Widok

Ziajka dla dzieci

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, czy używałyście może kosmetyków do pielęgnacji dzieci firmy Ziaja ?
czekam na opinie :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Używam płynu Ziajka natłuszczającego z ciekłą parafiną w składzie. Jest rewelacyjny. Tańszy odpowiednik drogich kosmetyków typu Oilatum.
ja też używam Ziajki- dla siebie używałam w ciąży, a dla Maleńkiej teraz. Uwielbiam Ziaję i Ziajkę :) Naprawdę dobrej jakości kosmetyki, no i niższa cena.
image

image
Używam Ziajki cały czas. Rewelacyjny płyn do kąpieli (Hokus Pokus - powyżej roczku) oraz krem przeciwsłoneczny. Czasem też zdarza nam się kupić inne kosmetyki tej firmy.
image
no to podbijamy :]

szukam alternatywy dla naszej serii Nivea :] Młody ma ostatnio jakąś taką suchą skórę i chciałabym zmienić kosmetyki :] (chociaż mam zrobiony duży zapas Nivea)

co sądzicie o naszej rodzimej Ziajce? (mamy pastę do zębów i kiedyś mieliśmy słoneczną emulsję, najlepszy owado-odstraszacz to antyBzzz...)
Zarówno Ziaja jak i o zgrozo Ziajka dla dzieci ma bardzo dużo w składach parabenów. Można poczytać na necie jak są szkodliwe. Nigdy bym nie użyła na małym dziecku.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
to poszukaj sobie innych kosmetyków gdzie nie ma parabenów..powodzenia życze...ja uzywam mleczka nawilżającego oraz balsamu do skóry atopowej i ten balsam jest lepszy niz maście jakie wcześniej używałam...i wydałam na nie juz troche kasy... emulsja słoneczna też jest ok :D...a mleczko bardzo dobrze nawilża to jest od 1 miesiąca życia :)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie musisz mi życzyć powodzenia bo jest całkiem sporo takich kosmetyków i je używam :) mam rezultaty i w dodatku nie wsmarowuję w swoją skórę różnych świństw. Jak się chce to można.
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ps. Ewiaaa - podam niektóre przykłady: dla dzieci do kosmetyki Babydream Rosmann, Hipp. Dla dorosłych: Pat&Rub, Alterra Rosmann, produkty do samodzielnego przygotowania z biochemiurody.com
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry