Widok

Zespół muzyczny "Trefl"ze Starogardu Gdańskiego opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy może ktoś miał ten zespół i czy warto go wziąć ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
szczerze to pierwszy raz o nich słyszę a stronka internetowa jak widać jeszcze w budowie
http://zespoltrefl.pl/?o-nas,1
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przysłali nam płytę dvd i ... - nie dla nas ten klimat :) Może w latach 80-tych byłby to dobry zespoł na wesele:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hejka a masz moze jeszcze ta plytke
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
niestety nie mam. Dziwne było to ,ze przysłano mi wesele prywatnych osób- nie wiem czy wyraziły na to zgodę. Poza tym nie było się czym chwalić na tej płycie :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
to aZ tak zle wypadli na tej płycie???jaka muzyke graja???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
emisia - słuchałam ten zespół na żywo. Wytrzymałam 5 minut, dalej nie dałam rady.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
No to porażka bo jak tu piszecie to zespół jest nie bardzo a ja "zaklepałam" go na mój ślub który jest w czerwcu...:(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie wiem, czego ludzie oczekują od zespołu muzycznego na weselu. Mają grać same obcojęzyczne kawałki? Albo tylko nowości? Ludzie, na weselu jest przekrój ludzi w każdym wieku, a z tego co wiem, to zespół ten, jest na ryknu kilkanaście lat. Gdyby źle grali, już dawno wypadliby z rynku. Skoro ich zaklepałaś na swoje wesele, to chyba z nimi rozmawiałaś, widziałaś i słyszałaś jak grają. Być może ktoś Ci ich polecił. Zastanawiam się też, jak ktoś może pisać, że słyszał ich na żywo i wytrzymał 5 minut. Po pierwsze tyle trwa średnio jedna piosenka, a po jednej ciężko jest kogoś ocenić. Po drugie, gdzie ich słyszałąś? Na jakimś koncercie czy na weselu, bo z wesela raczej nie wyszłaś, więc nie wiem, jak możesz pisać, że dlużej nie dałaś rady. Tak się zastanawiam, czy ludzie czasami, oczywiście nie wszyscy, tych, którym płytka się nie podobała rozumiem, nie każdemu wszystko się podoba, kwestia gustu i oczekiwań, piszą na takich forach różne rzeczy, żeby komuś zaszkodzić? Skąd tyle zawiści, a może negatywna opinia buninki to wpis konkurencji?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam tak własnie zaklepałam ich i słyszałam jak grają,fakt ze nie na żywo tylko z płytki,ale wydaje mi sie ze dobrze graja i nie miałam wątpliwosci tak tylko byłam ciekawa czy grali u kogos na weselu i stad ten post ale jak widze nie grali u osób które tu pisały...Wiec tez tego nie rozumiem...a wlasciwie kazdy ma swoj styl słyszalam kilka zespołów ze Starogardu i mi nie przypadły do gustu...wiec tak mysle ze jednak trzeba zdac sie na siebie nie na innych!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja - jestem na forum od kilku lat więc daj spokój z tym posądzaniem o konkurencję. Ten zespół grywał czasem w Starogardzie "Pod parasolami" koło rzeki. (Starogardzianie wiedzą co to za miejsce) Poszliśmy tam w parę osób na "rozpoczęcie wakacji". Po pięciu minutach wyszliśmy. "ja" wyobraź sobie że można po pięciu minutach mieć rozeznanie czy zespół gra dobrze czy źle, właśnie po tym jak gra a nie co gra. Można zagrać pięknie i disco polo i muzykę folklorystyczną jeżeli się umie grać. Natomiast jeśli się nie umie to nie pomogą i nagrania zagraniczne. Nie pamiętam co to był za utwór, zapamiętałam natomiast jakość wykonania. Czy taka odpowiedź "ja" satysfakcjonuje?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12
opinie na temat tego zespołu na
http://www.favore.pl/52661_zespol-muzyczny-trefl-starogard-gdanski-pomorskie.html
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
hej mielismy ten zespół na weselu w zeszłym roku i jest super płyta oraz sesja zdjęciowa zarąbi... to co piszecie to bzdury Mariusz
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Szczerze polecam zespół

http://www.grande.manifo.com
ZESPÓŁ MUZYCZNY GRANDE TEL: 501 239 159v E-MAIL jarekroland@o2.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Szczerze polecam zespół

http://www.grande.manifo.com
ZESPÓŁ MUZYCZNY GRANDE TEL: 501 239 159v E-MAIL jarekroland@o2.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
No właśnie wróciliśmy z wesela, na ktorym grał zespól Trefl :) . Już wiem, kogo zaproszę na wesele naszej córki :) Zabawa do białego rana, kipiało od pozytywnej energii na parkiecie!!! :) Piraci z Karaibów na skrzypcach Grześka po prostu MEGA!!!! Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Jeśli chcecie Ich posłuchać , macie okazję, bo z tego, co wiem, będa grali na Sylwestra (z tego, co się orientuje to w tym samym miejscu, gdzie było wesele, czyli restauracja "Kamienny Zdrój" w Więckowych.
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja również bardzo polecam ten zespół, grali na moim weselu i teraz (po roku)w ostatni weekend na weselu mojej przyjaciółki, zespół podąża za obecnymi trendami, jeżeli chodzi o muzykę i konkursy, oczywiście stare dobre przeboje również mają w swojej muzycznej "ofercie". Dostosowują się indywidualnie do klienta, więc jeżeli masz jakieś utwory, których nie lubisz to należy Im o tym po prostu powiedzieć. Ceny też mają bardzo konkurencyjne.
żenua... autoreklama
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
a co? żal Ci tyłeczek sciska "mimi" że o kimś goście piszą pozytywne opinie?? Czyżby konkurencja sie odezwała? Za mało zleceń wpada? :P Grzesiek ma super kontakt z gośćmi, potrafi do nich zagadać, poderwac do tańca, wyczuwa przy czym najchętniej się bawią. Lider zespołu fajnie gra na trabce, prowadzi różne zabawy, oczepiny. Pan na gitarze też coś podpowie, zagada. Są "namacalni" a nie "odizolowani" . Młode dziewczę śpiewa z chłopakami na dwa głosy, brzmią bardzo profesjonalnie, ale przede wszystkim BAWIĄ się tym, co robią i to jest zaraźliwe. No fakt, nie każdy zespół to portafi :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zespół Trefl ze Starogardu Gdańskiego godny polecenia grali na naszym ślubie w czerwcu tego roku, goście zachwyceni my również.

KAŻDEMU POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM, MEGA ZABAWA DO SAMEGO RANA I DRUGI DZIEŃ NA POPRAWINACH.

Dopisze jeszcze tylko tyle :
- Piraci z Karaibów na skrzypkach i Kolorowe Jarmarki wymiatają oraz wiele innych ciekawych hitów

POLECAM !!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
bylam na weselu3 08 w starogardzie.Sluchajcie zespöl super az do bölu.Graja wszystko.-muzyczka dla karzdego przekroju wiekowego. Möj 19 letni syn tez byl zachwycony.Mlodziez bawila sie ze staruchami razem i o to przecierz chodzi na weselu aby wszxscy razem. Wodzirej ma pomysly niesamowite i wcale nie przynudza. Maja tez w zespole skrzypka ktöry wali solöwki takie mocne ze tyleczki sie same z krzeselek podnosza. Polecam ,napewno nie bedziecie zalowali.Bardzo wazne---w czasie wesela nie spozywaja zadnego alkoholu. Warto tez zamöwic fotografke ktöra z nimi wspölpracuje. Prawie jej nie widac-a jednak jest i robi swoje.Nie zaglada z kamera gasciom do twarzy,wszystko dyskretnie bez nachalnosci. Polecam wszystkim ktörzy pragna dobrej zabawy dla wszystkich
SKRZYPEK - NIE GRA juz w tym zespole. Teraz współpracuje z DJ KABI - https://pl-pl.facebook.com/djkabiudanaimpreza

GREG PISKORSKI - skrzypek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zespół masakryczny.Nie polecam - mniemanie o sobie niesamowite.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Porażka -tyle w temacie !!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam serdecznie byłem na kilku imprezach których grali i zawsze było super. Po każdej z tych imprez mieli rezerwacje na następne od gości wiec nie tylko mi się podobało. Zresztą u mnie na weselu też grali. Polecam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry