Widok
Chciałam mieć termin w sierpniu ale nie mogłam zgrać zespołu z salą i bede miała w lipcu bez "r" poprostu szok, bo to przecież jeszcze ponad rok. Pani Ania z kapeli to bardzo sympatyczna kobieta,dzwoniłam do niej kilka razy, przekładałam,kręciłam itd. a ona to wszystko przyjmowała z anielska cierpliwością:)
Domi a obejrzałaś już te płytki. Jakie są Twoje wrażenia po przesłuchaniu? Podobało Ci się? Pamiętasz może jakie zabawy mieli? Ja trochę się naczytałam o nich też na innych forach i ani jednej złej opinii, wszyscy zachwalają że ta Pani ładnie profesjonalnie śpiewa. No i teraz się zastanawiam czy nie zrezygnować z mojego zespołu i nie zadzwonić do nich. Ale najpierw bym chciała wlaśnie posłuchać jeszcze parę piosenek w ich wykonaniu (mam nadzieje że da radę się wkleić z tych Twoich dvd) ta na stronce piosenka podoba mi się bardzo ale fajnie by było posłuchać więcej.
agusiaki, widiałam te płytki i nie moge złego słowa powiedzieć,śpiewają wszystkie znane piosenki(a z disco polo zaśpiewali chyba tylko jedną-jesteś szalona, od zięcia dla teściowej) i ta kobieta ma naprawde ładny głos.Twoj zespół słaby jest,że chcesz zrezygnować? Kiedy masz ślub,bo u nich ciężko z terminami?
Witam Forumowiczki serdecznie, planuję wesele w czerwcu 2010r i zaranawiam się nad zespołem Second Heaven. Po odsłuchaniu ich dema na stronce int.zapowiadają się rewelacyjni, a jak prowadzą wesele ?Czy potrafą zachęcić ludzi do zabawy? Czy robią jakieś ciekawe konkursy na weselu? Może ktoś opowiedzieć ? Z góry b. dziękuję!!
Byliśmy na weselu we wrześniu gdzie grał ten zespół i wszystko było bardzo fajnie. Pani, która śpiewa ma fantastyczny głos do tego jest bardzo kulturalną i wesołą dziewczyną. Rozśmieszała gości i zachęcała do zabawy. Na oczepinach były konkursy m.in. z krzesłami i przynoszenie różnych rzeczy wyszło zabawnie. Z tego co wiem to zabawy były omawiane z młodymi. Były też przyśpiewki kto w x miesiącu urodzony :-)
ostatnio byłem na spotkaniu z zespołem i robią super wrażenie :) Zademonstrowali nie jeden film z wesela, mają świetny repertuar oraz są ludźmi z klasą :) Z tego co wywnioskowałem to nie są zwolennikami organizowania co godzinę jakiejś zabawy z krzesełkami czy tym podobne, jednak ciąg zabaw jest o północy wraz z oczepinami...prócz tego niejednokrotnie widać na filmie, iż zespół nie musi reagować częstymi zachęceniami gości do zabawy, gdyż ich wykonanie utworów samo w sobie zachęca do tańca :)
Ogólnie widząc materiał filmowy oraz po przeprowadzeniu konkretnej rozmowy na temat tego jak "to" wygląda...wiem że o zespół na moim weselu nie muszę się martwić :)
Ogólnie widząc materiał filmowy oraz po przeprowadzeniu konkretnej rozmowy na temat tego jak "to" wygląda...wiem że o zespół na moim weselu nie muszę się martwić :)