Widok
No jasne, bo przecież trzeba takie rzeczy na forum z nazwą zespołu, a może podaj swój adres email i poproś o opinie... jakie to odkrywcze !!! Rozumiem, że może mało zleceń, ale w ten sposób ??? Chyba że chodzi o zespół T.Rex aaaaa to YouTube i Wikipedia. Świetny, fenomenalny zespół z lat 60-70 z liderem Marc Bolanem, prekursorzy Punk Rock'a. Czy o nich chodziło ?
u mnie grali we wrześniu ! świetni z czystym sumieniem polecam my i goście mega zachwyceni pani Kasia piękny głos tak jak na stronie
http://www.centrumzespolow.pl ogólnie kultura klasa i profesjonalizm
http://www.centrumzespolow.pl ogólnie kultura klasa i profesjonalizm
ja się nie zgodzę... bawiłam się na weselu z tym zespołem i nie powalił ani mnie, ani innych gości, choć Parze Młodej mówiło się coś innego...
jedynym atutem jest wokal tej Pani Kasi, ale nic poza tym. ci dwaj towarzyszący jej kolesie nie byli zbyt mili, a wręcz agresywni, gdy jeden z gości zwrócił im uwagę, że ich gra na instrumentach to ściema (nie mnie to oceniać, ale ten gość, który zwrócił im uwagę - sam grywa na weselach, więc...pewnie "zboczenie zawodowe" :P ).
a Pani Kasia ładnie śpiewa i jest - owszem - miła, ale to bardzo prosta, troszkę jakby..."wiejska" dziewczyna...
konkursy przeciętne.
jedynym atutem jest wokal tej Pani Kasi, ale nic poza tym. ci dwaj towarzyszący jej kolesie nie byli zbyt mili, a wręcz agresywni, gdy jeden z gości zwrócił im uwagę, że ich gra na instrumentach to ściema (nie mnie to oceniać, ale ten gość, który zwrócił im uwagę - sam grywa na weselach, więc...pewnie "zboczenie zawodowe" :P ).
a Pani Kasia ładnie śpiewa i jest - owszem - miła, ale to bardzo prosta, troszkę jakby..."wiejska" dziewczyna...
konkursy przeciętne.
Bawiliśmy się na weselu gdzie grał ten zespół i rok później o mały włos, z niedopatrzenia nie mieliśmy go na naszym weselu. Nie bawiliśmy się z nimi dobrze jak i reszta gości. Generalnie było sztywno, muzyka ogólnie mało weselna, raczej jak na dyskotekę więc młodzi może potrafili się bawić, ale starsi siedzieli za stołami a naszym zdaniem muzyka musi być dopasowana do każdego gościa-i młodszego i starszego. Cieszę się, że wyszło jak wyszło i nie podpisaliśmy z nimi umowy na nasze wesele.
bawiłam sie również na weselu gdzie grał ten zespól. muzyka różna. zależny co kto lubi.. jak dla mnie za mało takich weselnych starych piosenek, przyśpiewek brak! biesiady -zero. sami młodzi uznali że trochę w pewnym momencie sztywno.no taki specyficzny zespól. heheh a Pani wokalista przeszła samą siebie, całe wesele ubrana w szarobury sweter! buhaha jeden z gości skomentował to tak.. : może fajnie śpiewasz ale ten sweter mogłabyś zdjąć:P jak chcesz typowe wesołe weslicho to nie oni, jak kameralnie bez szaleństw... to ok.
Kochani, wiem jak to jest, gdy głównym kapitałem jaki się ma jest głos, bo też nim muszę pracować. Wiem również, że nie wszędzie, ale bywają sale/lokale, gdzie trzeba się produkować stojąc ponad 8 godzin w strumieniu zimnego powietrza z klimatyzacji-efekty czasem leczy się tygodniami. I wierzcie mi, mam wtedy w głębokim poważaniu, czy mój sweter jest taki czy inny...... Rodacy, potraficie przygadywać, niestety nie zawsze tam, gdzie najbardziej trzeba
Och! Ach i Eech! chyba się zaraz posikam albo może jednak shaftam od tego lukru, sama już nie wiem. Dobrze, że pisząca(y) połapał się dopiero za trzecim razem, że nie wystarczy tylko zmieniać imiona. W innym wątku dotyczącym drugiej grupy ze stajni Elvisa nawet się przedstawił jako Marek ale nie był aż tak wylewny ograniczając się do krótkiego wpisu "super"
Zespol TIREX gral na naszym weselu w tym miesiacu i bylismy zachwyceni!!
Kontakt z nimi przed i w trakcie wesela byl swietny, wzieli pod uwage wszystkie sugestie i prosby, takze nasi polscy i zagraniczni goscie bawili sie super :) W duzym skrocie - cudowna atmosfera, duzo usmiechu i genialne wokale - polecamyyyyy!
Kontakt z nimi przed i w trakcie wesela byl swietny, wzieli pod uwage wszystkie sugestie i prosby, takze nasi polscy i zagraniczni goscie bawili sie super :) W duzym skrocie - cudowna atmosfera, duzo usmiechu i genialne wokale - polecamyyyyy!