Widok
Zipp - polski xlander?
Zastanawiam się nad zakupem wózka 3w1. Byłam mocno nastawiona na Xlandera ale znalazłam firmę Borówka która produkuje wózki ZIPP.
Wygląda jak klon xlandera: http://borowkasklep.pl/ZIPP_3w1-108.html ale jest sporo tańszy.
Na ulicy nie widziałam takiego wózka i zastanawiam się czy to dobry wybór. Może któraś z Was ma taki wóz i może podzielić się wrażeniami z użytkowania?
Wygląda jak klon xlandera: http://borowkasklep.pl/ZIPP_3w1-108.html ale jest sporo tańszy.
Na ulicy nie widziałam takiego wózka i zastanawiam się czy to dobry wybór. Może któraś z Was ma taki wóz i może podzielić się wrażeniami z użytkowania?
http://allegro.pl/x-a-x-lander-xa-4w1-super-zestaw-najtaniej-i2906718678.html
a gdzie tu podobienstwo?
a gdzie tu podobienstwo?
ja kupiłam wózek delti cat, które własnie robi x-lander. uwazam, że gondola jest zdecydowanie lepsza-bo większa(rodziłam we wrześniu i zależało mi aby dziecko pojeździło do marca). Moja córka juz ledwo by się mieściłą w gondoli x-landera.
Stelarz zdecydowanie lepszy-masywniejszy ma x-lander.
Ja mam nosiło maxi-cosi i dokupiłam tylko odpowiednie adaptery.
Stelarz zdecydowanie lepszy-masywniejszy ma x-lander.
Ja mam nosiło maxi-cosi i dokupiłam tylko odpowiednie adaptery.
moim zdaniem ten zestaw bardziej niz do x-landera jest podobny do TAKO jumper
co do x-landera, to zdecydowanie nie załuje ,ze zrezygnowalam z tego zakupu, nie rozumiem fascynacji tym wozkiem i dziwnej mody na niego,producent tylko zaciera rece i wciaz podnosi ceny,wielokrotnie slyszalam bardzo niepochlebne opinie, osob bardzo rozczarownych jakoscia, funkcjonalnoscia, wiele osob szybko pozbywalo sie tego wozka i kupowaly inny
co do x-landera, to zdecydowanie nie załuje ,ze zrezygnowalam z tego zakupu, nie rozumiem fascynacji tym wozkiem i dziwnej mody na niego,producent tylko zaciera rece i wciaz podnosi ceny,wielokrotnie slyszalam bardzo niepochlebne opinie, osob bardzo rozczarownych jakoscia, funkcjonalnoscia, wiele osob szybko pozbywalo sie tego wozka i kupowaly inny
Napisałam że klon bo tak go widzę. Jak widać to sprawa indywidualna i naprawdę nie chciałabym roztrząsać kwestii "ładności" bo akurat dla mnie ważniejsza jest funkcjonalność i bezpieczeństwo.
Dziękuję za info o foteliku, zbadam to dokładniej bo faktycznie nie zwróciłam na to uwagi.
Czekam na inne spostrzeżenia użytkowniczek:)
Dziękuję za info o foteliku, zbadam to dokładniej bo faktycznie nie zwróciłam na to uwagi.
Czekam na inne spostrzeżenia użytkowniczek:)
powiem tak nie żałuj kasy na wózek bo będziesz go używać codziennie, zaoszczędzisz 500 zł a potem będziesz kląć na niego przez co najmniej 2 lata :) zwróć uwagę na sterowność, wielkość gondoli, wielkość spacerówki czy da się swobodnie włożyć i wyjąc różne rzeczy z kosza, czy jeśli są pompowane opony to dostęp do wentyla jest swobodny czy sama je dopompujesz(ja w swoim musiałam kombinować).a co do wagi to te 3w1 ważą bardzo podobnie więc nie ma to znaczenia. jak chcesz lekki to trzeba kupić parasolkę z możliwością montowania gondoli(chcico, pegperego ma takie modele)
pozdrawiam i życzę udanego wyboru :)
pozdrawiam i życzę udanego wyboru :)