Widok
Piękny ten Gdańsk
- pół miasta to syf z Szadółek , ale niestrudzeni mieszkańcy będą mówić że pachnie ;D
- drugie pół zalane bo deszcz padał ;D
- teraz jeszcze pływające fekalia w Motławie , bo całe gów...no ze śródmieścia pływa sobie w wodzie po awarii
- jedyny plus że nie pozwolili tego obleśnego forum otworzyć , to przynajmniej miasto się nie zakorkowało
Budyniowo - wymarzone miejsce do zaczęcia na nowo ;D w końcu z rynsztoku to można się wybić jedynie w górę ?
- pół miasta to syf z Szadółek , ale niestrudzeni mieszkańcy będą mówić że pachnie ;D
- drugie pół zalane bo deszcz padał ;D
- teraz jeszcze pływające fekalia w Motławie , bo całe gów...no ze śródmieścia pływa sobie w wodzie po awarii
- jedyny plus że nie pozwolili tego obleśnego forum otworzyć , to przynajmniej miasto się nie zakorkowało
Budyniowo - wymarzone miejsce do zaczęcia na nowo ;D w końcu z rynsztoku to można się wybić jedynie w górę ?
@Kocio, komentarze mi ogólnie nie przeszkadzają, wolność słowa. Przeraża mnie tylko tak ogromny pesymizm i wieczna krytyka, po prostu Ci współczuję, mimo że sama nie należę do grupy super optymistów.
'Ja rozumiem być idiotką, ale tutaj to już jest przegięcie' i tym oto komentarzem pokazałaś wszystko. Dyskusja z Tobą nie ma dla mnie najmniejszego sensu.
'Ja rozumiem być idiotką, ale tutaj to już jest przegięcie' i tym oto komentarzem pokazałaś wszystko. Dyskusja z Tobą nie ma dla mnie najmniejszego sensu.
Taka sytuacja
~Kocio 62.122.125.*
(17 dni temu)
Moja babcia mi mówiła że jak się do kogoś przychodzi i rozmawia to się go nie obraża
Druga rzecz sensownej dyskusji to szacunek dla poglądów rozmówcy nawet kiedy się z nimi mocno nie zgadzamy
Więc zaczyna nie rozmowy od plucia na kogokolwiek nie ma najmniejszego sensu
Nic z tego nie będzie, pluciem w twarz nikomu nic nie przetlumaczysz ani nie przekonasz
Wnioski niech każdy sam wyciągnie.
~Kocio 62.122.125.*
(17 dni temu)
Moja babcia mi mówiła że jak się do kogoś przychodzi i rozmawia to się go nie obraża
Druga rzecz sensownej dyskusji to szacunek dla poglądów rozmówcy nawet kiedy się z nimi mocno nie zgadzamy
Więc zaczyna nie rozmowy od plucia na kogokolwiek nie ma najmniejszego sensu
Nic z tego nie będzie, pluciem w twarz nikomu nic nie przetlumaczysz ani nie przekonasz
Wnioski niech każdy sam wyciągnie.
@Poirytowana co ty za pierdoły piszesz w swoich komentarzach ;/ życie Ci nie wyszło, że ci tak moje komentarze przeszkadzają? Ja rozumiem bycie idiotką, ale tutaj to już jest przegięcie. Dziewczyna zrobi co zechce, to oczywiste, śmiechu wart jest Twoj komentarz, nie wiem skąd Ty wyciągasz te swoje niektóre 'wnioski'.
@Kocio ale Ty pierdzielisz kocopoły w niektórych komentarzach ;/ życie Ci nie wyszło, że tak wszystko jest u Ciebie na nie? Ja rozumiem bycie realistką, ale tutaj to już jest czysty pesymizm. Dziewczyna chce to niech jedzie, śmiechu warte jest Twoje stwierdzenie, że praca jest tylko w Gdańsku, nie wiem skąd Ty wyciągasz te swoje niektóre 'mądrości'.
mimo, że jestem mieszkanką Gdańska też polecam ci Gdynię :) mieszkania są tańsze, komunikacja bardzo przejrzysta. Ja akurat uwielbiam Gdańsk za klimat, mieszkam tu od 15 lat i nie zamieniłabym tego miasta na inne ale dużo ludzi, którzy przyjeżdżają do Trójmiasta wolą Gdynię, bo niestety no ale w Gdańsku mieszka bardzo dużo ludzi