Widok

Zespół Second Heaven

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zna ktos może zespół Second Heaven?Z okolic Starogardu Gdańskiego.Bawil sie ktos kiedys przy tej orkiestrze?. Bardzo prosze o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałam w jednym z lokali, w których grali. Bardzo mi się spodobali. Wokalista śpiewa zachwycająco

Pozdrawiam

Wokalista? Z tego co wiem to tam śpiewa kobieta...
Tak, wokalistka! Sorki, zjadłam K

Czyli wszystko się zgadza:) Pozdrawiam
no to kto w końcu śpiewa?? Na ich stronce w mp3 słychać śpiew Pana i Pani. Ale głos ta Pani ma ładny i chyba zna się na śpiewaniu. Szkoda że nie słyszałam wcześniej tego zespołu
Sama chciałam ten zespół, ale się spóźniłam :( Śpiewa głównie kobieta (fantastycznie) z facetem. Zespół to trzy osoby plus dźwiękowiec.

Lepiej się pospiesz, bo ciężko u nich dostać termin.
Chciałam mieć termin w sierpniu ale nie mogłam zgrać zespołu z salą i bede miała w lipcu bez "r" poprostu szok, bo to przecież jeszcze ponad rok. Pani Ania z kapeli to bardzo sympatyczna kobieta,dzwoniłam do niej kilka razy, przekładałam,kręciłam itd. a ona to wszystko przyjmowała z anielska cierpliwością:)
Ja też sierpień 2009, a dowiadywałam się 2 miesiące temu!
Brałam pod uwagę tylko 2 zespoły, ale na szczęście drugi miał wolne :)
Byłam na ich stronce i szczerze mówiąc jestem zawiedziona. Jest jeden "teledysk" na którym prawi ich nie słychać i jedno mp3 które brzmi trochę jak disco polo. To nie moje klimaty. Chyba, że któraś z was ma jakieś inne ich nagrania. Będę wdzięczna, pozdrawiam

Tak ten teledysk jest słaby.Jak tylko moja znajoma da mi przegrać kilka piosenek w ich wydaniu to dodam o ile mnie ktoś oświeci jak to się robi,jesli jest to w ogole mozliwe.

a ktorego lipca ich masz?ja tez sie nad nimi zastanawiałam, moja data to 25 lipiec 2009 r, oreintujesz sie juz może ile biorą za wesele?

Mam na 18 lipca 2009.Biorą od 2500 do 3000.

ja slyszalam ich na weselu byli super, bebeczka ma piekny glos,,a pozatym to szalenie sympatyczni ludzie, ale moj termin mieli juz zajety

Domi masz może już te piosenki bo też bym chciała posłuchać jak oni śpiewają
up
Dziewczyny mam płyty dvd z ich nagraniami ale nie potrafie samego dzwieku przegrac na kompa a pozniej na forum.Jesli któraś się orientuje to prosze o pomoc.

A nie możesz tego wkleić na wrzute albo youtube i podać linka, bo na forum to możesz wkleić chyba tylko linka. Trzeba zapytać się AgusiaGda ona wszystko wie :)
a dlugie to dvd? To dvd z wesela czy jakieś ich demo? Bo jeżeli dvd z wesela to nie wiem czy młodzi by się zgodzili żeby być na wrzucie albo na youtubie :). jak mój brat wróci w niedzielę ze szkolenia to się go zapytam jak to zrobić żeby był sam dźwięk może będzie wiedział.
Trzy płyty z wesela:) i nie sądze żeby młodzi sie na to YouTube zgodzili. Lepiej poczekajmy na Twojego brata.Pozdrawiam.

do góry