Widok
mialam ich na weselu w maju i sa rewelacyjni. Glosy, muzyka po prostu bomba. Profesjonaliści w każdym calu. Repertuar nowoczesny i klasyka ale nie przepadają za utworami typowo weselnymi, biesiadnymi i disco polo. U nas grali glownie same znane utwory polskie i zagraniczne. NIe zamienilabym ich na zaden inny zespol. Przy okazji pozdrawiam Hanię i Beatke oraz przesympatycznych Panów:)
ja bede mila zespol Quo Vadis na swoim weselu 19 czerwca 2010, sa rewelacyjni. jak chcesz podaje Ci ich stronke tam mozesz posluchac ich utworow!!
Acha ja mieszkam w Usa i moja znajoma amerykanka nie mogla uwierzyc ze to polacy i tak czysto spiewaj po angielsku.
http://www.quovadis.lua.pl/
Powodzenia
Acha ja mieszkam w Usa i moja znajoma amerykanka nie mogla uwierzyc ze to polacy i tak czysto spiewaj po angielsku.
http://www.quovadis.lua.pl/
Powodzenia
J również chcę dołączyć się do pochwał w stronę zespołu. pierwszy raz usłyszałam ic na jednej z gdańskich imprez na Targu Węglowym. Potrafili nieźle rozkręcić gdańszczan:) nie mogłam sie oprzeć i... będą grać na moim weselu 5 czerwa 2010r. Ale jeśli ktoś chce sięna nich zdecydować, musi to robić dość szybko ponieważ mają baaaardzo napięty grafik. Ja n a moje wesele w czerwcu 2010 roku rezerwowałam ich w wakacje 2008!!!! Ale myżlę, że warto bedzie tyle czekać:) Pza tym Pani Hania przemiła, konkretna, otwarta na propozycje repertuaru jesli ma ktoś specjalne zyczenia. Jest możliwość aby występowała z nimi bardzo młoda, kilkunastoletnia wokalistka- ja chcę aby też występowałą z zespołem. Pomimo młodego wieku ma piekny, potężny głos.
popieram:) to są rewelacyjni ludzie a takiej jakości śpiewu nie slyszalam u innych zespolow a slyszalam juz wiele:) Spiewa z nimi corka Beata, ktora powala glosem. Gdy u nas zaspiewała piosenke Beverly Craven taka slynna ballade i piosenki Bajmu czy Gosi Andrzejewicz "Słowa" to moi goscie nie tanczyli tylko stali i sluchali. Nie do wiary ale tak bylo. Pozdrawiam i zazdroszcze wam ze macie ten dzien jeszcze przed sobą:)