Widok

Żłobek- Pruszcz Gdański

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
czy ktoś moglby udzielic mi informacji czy w Pruszczu Gdańskim jest jakis żłobek bądz w Gdyni na Karwinach lub Chylonii????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zbyt mądra lub aż zbyt mało doświadczona życiowo,same papiery nie wystarczą by pracować z dziećmi i każdy mądry pedagog o tym wie....czasami kobieta po studiach wielce wykształcona a zrobi dziecku krzywde bez mrugnięcia okiem...mało takich ..?ty kobieto miałas tam tylko pracować a jak chcesz wprowadzać własne zmiany to otwórz własną placówke i bedzie ok..co by sie działo jakby to pracownicy ustalali rytm i zasady w firmie...podejście jak na pedagoga..żałosne...napewno Pani bym swoich dzieci nie zostawiła...i przypuszczam że nie tylko ja..A w nawiasie (każdy dobry pedagog jest na bieżąco z programem i nie ma wytłumaczenie że nie pracowało sie ileś czasu..) wybierając zawód trzeba mieć to na uwadze drogi pedagogu z powołania..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Rywalizacja z klubiku BABY ROOM.A wystarczy sie tam przejechać i poobserwować by zobaczyć jakie tam są idealne kobietki pełne profesjonalizmu.Zasady dobrze znane,nowy klub wiec musi sie jakoś zareklamować-to mówi samo za siebie,czyżby mieli tam mało chętnych...Może my mamy obeznamy ich świat i też sie o nich wypowiemy..Pozdrawiam zadowolone mamuśki ze słoneczka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
z innej beczki,szukam miejsca w pruszczu w ktorym odbywajasie zajecia dla dzieci, siedze z 2 latkiem w domu ibym poszla gdzies 2 razy w tyg zeby pobawil sie z dzicmi,
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
przez pomyłkę kliknęłam, że popieram tą opinię. Wcale tak nie jest. Nie popieram.
dotyczy się do odpowiedzi "pedagog".
Przez Panią pedagog przemawia gorycz. Przecież to poniekąd porażka, kiedy nasza kandydatura na dane stanowisko jest odrzucana. Niesmacznie jest pisać takie rzeczy proszę Pani - bo to tylko negatywnie świadczy o Pani a nie o tym żłobku. Dobrze, że to forum jest "anonimowe" bo po Pani poście żaden właściciel takiej placówki nie chciałby Pani zatrudnić.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droga pani pedagog, człowiek z Pani wykształceniem powinien być w stanie napisać kilka zdań bezbłędnie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakoś mam nieodprate wrażenie że "mama Darii" to jedna z opiekunek słoneczka... Zresztą kilka innych postów też jest pisanych raczej przez osoby tam pracujące a nie matki posyłające tam swoje dzieci... Czyżby brak odwagi by podpisać się z imienia i nazwiska? Te posty pełne jadu i złości na uwagi o ich placówce...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Domowe Przedszkole w MDK
http://www.pruszcz.com/domowe-przedszkole-w-mdk
WSZYSTKIE panie uwielbia??? powiedziało to pani 11-to miesięczne dziecko?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
~obserwator - mylisz się "mama Darii" to mama dziecka, które chodzi do Słoneczka! tak samo "mama Miłoszka" również jest mamą, która posyła swojego synka do Słoneczka - czyli ja Ewa Cudna.
Pozdrawiam:)
Drogi obserwatorze..piszesz o braku odwagi by podpisać się swoimi danymi..?daj solidny przykład..bo sam wypisujesz tu posty anonimowo..Mama Darii nazywa sie Ewelina,tyle powinno ci starczyć,rozmiaru stanika podawać chyba nie muszę byś czuł się usatysfakcjonowany,jeśli nie wierzysz w moje potencjalne istnienie to wpadnij na rozmowę około 10 rano przed żłobek a odkryjesz że jednak jestem..ja podpisuje sie tylko swoimi danymi,bo drażnią mnie głupie osóbki wypisujące tu bzdury zamiast przyjść i powiedzieć wprost w samym żłobku co je boli
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam "Żaczek po godzinach" www.przedszkole-zaczek.pl
Moje dzieciątko ma się urodzić niedługo. Rozważałam opcję albo Słoneczka albo Baby-roomu. Po waszych opiniach nie wiem już sama na co się zdecydować. Wiem jedno, że nie podoba mi się, że w baby-roomie odbywają się zajęcia aerobiku i panie skaczą na wykładzinie w skarpetkach, które z pewnością stają się mokre w trakcie treningu. Świadomość, że moja pociecha miałaby raczkować po tej wykładzinie przyprawia mnie o ciarki. Nie chcę tutaj nikogo urazić, nie w tym celu to piszę. Ale może można wykładać na podłodze jakąś wielką matę na czas zajęć dla pań (aerobiku).
Czy znane są komuś ceny jakie płaci się za całodzienny pobyt dziecka w Słoneczku lub w Baby-roomie?
KlUB MALUSZKA - MINI ŻŁOBEK -GMINA TRĄBKI WIELKIE

profesjonalna opieka nad dziećmi w wieku od 10-miesięcy do 3 lat

TEL:502-360-870
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

GMINA TRĄBKI WIELKIE -ŻŁOBEK

TWÓRCZY KLUB MALUSZKA
PROFESJONALNA OPIEKA NAD DZIEĆMI W WIEKU OD 10-MIESIĘCY DO 3 LAT
TEL:502-360-870 gmina Trąbki Wielkie
sama chodzilam do przedszkola gdzie pani nie miala wlasnych dzieci (bo nie mogła) i byla wspaniala opiekunka, wszystkie dzieci wprost za nia przepadały.

twórcze ognisko przedszkolne topik

Witam, czy ktos z pan może ma oddane dziecko d o grupy żłobkowej na osiedlu wschód Topik?
A ja mam pytanie tak z ciekawosci czy ktoś wie ile dzieci przypada na jedną panią w Słoneczku? chodzi mi o grupę maluszków od 6miesiaca
hop hop może ktos wie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry