Widok

Zmarnowana

No to porzuć radio, albo pokręć gałką i znajdź drugi program Polskiego Radia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doktorku

jeśli jeszcze cię interesuje stan Kameny, to donoszę iż już jest dużo lepiej, choć jeszcze nie jest w pełni zdrowa. A jej lekarz jest na urlopie aż do września, więc na razie nie może iść do kontroli- wspaniała służba zdrowia...

poszukuje

mam do was ogromną prośbę...to bardzo ważne dla mnie!! bardzo potrzebne jest nazwisko jednej osoby, która powinna być znana w Gdańsku. Ma na imię Marek jest właścicielem stacji paliw. Jest obcokrajowcem. proszę jeśli ktoś zna jego nazwisko o napisamie na mój adres.

Uzupełnienie

Jeszcze noc się w okół tli
A już wiem że dzień jest zły
Zdjęcia gwiazd w gazecie, chleb
I jak zwykle moja twarz
Byle jaki wygląd ma,
A na włosach jakiś spray

Palę w piecu, ciepło jest
Moje wiersze trochę wstyd
Gdzieś na ścianie dyplom mam
Trzecie miejsce w skoku w dal
Znowu na nic przyda się
Lepiej chyba pójdę spać
NIe oglądaj moich zdjęć...

Ahhh..

A miało gyć tak pięknie..
Sztućce się miały odezwać..
Na obiad miał ktoś wpaść...
A tu ani widelca...łyżeczka nie istnieje...
Ehhhh...

FATE

tęsknota za szkołą nie jest normalna.a ja jestem zmęczona.i niespakowana. a jutro jadę.bieszczaaaaaaaaaaadzkie anioly anioly bieszczadzkieee!ja też żąłuję że nie byłam i że nie będziecie i "żałuję że Cię znałam";)tak na poziomie.to nara wielkie joł i do zobaczenia(w malborku??:))

Toast

za zdrowie Wuja Oswalda!

Za Pingwina i inne przeurocze czarne charaktery z Batmana.

I za Jacka Skellingtona.

Nieobecny

Mam Cię gdzieś z wzajemniością

Roland

Teraz rozumiem Twój wybór co do ksywki. Choć i tak to irytujące nie sądzisz?

Mam nadzieje, że tam gdzie jesteś masz dostęp do sieci :-)

Kiwdul NNeb

Pozdrawiam Cię z oddali - wiesz jakiej i dlaczego. Mam nadzieję, że niedługo znów będę na miejscu :-(

Płk. Kiszczak

Lepiej powiedz z którego legionu odszczepieńców się urwałeś? Poza tym nie obchodzi mnie skład Twojej lodówki. Możesz sobie mnie porównywać do czego tylko chcesz mam to gdzieś...

Podszywany Nieobecny

Może rezerwacji nie zrobiłem, ale mógłbyś chociaż postarać się być oryginalnym. Zresztą jak chcesz możesz podpisywać się choćby Zulu Gula. Twoje prawo.

Kolega Jacek !!!

kogóż to moje oczy czytają!?! Co tak długo się nie pokazywałeś na Hyde Parku? Jasne, ze od czasu do czasu coś tu piszę, a mamusia czyta:) Jej, ja w tym roku kończę liceum.. buuu.. na pewno będę tęsknić..
pozdrowienia dla wszystkich absolwentów ^_^

Witajcie!!! MARTUŚ!!!!!!

Jestem tu ! A gdzie myślałaś ?! Boże, jak gorąco! Nie będę za dużo pisać, bo upał mi szkodzi i nie myślę logicznie... A to nie dobrze :( W Bieszczady nie jadę, bo Natal pojechał(a) do Warzenka i pewnie nie wróci na " Anioły..." a samej Mamusia mnie nie puści :( Byłaś w Gdańsku , na Chełmie na dodatek i mnie nie odwiedziłaś ! Niedobra... Ja chcę do Petersburga!!!
"Prawie" wygrałam już 35000zł w jakimś konkursie , a jak już wygram to pojadziem z Natalem do Rosji i obejrzymy duuuuużo baletów. A właśnie! Listu jeszcze nie wysłałam, więc nie wiesz! Byłam na występie baletu W. Michajlowskiego !!! Chciałam Ci coś napisać o tym, ale tego nie da się opisać słowami... Powiem tylko, że to były dwie najlepiej spędzone i najpiękniejsze godziny w moim życiu. Załuję, że nie byłaś z nami....

Nie chcę

być powodem cierpienia. Nawet Twojego, Nieobecny, choć działasz na mnie jak czerwona płachta na byka i z pewnością zdarzy nam się w przyszłości wymienić jeszcze kilka złośliwości.

I nie podoba mi się gdy piłka którą gram w siatkówkę ze znajomymi, w czyichś oczach staje się nagle piłką do metalu, którą ów ktoś sam sobie, tak właśnie sam sobie, bo ja tego nie robię, tnie ciało do kości, aż krew tryska.
Nie będę sie czuła winna za coś czego nigdy nie zrobiłam.

nieobecny

jak durnym trzeba byc zeby uwazac ze ksywka 'nieobecny ' jest kogos wlasnoiscia

Dziś imieniny Oswalda

Oswald - czy nie tak miał na imię Pingwin?

Stworku

..po każdej burzy wychodzi słońce!!! trzymaj się, pa, pa!

Stworku

..po każdej burzy wychodzi słońce!!! trzymaj się, pa, pa!

ago

staram się. Raz wychodzi, a raz nie.
Zmiana to naturalna kolej rzeczy. Nie jest łatwo przyjąć ten fakt, ze względu na strach, jaki niesie w sobie jego świadomosć.

ago jeszcze raz

no i uśmiechać sie również można szeroko. Julia Roberts w tym przoduje, zawsze jak ją widzę uśmiechniętą, nabieram ochoty na kukurydzę :)

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (162 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry