Widok

Zespół na WESELE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie podpisałam umowę z najlepszym zespołem w 3mieście.Polowałam na nich przez rok czasu i przez to że nie mieli wolnego terminu w tym roku,to przenieśliśmy nasze wesele na przyszły rok.Są fantastyczni i warci swojej ceny.Gorąco polecam.
Jak ktoś chce info na ich temat to zapraszam na maila.Ale pewnie większośći tak wie co to za zespół... :)
Pozdrowienia dla Shelli ;))))))))Ona też wie :)

Pozdrowionka dla wszystkich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nefretete, czy możesz mi proszę napisać na maila jaki to zespół?? dziękuję :)

słuchaj chyba troszkę przesadzasz że w tamtych stronach tyle biorą zespoły a wiem coś na ten temat...wg mnie to 2000 to już jest naprawdę duzo pieniędzy za zespól na wesele...ja będę płaciła zw 3 połowę...
Tunia, a co to za zespół???
Ślub mamy 02.09......
Będę wdzięczna za zdradzenie tajemnicy;)))
dzięki i pozdrawiam
o a co to za zespół???
mamy za rok slub i ciągle szukamy czegos fajnego;))
będę wdzięczna za info;)))
pozdrowionka
czy ktoś mógłby mi pomóc zbieram opinie na temat zespołu pana Pstronga "Pstrong Orkiestra" czy jakoś tak??? może ktoś był na weselu gdzie grali???
ja osobicie uważam, że jest kilka innych zespołów także dobrych, nie można mówić, że jeden jest tylko najlepszy
No nie to nawet w Białym stoku płaci się ok 2000-3000 tys no to nie ma co wymagac ze w gdańsku za 1500 4 osobowy zespół zagra .... przynajmniej tak mi się wydaje :)

1500 zł
Hmmmm ciekawe a według ciebie ile powinien kosztować 4 osobowy zespół????
Jacotaco jest drogim zespołem!
A ja desperacjo poszukuje
zespołu, wiec błagam pomożcie..
A my wynajęliśmy jeszcze inny zespół niż padające tu nazwy i to właśnie ten uważamy za najlepszy.
ja też uważam, że jest wiele innych zespów fajnch w 3 city.
czesc wszystkim ... A ja uważam inny zespół za najlepszy w 3-city. Są super odlotowi i grają i dla starych i dla młodych ... Na moim weselichu grali i musze napisać, że nigdy nie byłam na lepszej imprezie ... Pozdrawiam ich wokaliste, ktory tak potrafił głosem przyłożyć w piosenkach, że naprawdę niektóre zespoły powinny schować się pod stół ... Karol - tak trzymaj !!! Podam ich nazwę, pomimo, że nie wolno - "1 plus 2". Jak ktoś chce więcej niech napisze. Szczerze, naprawde ich polecam. Myśle, że też w necie znajdziecie, ja zresztą tak zrobiłam i naprawdę nie żałuję.
Hmm..czyli nic jak tylko zaczac negocjacje..;)

YACOTACO
Nefre, napisz mi prosze co to za zespol, bo juz zglupialam i cos wiecej na ten temat, bo jau mi sie koszmary na temat kapel zaczynaja snic..;/

15 lipca 2006- to jest data slubu Nefretete
Nefra a kiedy ty masz ten ślub ?
Nefretete nie kłam wcale nie odwołałaś ślubu ze wzgledu na zespół. Mówiłas nam, że pokłóciłas się ze swoim przyszłym i poprostu tak wyszło.
Przykro mi, ze zmieniasz fakty ale cóż...... Najważniejsze, ze się pogodziliście i tyle. Pozdrawiam
do góry