Widok
oni beda grac u nas:) bylam tylko na jednym weselu na ktorym grali i było meega! umieja rozbawic gosci zachecaja do zabawy-oczywiscie nic na siłe, gra tam trzech facetow,czasem czwarty. Z opinii znajomych ktorzy bawili sie przy ich muzyce wynika ze sa rewelacyjni,my mamy juz zarezerwowany termin na 2014r, i z tego co mowil to maja juz nawet rezerwacje na 3 lata wprzod-to tez o czyms swiadczy
Zespół OKTAWA z Wierzchucina grał u Nas na weselu. Jest to trzech mega zaje****ych Panów, którzy naprawdę wiedzą co robią i robią to znakomicie. Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Z resztą wszyscy goście powiedzieliby to samo. O 4:00 nad ranem nie chcieliśmy wypuścić chłopaków do domu więc pograli nam półtora godziny dłużej :D Jeśli ktoś ma wątpliwości to szczerze mogę powiedzieć że nie ma się co zastanawiać tylko zamawiać, choć może być krucho z terminami. To że ktoś napisał że lepiej brać kogoś kto ma stronę internetową itd... pfff. Nic bardziej mylnego. Widocznie "te sprawdzone" zespoły musiały posunąć się do reklamy w internecie bo nie mieli pracy. Chyba więcej nie trzeba tłumaczyć dlaczego OKTAWA nie plącze się w internecie. Bo po prostu nie mają na to czasu. Muzyka, wokal, prowadzenie wesela, konkursy i zabawy na najwyższym poziomie i do tego doza wybornego humoru. Grają na klawiszach, trąbce, klarnecie, akordeonie i puzonie. Połączenie instrumentów zależne od danego repertuaru. Mam nadzieję że po moim poście co nieco rozjaśniłem sytuację. Polecamy