Widok

Zlobek Kasztanek Piastowska-pytanie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moja córka od wrzesnia idzie do zlobka na Piastowskiej. Mam pytanie do mam, ktorych dzieci chodza/dostaly sie do w/w zlobka:
-jakiej wielkosci powinna byc ta poszewka sluzaca za przescieradelko??
-czy ktoras z mam dysponuje moze lista rzeczy jakie nalezy dostarczyc do zlobka (niestety swoja liste zgubilam;/) za odpowiedzi bede baaardzo wdzieczna:)

A moze ktoras mama podzieli sie opinia o zlobku, jak przebiega adaptacja dziecka, jak z chorobami?? Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój synek też idzie od czwartku do tego żłobka, będzie w gr. IV - podobno to Krasnoludki ;))
dziś bylismy w Sanepidzie na Wałowej, od ręki zaśw., jutro jeswzcze do pediatry po zaśw.
trochę się boję tych pierwszych dni w żłobku, w sensie: jak ktoś obcy może się zajmować moim dzieckiem i mnie przy tym nie będzie ;)) będę bardzo niecierpliwa i ciekawa jak mój Młody sie tam odnajdzie..
Olenka-dostalam maila, do zobaczenia na zebraniu:)

Aniapa- dzieki za info o sanepidzie:)
sanepid jest w przychodni na ul. Wałowej ;) wypisują to zaświadczenie od ręki ;)
no to super:)
ja jeszcze nie zalatwilam zaswiadczenia ... sanepid? no nie powiem ci bo rok temu moj mąż to załatwiał a ja tez do kilku lat mieszkam w Gdansku i jakoś sanepidem nigcy się nie interesowałam
Czy dostalaś maila ze żłobka tam jest lista co trzeba dać (wyprawka)
Pozdrawiam
Pewnie się zobaczymy:)
Olenka, to chyba nasze dzieci beda razem w grupie(gr3)? A zasw z sanepidu dostarczalas ? gdzie w ogole w Gdansku sanepid!?(ja nie z Gdanska:))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja córka choruje i to bardzo...
ale w sumie to ze żłobka jako żłobka to jesteśmy zadowoleni ;)
bardzo polecam ten żlobek, panie są fantastyczne:))))
nie wiem o co chodzi z tym prześcieradelkiem bo nic takiego nie dawałam.
Z rzeczy jakie miałam dostarczyć to: kapciuszki, pizama, butelka, smoczek, ciuchy na zmianę gdyby dziecko się pobrudziło,
a co miesiąc: dwie paczki chusteczek mokrych, jedną suchych, pieluchy podpisane
Moj synek nie chorowal (chociaż szczepiony był na wszystko), adaptacja ok. Od razu poszedl na 8 h i bez problemu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry