Pani Milena się niby "rozchorowala" trochę to dziwne skoro jeszcze dzień przed slubem odpisala mi na maila jakby wszystko miało być w porządku. Nie wspominając o tym ze skontaktować się z nia było naprawdę ciężko caly czas przekładanie spotkań i czekanie na maila z odpowiedzia wynosilo kilka bądź kilkanaście dni!!!Pan menager oczywiście ani nas nie poinformowal ani nie przeprosil a wzial pokazna sumke za zespol Modern! Dodam jeszcze iż nie wierze w rzekoma chorobę pani Mileny prawdopodobnie jej się nie chciało lub cos jej wypadlo. Wiec naprawdę szczerze ODRADZAM
Sytuacje losowe się zdarzają wiec nie ma co się wściekac tym bardziej, że nikt bez powodu nie zrezygnuje z takiej kasy. Lepiej żeby ktoś inny zaśpiewał dobrze calosc, niż żeby ktoś chory w połowie wesela stracił głos i nie śpiewał przez dalsza część wcale. Zdenerwowanie mimo wszystko zrozumiałe ale krytyka mało konstruktywna ponieważ o samym przebiegu weselu nie ma ani słowa. Pzdr.
Witam!
Bylem gosciem na weselu prowadzonym przez zespol Modern - wokalistka rzeczywiscie posiada ladny glos, natomiast przez cale wesele nie zauwazylem, aby usmiechnela sie choc raz. Zespol trzyosobowy , ale gitarzysta i klawiszowiec zagluszeni przez okropne podklady MIDI. Cale wesele zagrane ot tak, bez polotu i zbednej energii wlozonej w to, aby goscie sie dobrze bawili. Bardzo krotkie bloki muzyczne, natomiast bardzo dlugie przerwy. Tragedii nie bylo, nie wiem jak cenowo, ale srednio bylbym zadowolony z takiego wystepu placac komus wiecej niz 1000zl
Bylem gosciem na weselu prowadzonym przez zespol Modern - wokalistka rzeczywiscie posiada ladny glos, natomiast przez cale wesele nie zauwazylem, aby usmiechnela sie choc raz. Zespol trzyosobowy , ale gitarzysta i klawiszowiec zagluszeni przez okropne podklady MIDI. Cale wesele zagrane ot tak, bez polotu i zbednej energii wlozonej w to, aby goscie sie dobrze bawili. Bardzo krotkie bloki muzyczne, natomiast bardzo dlugie przerwy. Tragedii nie bylo, nie wiem jak cenowo, ale srednio bylbym zadowolony z takiego wystepu placac komus wiecej niz 1000zl