Widok
popieram:) to są rewelacyjni ludzie a takiej jakości śpiewu nie slyszalam u innych zespolow a slyszalam juz wiele:) Spiewa z nimi corka Beata, ktora powala glosem. Gdy u nas zaspiewała piosenke Beverly Craven taka slynna ballade i piosenki Bajmu czy Gosi Andrzejewicz "Słowa" to moi goscie nie tanczyli tylko stali i sluchali. Nie do wiary ale tak bylo. Pozdrawiam i zazdroszcze wam ze macie ten dzien jeszcze przed sobą:)
J również chcę dołączyć się do pochwał w stronę zespołu. pierwszy raz usłyszałam ic na jednej z gdańskich imprez na Targu Węglowym. Potrafili nieźle rozkręcić gdańszczan:) nie mogłam sie oprzeć i... będą grać na moim weselu 5 czerwa 2010r. Ale jeśli ktoś chce sięna nich zdecydować, musi to robić dość szybko ponieważ mają baaaardzo napięty grafik. Ja n a moje wesele w czerwcu 2010 roku rezerwowałam ich w wakacje 2008!!!! Ale myżlę, że warto bedzie tyle czekać:) Pza tym Pani Hania przemiła, konkretna, otwarta na propozycje repertuaru jesli ma ktoś specjalne zyczenia. Jest możliwość aby występowała z nimi bardzo młoda, kilkunastoletnia wokalistka- ja chcę aby też występowałą z zespołem. Pomimo młodego wieku ma piekny, potężny głos.
ja bede mila zespol Quo Vadis na swoim weselu 19 czerwca 2010, sa rewelacyjni. jak chcesz podaje Ci ich stronke tam mozesz posluchac ich utworow!!
Acha ja mieszkam w Usa i moja znajoma amerykanka nie mogla uwierzyc ze to polacy i tak czysto spiewaj po angielsku.
http://www.quovadis.lua.pl/
Powodzenia
Acha ja mieszkam w Usa i moja znajoma amerykanka nie mogla uwierzyc ze to polacy i tak czysto spiewaj po angielsku.
http://www.quovadis.lua.pl/
Powodzenia
mialam ich na weselu w maju i sa rewelacyjni. Glosy, muzyka po prostu bomba. Profesjonaliści w każdym calu. Repertuar nowoczesny i klasyka ale nie przepadają za utworami typowo weselnymi, biesiadnymi i disco polo. U nas grali glownie same znane utwory polskie i zagraniczne. NIe zamienilabym ich na zaden inny zespol. Przy okazji pozdrawiam Hanię i Beatke oraz przesympatycznych Panów:)