Widok

Złota Dolina - Brodnica - proszę o opinie.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, czy ktos mial wesele w Złotej Dolinie? Wiem ze ma nowego wlasciciela od paru miesiecy, ktory posiada takze Zielona sale na Kartuskiej. Prosze o jakiekolwiek info.
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, organizujemy tam wesele w sierpniu, przenieśliśmy się właśnie z Zielonej, szczerze powiem że sala jest przepiękna (byliśmy tam również na sylwestrach żeby zbadać teren:) i naprawdę warto właściciel jak i manager bardzo mili ludzie, rzeczowi, znają się na tym co robią, manager bardzo pomocny- konsultant ślubny, wiemy również że organizują śluby w plenerze chociaż nasza rodzina jest zbyt tradycyjna także z tego raczej nie skorzystamy. Sylwester- jedzenie przepyszne, dużo, obsługa bardzo miła i sympatyczna, fajne przestronne pokoje, myślę że warto, a nie ma porównania nawet z salą w Gdańsku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Dziekuje bardzo za odp. Rodzice byli tam wczoraj poniewaz my mieszkamy za granica. Zarezerwowalismy termin na sierpien 2015 i w tym tygodniu go potwierdzimy. Rodzice rowniez byli zachwyceni wszystkim;) napewno bede sie kontaktowac po waszym weselu;) dziekuje jeszcze raz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy ktos planuje wesele w Zlotej Dolinie?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
prosze napisać czy wesele sie udało bo też chce tam organizowac;)
zebym wiedział co musze dopilnowac pozdrawiam;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Mamy w sobote:)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry