Widok

Ziajka dla dzieci

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, czy używałyście może kosmetyków do pielęgnacji dzieci firmy Ziaja ?
czekam na opinie :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Używam płynu Ziajka natłuszczającego z ciekłą parafiną w składzie. Jest rewelacyjny. Tańszy odpowiednik drogich kosmetyków typu Oilatum.
ja też używam Ziajki- dla siebie używałam w ciąży, a dla Maleńkiej teraz. Uwielbiam Ziaję i Ziajkę :) Naprawdę dobrej jakości kosmetyki, no i niższa cena.
image

image
Używam Ziajki cały czas. Rewelacyjny płyn do kąpieli (Hokus Pokus - powyżej roczku) oraz krem przeciwsłoneczny. Czasem też zdarza nam się kupić inne kosmetyki tej firmy.
image
no to podbijamy :]

szukam alternatywy dla naszej serii Nivea :] Młody ma ostatnio jakąś taką suchą skórę i chciałabym zmienić kosmetyki :] (chociaż mam zrobiony duży zapas Nivea)

co sądzicie o naszej rodzimej Ziajce? (mamy pastę do zębów i kiedyś mieliśmy słoneczną emulsję, najlepszy owado-odstraszacz to antyBzzz...)
Zarówno Ziaja jak i o zgrozo Ziajka dla dzieci ma bardzo dużo w składach parabenów. Można poczytać na necie jak są szkodliwe. Nigdy bym nie użyła na małym dziecku.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
to poszukaj sobie innych kosmetyków gdzie nie ma parabenów..powodzenia życze...ja uzywam mleczka nawilżającego oraz balsamu do skóry atopowej i ten balsam jest lepszy niz maście jakie wcześniej używałam...i wydałam na nie juz troche kasy... emulsja słoneczna też jest ok :D...a mleczko bardzo dobrze nawilża to jest od 1 miesiąca życia :)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie musisz mi życzyć powodzenia bo jest całkiem sporo takich kosmetyków i je używam :) mam rezultaty i w dodatku nie wsmarowuję w swoją skórę różnych świństw. Jak się chce to można.
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ps. Ewiaaa - podam niektóre przykłady: dla dzieci do kosmetyki Babydream Rosmann, Hipp. Dla dorosłych: Pat&Rub, Alterra Rosmann, produkty do samodzielnego przygotowania z biochemiurody.com
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

do góry