Widok

Żłobek Rumia gdzie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mamuśki w Grudniu wracam już do pracy z racji ze nie mam z kim zostawic dziecka zostaje mi do dyspozycji żłobek lub niania .
w godz od 6 do 12 lub 14.
Co sadzicie o żłobku Domisie w Rumia na ul Różanej???
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Więc jeżeli ktoś jeszcze z Rumi i okolic poszukuje opieki dla dziecka to dobry moment na zapisy! ;)

A najświeższa informacja - żłobek na Kapitańskiej od września będzie funkcjonował pod nazwą Chatka Małego Skrzata - z tą samą kadrą. Polecam, jest jeszcze kilka wolnych miejsc!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Jezeli ktos szuka opieki dla swojego szkraba do lat 3 to od 01.08. 18 zostal otworzony nowy punkt blekitnej chmurki w rumi. Pozytywne juz na Stalowej nie funkcjonuja. Opiekunki super, zostaly z poprzedniego zlobka, sa wolne miejsca rekrutacja trwa. Telefon kontaktowy znajduje sie na stronie blekitnej chmurki w rumi. Serdecznie polecam

Witam. Jezeli ktos szuka opieki dla swojego szkraba do lat 3 to od 01.08. 18 zostal otworzony nowy punkt blekitnej chmurki w rumi. Pozytywne juz na Stalowej nie funkcjonuja. Opiekunki super, zostaly z poprzedniego zlobka, sa wolne miejsca rekrutacja trwa. Telefon kontaktowy znajduje sie na stronie blekitnej chmurki w rumi. Serdecznie polecam

Teraz na kapitańskiej jest miejsce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osobiście odradzam żłobek Bayerek przy Grunwaldzkiej (budynek Blue). Sama atmosfera może i dobra, gdyby nie fakt że ciągle zmieniają się opiekunki. Mimo iż zaczął pracę w marcu, już trzy razy zmienił się personel.

Na listach oczekujących jest bardzo dużo dzieci, należy dzwonić i pytać na bieżąco, bo czasem zwalniają się miejsca. Od września już wolnych miejsc nie ma, dlatego dobrze dzwonić i dopytywać. Raczej nikt tu nie odpowie na pytanie czy dziecko się dostało...

ja w maju dzwoniłam i pytałam czy jest szansa aby dziecko się dostało i dostałam info, że oczywiście, nie ma problemu. i że będą dzwonić po 20stym czerwca w celuumówienia się i podpisania umowy. dyrektorka dzwoniła wczoraj i umówiłyśmy się na wtorek ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mówię o pozytywnych na stalowej

Dyrekcja miala dzwonić koniec maja, do polowy czerwca max. Ja tez zapisalam tam synka. Do dzisiaj cisza... Nawet zadnej informacji ze jest wpisany na listę oczekujacych nie dostałam

Na kapitanskiej obecnie nie ma miejsc wolnych. Jeśli będzie miejsce to będą dzwonić.

też zgłosiłam już dziecko do pozytywnych inicjatyw ale wolałabym na ul. Stalową. dostałam info tylko że dziecko zostało wpisane na listę oczekujących, kiedy dostaje się wiadomość że dziecko zostało przyjęte albo coś takiego?

Iwonvs.p czy są wolne miejsca?

Jeśli ktoś szuka świeżych opinii jak my rok temu - to nasze dziecko uczęszcza na Kapitańską (żłobek pozytywne inicjatywy) i jesteśmy bardzo zadowoleni :) Panie są ciepłe, starające się i bardzo dbające o dzieci. Moje nie ufne dziecko chodzi tam z przyjemnością :)
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Harvardziku niestety nie ma ogródka,w którym w okresie letnim dzieci będą mogły się bawić - jest to bardzo duży minus dla mnie.
Ostatecznie wybraliśmy Maluszkowo na Lipowej - i wszystkim z czystym sercem mogę polecić ten żłobek.
Córka uwielbia tam chodzić.
Uważam, że jest to najlepszy żłobek w Rumi.
up up up
witam,
ogólnie polecam się przejść po wszystkich i samemu zadecydować, jednak my z mężem polecamy harwardzik. synek chodzi tam od stycznia i jesteśmy bardzo zadowoleni i jeżeli nic się nie zmieni, będziemy tam aż do przedszkola :)
A czy ktoś może coś powiedzieć o Błękitnej Chmurce na ulicy Śląskiej w Rumi?
A co uważacie o Żagielku na ulicy Żeromskiego w Rumi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Żłobki Pozytywnych Inicjatyw w Rumi na ul. Stalowej i Kapitańskiej - nie wiem czy są jeszcze wolne miejsca, bo są atrakcyjne pod względem ceny i nie tylko ceny, mają duże doświadczenie w opiece nad dziećmi już od 5 miesiąca życia, grupy małe kameralne, czesne 400 zł z pełnym wyżywieniem. Polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
krafik, tak jak wyżej pisałam żłobek Smoczek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry