Widok

Zespół OKTAWA

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś zna taki zespół?? ostatnio został mi polecony przez koleżankę niestety nigdzie nie mogę znaleźć jakiś innych informacji o takim zespole. Jeśli ktoś coś wie to proszę bardzo o opinie, a jeśli ktoś posiada jakiś namiar do tego zespołu to także byłabym wdzięczna:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
http://www.oktava.com.pl/

Chyba o to chodzi, tak mi się wydaje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
chyba nie zupełnie:P ten zespół o który mi chodzi jest z okolic Wierzchucina:) może ktoś coś słyszał??:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zawsze lepiej wybrać zespół sprawdzony (oktava), który ma opinie i stronę w internecie, oraz dużo występuje (jest na topie), niż eksperymentować na własnym weselu. Bo jak coś nie wyjdzie ...?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja znam ten zespół i naprawde polecam byłąm na dwóch weselach i naprawde super, swietnie oprowadza takie imprezy.polecam naprawde
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
oni beda grac u nas:) bylam tylko na jednym weselu na ktorym grali i było meega! umieja rozbawic gosci zachecaja do zabawy-oczywiscie nic na siłe, gra tam trzech facetow,czasem czwarty. Z opinii znajomych ktorzy bawili sie przy ich muzyce wynika ze sa rewelacyjni,my mamy juz zarezerwowany termin na 2014r, i z tego co mowil to maja juz nawet rezerwacje na 3 lata wprzod-to tez o czyms swiadczy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zespół OKTAWA z Wierzchucina grał u Nas na weselu. Jest to trzech mega zaje****ych Panów, którzy naprawdę wiedzą co robią i robią to znakomicie. Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Z resztą wszyscy goście powiedzieliby to samo. O 4:00 nad ranem nie chcieliśmy wypuścić chłopaków do domu więc pograli nam półtora godziny dłużej :D Jeśli ktoś ma wątpliwości to szczerze mogę powiedzieć że nie ma się co zastanawiać tylko zamawiać, choć może być krucho z terminami. To że ktoś napisał że lepiej brać kogoś kto ma stronę internetową itd... pfff. Nic bardziej mylnego. Widocznie "te sprawdzone" zespoły musiały posunąć się do reklamy w internecie bo nie mieli pracy. Chyba więcej nie trzeba tłumaczyć dlaczego OKTAWA nie plącze się w internecie. Bo po prostu nie mają na to czasu. Muzyka, wokal, prowadzenie wesela, konkursy i zabawy na najwyższym poziomie i do tego doza wybornego humoru. Grają na klawiszach, trąbce, klarnecie, akordeonie i puzonie. Połączenie instrumentów zależne od danego repertuaru. Mam nadzieję że po moim poście co nieco rozjaśniłem sytuację. Polecamy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Tak to super zespół weselny i nie tylko.Krzysztof ,Robert i Artur grają już od 19 lat razem i wiedzą jak rozbawić ludzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prosze o namiary na ten zespol adres mailowy asienka2602@wp.pl dzieki :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, czy może ktoś poda namiar na ten zespół, jeżeli jest to inny zespół niż Oktava ogłaszająca się w necie i mająca swoją stronkę :) Z góry dzięki za info :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
693464338 Robert
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry