Widok

Żłobek w Redzie

Mam pytanie mam czy jest waszym zdaniem potrzebny Żłobek w Redzie lub w Rekowie? Ile mogą zapłacić mamy oddające swoje pociechy w fachowe ręce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
własna kuchnię mają na pewno, bo mieszkam obok i widzę:) ale opinii nie znam
Witam czy ktoś ma może dziecko w żłobku przy Norwida (przedszkole Przygoda), czy mogę prosić o opinie, podobno działają od września. Mam roczną córcię , zależy mi na szczerych opiniach, podobno mają własną kuchnię, mam do nich najbliżej, ale nie znalazłam żadnych opinii na ich temat. Z góry dziękuję za pomoc
We wtorek od godziny 16-tej zapraszamy chętnych rodziców
z maluszkami, a w środę od godziny 8-mej. Do zobaczenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czy ja jako tata również mogę przyjść.dlaczego zawsze zapraszane są mamy?? byłem tam dziś widziałem przez okno pozwoliłem sobie zerknąć choć było zamknięte ale jest ładnie na pierwszy rzut oka.od kiedy jest otwarcie? pozdrawiam
Lokal jak najbardziej można obejrzeć, zapraszamy chętne mamy
z dziećmi, zgłoszenia już przyjmujemy.
500 zł za 10 godz
80 zl catering
200 zł wpisowe
60 zl rocznie ubzpieczenie i śr czystości
wg mnie warunki jak najbardziej do polecenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znalazłam, faktycznie jest:)

Ktoś się orientuje jakie maja tam stawki? I w ogóle na jakim poziomie jest opieka?
W internecie ciężko coś znaleźć, ich strona jest wyjątkowo uboga.
Hmm sprawdzę jeszcze raz:)
Koło sklepu ze słodyczami jest blok semeko i własnie w nim na parterze jest drugi punkt milo- grupa żłobkowa, na okne jest napis
Właśnie mieszkam koło tego Lidla przy Młynie i dlatego tak się dziwiłam że to tu:)

Na przeciw lidla był jakiś punkt opieki ale teraz są tam niemieckie słodycze. I ten punkt ro chyba nawet nie był żłobek ani nic w rodzaju tylko sala zabaw.
yooki jest drugi punkt milo, na Jana Pawła jest główny punkt a na przeciwko lidla chyba filia, chodzi mi o lidl na osiedlu przy młynie innego w redzie chyba nie ma:)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znalazłam Milo, jest na Jana Pawła. Ale lidla to ja tam nie widziałam:) Niedaleko jest millennium.
Lokal jest w trakcie prac wykończeniowych, w połowie września będzie można obejrzeć, zapraszamy już dziś.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam na stronie ale jeszcze w budowie brak galeri a czy można obejrzeć lokal??
yoki - blok mieszkalny na przeciwko wejścia do lidla, parter, na oknie ulotka ze opieka żłobkowa, ostatnia klatka blisko tego sushi bar i chemia z niemiec
W trakcie budowy na dniach się pojawi - http://www.krasnoludkireda.pl
Czy istnieje strona internetowa??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nowy Żłobek w Redzie Ciechocino przy ul. Wiejskiej ''Krasnoludki'' będzie czynny od października w godzinach od 6.30 do 17.00 w razie potrzeb rodziców do 18tej.Cena za 10,5h opieki 500,00 (pierwszy miesiąc, kolejne 650,00)plus wyżywienie. Karnet adaptacyjny 300,00 do wykorzystania w miesiącu 60h. Zapisy już przyjmujemy. Zapraszamy dzieci w wieku od 5m-ca do 3lat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam bo nie mogę znaleźć Milo. Ktoś może mnie pokierować?:) Obeszłam wszystkie budynki w okolicy Lilda i nic:(
Milo jest teraz na przeciwko Lidla, też blok mieszkalny ale maja wyjście do ogródka, piaskownice
powyżej 8 h płaci się 500 zł + jedzenie (albo własne albo 80 zl catering)
dzieci jest koło 12 w ieku od 6 mc do 2,5-3 lat (do grupy przedszkolnej). Opiekunki wg mnie sympatyczne, ja nie narzekam i mały też nie płacze więc chyba jest ok :)
czynny od 6.30 do 17.00 (niestety)