Widok
Uzupełnienie
Jeszcze noc się w okół tli
A już wiem że dzień jest zły
Zdjęcia gwiazd w gazecie, chleb
I jak zwykle moja twarz
Byle jaki wygląd ma,
A na włosach jakiś spray
Palę w piecu, ciepło jest
Moje wiersze trochę wstyd
Gdzieś na ścianie dyplom mam
Trzecie miejsce w skoku w dal
Znowu na nic przyda się
Lepiej chyba pójdę spać
NIe oglądaj moich zdjęć...
A już wiem że dzień jest zły
Zdjęcia gwiazd w gazecie, chleb
I jak zwykle moja twarz
Byle jaki wygląd ma,
A na włosach jakiś spray
Palę w piecu, ciepło jest
Moje wiersze trochę wstyd
Gdzieś na ścianie dyplom mam
Trzecie miejsce w skoku w dal
Znowu na nic przyda się
Lepiej chyba pójdę spać
NIe oglądaj moich zdjęć...
Witajcie!!! MARTUŚ!!!!!!
Jestem tu ! A gdzie myślałaś ?! Boże, jak gorąco! Nie będę za dużo pisać, bo upał mi szkodzi i nie myślę logicznie... A to nie dobrze :( W Bieszczady nie jadę, bo Natal pojechał(a) do Warzenka i pewnie nie wróci na " Anioły..." a samej Mamusia mnie nie puści :( Byłaś w Gdańsku , na Chełmie na dodatek i mnie nie odwiedziłaś ! Niedobra... Ja chcę do Petersburga!!!
"Prawie" wygrałam już 35000zł w jakimś konkursie , a jak już wygram to pojadziem z Natalem do Rosji i obejrzymy duuuuużo baletów. A właśnie! Listu jeszcze nie wysłałam, więc nie wiesz! Byłam na występie baletu W. Michajlowskiego !!! Chciałam Ci coś napisać o tym, ale tego nie da się opisać słowami... Powiem tylko, że to były dwie najlepiej spędzone i najpiękniejsze godziny w moim życiu. Załuję, że nie byłaś z nami....
"Prawie" wygrałam już 35000zł w jakimś konkursie , a jak już wygram to pojadziem z Natalem do Rosji i obejrzymy duuuuużo baletów. A właśnie! Listu jeszcze nie wysłałam, więc nie wiesz! Byłam na występie baletu W. Michajlowskiego !!! Chciałam Ci coś napisać o tym, ale tego nie da się opisać słowami... Powiem tylko, że to były dwie najlepiej spędzone i najpiękniejsze godziny w moim życiu. Załuję, że nie byłaś z nami....
Nie chcę
być powodem cierpienia. Nawet Twojego, Nieobecny, choć działasz na mnie jak czerwona płachta na byka i z pewnością zdarzy nam się w przyszłości wymienić jeszcze kilka złośliwości.
I nie podoba mi się gdy piłka którą gram w siatkówkę ze znajomymi, w czyichś oczach staje się nagle piłką do metalu, którą ów ktoś sam sobie, tak właśnie sam sobie, bo ja tego nie robię, tnie ciało do kości, aż krew tryska.
Nie będę sie czuła winna za coś czego nigdy nie zrobiłam.
I nie podoba mi się gdy piłka którą gram w siatkówkę ze znajomymi, w czyichś oczach staje się nagle piłką do metalu, którą ów ktoś sam sobie, tak właśnie sam sobie, bo ja tego nie robię, tnie ciało do kości, aż krew tryska.
Nie będę sie czuła winna za coś czego nigdy nie zrobiłam.