Widok
Złe oddychanie 5 latki - może ktoś poradzi?
Mamy problem z córką. Jak oddycha nosem to na chwilkę ok 2-3 sekundy wstrzymuje ten oddech i tak jakby wydaje odgłos stękania jak je wypuszcza. ByŁAM U LARYNGOLOGA ALE ON NIC złego w tym nie widzi. Mnie to bardzo irytuje i nie daje mi spokoju, może mieliście coś podobnego? Bardzo proszę o pomoc.
no właśnie laryngolog stwierdził że nie, zobacż co na to pulmonolog/alergolog. Na tle nerwowym chyba to nie, wczoraj byłam z nią cały czas w domu i jak pilnowałam to oddychała dobrze, no zobaczymy myslałam że może ktoś miał podobny problem. często tak oddycha jak ogląda bajki lub coś tak sobie ogląda np ksiązki więc myślę że to nie na tle nerwowym
Błagam, pomóżcie w zbiórce dla dziewczynki walczącej ze sma. czas się już kończy, rodzice tracą nadzieję... Proszę, wystarczy że każdy da kilka złotych. Nie znam tej rodziny, ale trafiłam na zbiórkę i bardzo to przeżywam, wyobrażam sobie ten ból, bezradność rodziców. Proszę, kilka złotych od każdego, damy radę dokonać cudu! LINK: https://www.siepomaga.pl/nadia-sma