Widok

Zespol Silverton ze Starogardu- opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę o opinie o zespole Silverton ze Starogardu;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Bez disco polo też można się bawić.
Zaproś sobie Zenka Martyniuka ( skasuje cię 4 razy tyle ) i będziesz miał disco polo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jedna gwiazdka tylko dlatego że nie ma niższej oceny. Negatywne komentarze w internecie niestety są prawdziwe, Państwo Młodzi wybierali piosenki i ustalali z liderem zespołu które mają zagrać, ale to było niepotrzebne bo i tak grali to co im się podobało. Przerwy były półgodzinne a jedna trwała nawet godzinę, w pewnym momencie zespół "zniknął" tylko jeden pan puszczał muzykę z laptopa. Żenujące zachowanie, brak profesjonalizmu i pan Daniel do którego nie docierają żadne argumenty. Zmarnowali Młodym ich dzień. A na sam koniec nawet nie było przeprosin. Wstyd! Nie polecam tego zespołu nikomu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Akurat brak disco polo to wielki atut:) Może dlatego tego rodzaju muzyki nie wykonują bo nie chcą się zniżać do tak niskiego poziomu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bawiliśmy się w tym roku na weselu przy tym zespole. Byliśmy pod wielkim wrażeniem śpiewania Pana Daniela oraz wokalistki. Muzycy i cała oprawa wesela była bardzo fajna. Muzyka faktycznie na poziomie i wreszcie zespół nie grający tylko disco polo. polecamy i pozdrawiamy Młodą Parę
Marzena i Wojciech z Sopotu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7
Byłam w zeszłym tygodniu na weselu na którym grali rewelacja !!! Świetni, profesjonalni. Polecam serdecznie !!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Bardzo serdecznie polecam !!! Byłam na weselu w tamtym tygodniu rewelacja, profesjonalni zabawni !!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
Byłem na weselu, które obsługiwali . Świetny wokal, wysoki poziom i profesjonalizm. Polecam z całą pewnością.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
Profesjonaliści :) z czystym sumieniem mogę polecić ten zespół oraz DJ. Grają i śpiewają tak, że wszyscy goście weselni byli zachwyceni. Potrafili dostosować repertuar pod bawiące się towarzystwo. Warci swojej ceny. To jakie i ile zabaw można było bez problemu z nimi ustalić.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zespół godny polecenia. Bardzo dobrze dobrany repertuar i świetna zabawa
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Świetny zespół, prowadzący bardzo energiczni, ładny wokal i przede wszystkim świetne zabawy! :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry