Widok

Zimno !

jest zimno ! i nie lubię kiedy deweloperzy windują swoje tematy na górę ! by tylko ich nazwa widniała. Jak popieracie piszcie czy jest zimno czy ciepło - będzie wesoło . Na 100% będą bluzgać deweloperzy :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak zwykle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kruca fuxs trza będzie ino łopatować :) Zarządzam wcześniejsze pobudki! Ach wyjechało by się na Madere :) Podobno Rysiek Petrus też przeżywał bardzo ten protest w sejmie i postanowił protestować w nowoczesny sposób. Wiecie jaki? :) Otóż postanowił se,że w ramach protestu nie będzie wychodzić z łóżka ze swoją posłanką :) Po powrocie do kraju zapytany przez dziennikarzy o to czy przywiózł pogodę ?Odpowiedział nowoczesnym przysłowiem-"Na Świeto Sześciu Króli,śnieg,zamiecie i wichury " no i jak tu takiego lubić.

Pozdrawiam nagrzany Zdzisek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
No i lipa :)Kurde postanowiłem se,że zajmę się jakimiś tam sprawami w tym nowym roku i nie będę tu na dyskutowni tyle se pisać,ale jak widzę długopis to nie wytrzymuje. Nie mogę se zapomnieć o Baniniakach,w końcu też jestem jednym z Was. Też jestem Banitą :) Więc trochę zmodyfikowalem genetycznie moje postanowienie i postanowiłem se postanowić, że będę se trochę pisać i zajmę się jakimiś tam sprawunkami ;) Cieszycie się prawda? :) Z postanowieniami jest jak z kacem,który też nam przechodzi.

P.s Kurde co mnie tak bolą nogi od tego sylwestrowego tańcowania,przecież ja se chodzę cały rok tanecznym krokiem?Dziwne?

Pozdrawiam wszystkich Baniniaków
Banita Zdzisek smile :) :) :*
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dobra już wiem czemu ten orkan miał imię babskie Barabara.Powiem wam . Z huraganem jest jak z babami, najpierw narobi zadymy,a potem cisza.( i foch)
Nie żebym nie lubił babeczek, najlepiej to mi smakuje babka piaskowa ,albo baba wielkanocna :) :) ;)

Pozdrawiam wszystkie fajne babki
szarmancki Zdzisek

P.s. Jak tam Baniniaki,macie już zakupione se fajerwerki i napoje % na sylwestera?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak nudy,to po co czytasz? Ochłoń chlopaku:)
Porada dla ciebie -idź na dwór i potrenuj ,jest już nowa siłownia w Baninku na Księżycowej . Zmeczysz ty się,a wszelka złość minie .

Pozdrawiam Twój trener mentalny Zdzisek :*
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jak już to max na dwa razy zanudziłem, a nie jak ty w każdym jednym wątku na tym forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
~BANINIAK nudzisz ,tym twoim nudzisz wszędzie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
BANINIAK - spieprzaj dziadu gdzie indziej ok?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nudzisz !!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Baniniaki uważajcie se na siebie,bo strasznie piździ!To nie jest zwykły zefirek,to już nawet powiewa grozą !Jedno mnie tylko zastanawia,dlaczego ten orkan nazwali Bara-bara, imieniem żeńskim?Przecież to jest orkan,czyli On, nie Ono,nie Ona,tylko On! Napewno to wymyśliła Omena Mensah,ta od pogody .Czemu ten wicher nie ma męskiego imienia,np.Janusz,Roman,Zdzisek,Heniek,Kaźmirz... Proponuję zrobić jakiś protest w tej sprawie,bo to taka moda tera.Pójdziem pod Urząd w Żukowie i będziemy se śpiewali. piosenki pogodowe np."10 w skali Bouforta ", " Dmuchawce ,latawice ,wiatr " i inne.

Pozdrawiam poczochrany Zdzisek.

P.s.Cholera,a może,to jest "Wind of change"
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jutro ma byc gorzej średnio 5km/h więcej więc trzymajcie kominy w kurnikach na familijnym :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale wieje dzisiaj. U Was też tak wieje, czy tylko u mnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No Zdzisiek, co prawda to prawda. Ja, żem se dzisiaj wylazł w bikini i klapkach na ogród kosić se trawkę, ale na grzbiet, żem narzucił kufajkę, a na klapki ja włożył gumofilce, bo po koszeniu zawczasu, żem ostro ruszył po drzewo do lasu. Oczywiście w asyście browarka, bo nierozłączna z nas parka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pierwsza zimka juz była , tej jesieni , teraz jest pierwsza wiosna , tej jesieni. Nie wiem czy schować te sandały , czy zbierać chust , czy zamienić beret na uszatke? Nawet organizm nie wie , czy jeść słoninę, czy lody ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
niko , to noszą chłopy co są za równouprawnieniem. Powiem ja Ci , że dzisiaj mało też bym nie popuścił ze śmiechu! Tak żem się śmiał , że aż mi łzy poszły i tera nie wiem , czy ja się bardziej śmiał , czy płakał , a wszytko to jak usłyszał ja , że mamy w Polsce "naczelnika kraju ", "niekoronowanego króla polskiej polityki"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Heniu Zdzisek pomóżcie panowie bo mnie radio dziś prawie zabiło. Słucham sobie pioseneczki Dżemuo Whisky a tu nagle reklama "wkładki higieniczne Tena Men dla mężczyzn którzy popuszczją mocz". Nosz k...wa ja wszystko zrozumiem nawet fryzurę samuraja, Tomka kochającego Adama ale podpaski dla mężczyzn??? Idę na strych Esperal sobie wyciągnąć i do JD na wódkę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdzisiek, u mnie sytuacja ze śniegiem opanowana! Dzieci na podwyrku lepią bałwana, a ja w zaciszu domowych pieleszy, spijam browara i słucham se Bacha Sebastiana Jana.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
No fajne . Największy szacunek mam do tych którzy , walczyli za ten kraj i oddali życie( i jeszcze sportowców , którzy reprezentują ten kraj).
Dzisiaj wszelakiej maści polityków , będzie przemawiać, składać kwiaty i udawać jacy z nich patrioci , a jutro będą się żreć ze sobą!

Heniek Ty widział co to się dzieje za oknem ?! Powiem ja Ci , że mnie to martwi .Trza będzie ino łopatować! Już mnie boli głowa jak se pomyślę , jak Baniniaki będą lamentować, że drogi nieodkidowane, że śniegu za dużo, że za mało, że śnieg za mokry , albo że się nie lepi :[
Musze ja się skonsultować z lekarzem lub farmaceutą co by mi polecił coś na ten ból bani . :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak wspaniała nasza postać,
Kiedy w słońcu błyszczy stal;
Koń rży, ziemi nie chce dostać,
Pójdziesz koniu, pójdziesz w dal.

Taki los wypadł nam,
Dzisiaj tu, jutro tam.

My możemy żyć wesoło,
Gdy nie wiemy, gdzie nasz grób,
Jedna kulka świśnie w czoło,
I o ziemię runie trup

Taki los wypadł nam,
Dzisiaj tu, jutro tam.

Ty, dziewczyno, nie płacz wiele,
Tylko jedną łezkę zroń,
Wy się zbliżcie przyjaciele,
Uściśnijcie bratnią dłoń.

Taki los wypadł nam,
Dzisiaj tu, jutro tam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Henryku, karaluchów ci u nas dostatek , pożytku z nich żadnego.
Gienia ,niestety też na mnie czasami mówi karaluch jak se idę do kuchni .
-Bo łażę po kuchni i cholernie trudno się mnie z niej pozbyć . :) ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

do góry