Widok

Zespół na WESELE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie podpisałam umowę z najlepszym zespołem w 3mieście.Polowałam na nich przez rok czasu i przez to że nie mieli wolnego terminu w tym roku,to przenieśliśmy nasze wesele na przyszły rok.Są fantastyczni i warci swojej ceny.Gorąco polecam.
Jak ktoś chce info na ich temat to zapraszam na maila.Ale pewnie większośći tak wie co to za zespół... :)
Pozdrowienia dla Shelli ;))))))))Ona też wie :)

Pozdrowionka dla wszystkich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
waflos, slonko, czy wy sie pytacie latiny?
Bo jesli tak, to chyba w ogole nie przeczytaliscie jej watku..
Ona podaje tu jako przyklad nachalna reklame niejakiej kasi, a reklamuje tego zespolu..:P
Latina, pozdrawiam goraco, ciesze sie ze sa na tym forum jacys "czujni" forumowicze..:)

I ja jestem tego samego zdania, nie dajmy sobie wciskać kitu. Też śledziłam wszystko na forum dopuki szukałam potrzebnych informacji, również wyciągnęłam te same wnioski. Na szczęscie już mam to za soba ale z przyzwyczajenia dalej lubie sobie poczytać wiadomości z forum.

I najbardziej mnie irytują takie nachalne reklamy, a oto chyba największa "perełka" z jaką sie tutaj spotkałam. Pracowity weekend wprost miała niejaka Kasia. Odswierzyła większość ostatnich wątków o zespołach i z wielkim mozołem zaczęła budować silną pozycję pewnego zespołu. Nie szczędziła jemu słów pochwały chociaż do końca sama nie wie czy o nim tylko słyszała od koleżanki, czy bawiła się na weselu znajomych, czy też grali u niej. No i te barwne poniekąd lapidarne opisy

Niesamowite

Co za żenada !

A oto przykłady (nie chcę być gołosłowna):

Autor: Kaska 08-10-2005 14:11 wyślij odpowiedź

pełny namiar na zespół MALIBU LATINO

501 146 665; 678-43-46

malibu_latino@vp.pl

Autor: Kaska 07-10-2005 17:59 wyślij odpowiedź

jak jeszcze nie znalazlas a szukasz goracych rytmow to sprobuj znalezc Malibu Latino, chyba maja ogloszenie na trojmiasto.pl

kacha

Autor: Kaska 07-10-2005 17:49 wyślij odpowiedź

podobno Malibu Latino fajnie gra, chyba reklamuja sie gdzies na trojmiasto.pl

kacha

Autor: Kaska 07-10-2005 17:36 wyślij odpowiedź

gorace rytmy bardzo fajnie gra Malibu Latino (gitarzysta jest z Peru), poza tym tez polskie i zagraniczne kawalki, sa super i podobno niedrogo

kacha

Autor: Kaska 07-10-2005 17:32 wyślij odpowiedź

mari Band podobno jest ok. ale u znajomych grala kapela Malibu Latino, bylam we wrzesiu i rewelka, a cenowo duzo taniej

kacha

Autor: Kaska 07-10-2005 17:27 wyślij odpowiedź

przedzwon do Malibu Latino 501 146 665, nie sa u nas mocno znani bo graja sporo za granica, ale za z****isci

Autor: Kaska 07-10-2005 17:12 wyślij odpowiedź

Grali u nas na weselu 30 wrzesnia, bylo odlotowo !!! kontakt 501 146 665

kaska

Autor: zniesmaczona 07-10-2005 17:07 wyślij odpowiedź

Nie polecam !!! Bo bylam u znajomych w czerwcu, gdzie grali i nie podobalo mi sie!!! Brak żywych instrumentów i duzo disco polo! Kolezanka ze studiow miala jakies 2-3 tygodnie temu wesele i gral jakis zespol malibu - latino, podobno rewelacja, choc nie widzialam. Ale znajoma mowila ze oglaszaja sie w ogloszeniach na portalu www.trojmiasto.pl

Kasia
Jeśli to nie problem to i ja poproszę jakis kontakt :)))
Ja tez pytam co to za zespol ,ile biora za wesele i poprosze o namiary:-)

Cześć!
A co to za zespół i ile biora za wesele?
Dzięki bardzo i pozdr.
Czy moge porposic o namiary na ten zespol, poniewaz zalezy mi na grarniu wielu piosenek anglojezycznych...Bede bardzo wdzieczna!
Dziekuje i pozdrawiam
Agusia, no pewnie.. Sa gusta i gusciki, poza tym przeciez duzo zalezy od mlodej pary, ktora wybiera repertuar :)
Jesli zespol gra super hity, to nikt nie zwraca uwagi na to, czy zafalszuja, ale na to, ze gra muzyka i mozna sie bawic..:)
Pozdrawiam !
Alicja

w 100% się z Tobą zgadzam, o gustach się nie dyskutuje. Ja np. zdecydowanie chciałam zrezygnować z biesiady typu "Hej sokoły" i disco polo gdyz po prostu tego typu rozrywki nie trafię. Ale generalnie ludzie na weselach najlepiej bawia sie właśnie przy takiej muzyce. My naszym gościom zaproponowalismy coś zupełnie innego i byli zachwyceni. Zespół grał fantastycznie szlagiery lat 70 i 80 z całego świata (Tina Turner,Michael Jackson,The Police, rock and roll,salse,cha-cha, Grease, Gorączka Sobotniej Nocy I wiele wiele innych).
Goście byli zafascynowani muzyką i spiewem. Kiedy nie tańczyli, to wsłuchiwali się w płynące rytmy.
Slub mieliśmy w czerwcu, a dotąd o naszym przyjęciu sie mówi, co przyjmuje za pełną aprobatę gości za naszą propozycję.

.. uczestniczę w tym forum od paru dobrych miesięcy.. i powiem szczerze, że jedna rzecz, jakiej się nauczyłam dzieki forumowiczom jest dystans do padających tu opinii..
..Najlepszy a najlepszy.. beznjadziejny, tragiczny.. to jest kwestia gustu i wymagań jakie się stawia przed zespołem, kamerzysta, lokalem itp.
Wiele razy czytałam o zespołach, że sa super extra wypas, a kiedy dostawałam ich mp3, nastawiona na cos rewelacyjnego, dostawałam próbke twórczosci podrzednych szarpidrutow, no i notke z kwota, ktora byla ostrym przegieciem.
Ciagle powstaja nowe zapytania o zespol, a na kazde pytanie jest milion roznych opinii.. w rezultacie czlowiek glupieje i zalamuje rece..
Coraz czesciej widze na tym forum podszywajacych sie pod forumowiczow przedstawicieli firm, ktore na sile chca narzucic swoj opinie. Wzbudza to moj niesmak. Wprowadzanie ludzi w blad, reklamowanie kichy, krytykowanie na prawde dobrych zespolow. Dlatego pozwyzej zrobie nowy temet z rozpiska wszystkich zespolow , ktore pojawiaja sie na tym forum i ewentualne namiary o nich. Sami musicie spotkac sie z zespolem, posluchac i ocenic.
Nie dajcie sie pseudo-forumowiczom, wybor kapeli musicie podjac sami..
Nie dajcie sobie wcisnac kitu...:)

przedzwon do Malibu Latino 501 146 665, nie sa u nas mocno znani bo graja sporo za granica, ale za z****isci
Przeslij nam namiary na najlepszą kapelę weselną w Trójmieście. Dzięki!!!

ewka
możesz dac namiary na "1 plus 2"? Dzięki

ewka
już poszło ;o)
Moge tez poprosic? Dzieki....
Ja tez bym prosiła o taką listę, również innych forumowiczów.
Bardzo Ci dziękuję!!!
Malgoniek, postaram sie dzisiaj wysłąć ci maila z zespołami!
pap ;o)
Nie możecie napisać kilku namiarów na zespoły. Przecież to nic złego a każdy mógłby sobie wybrać. Ja też szukam zespołu........A jeżeli nie można podać nazwy to prześlijcie na meila dzieki.
czy moge poprosić o namiary na zespół Pozdrawiam ;o)
słuchaj mogłabyś mi podać namiary na ten zespół?????? Pozdrawiam ;o)
do góry