Widok

Zmiana miejsca

Jeszcze trochę czasu mi zostało, ale zastanawiam się nad przeprowadzką do Trójmiasta, mniej więcej po sezonie. Przede wszystkim zależy mi na zaczęciu od nowa. I tu pytanie raczej do mieszkańców Trójmiasta, czy warto?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

grunt to widzieć pozytywną stronę nawet g*wnianych rzeczy :D
INSTAGRAM: unbake_my_heart_

Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale dzięki tej sytuacji dowiedzieliśmy się, że obsługujemy ścieki z Sopotu.
I mogliśmy się pośmiać z ludzi, co dzisiaj od rana stali pod Forum licząc na promocje:d
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Piękny ten Gdańsk
- pół miasta to syf z Szadółek , ale niestrudzeni mieszkańcy będą mówić że pachnie ;D
- drugie pół zalane bo deszcz padał ;D
- teraz jeszcze pływające fekalia w Motławie , bo całe gów...no ze śródmieścia pływa sobie w wodzie po awarii
- jedyny plus że nie pozwolili tego obleśnego forum otworzyć , to przynajmniej miasto się nie zakorkowało

Budyniowo - wymarzone miejsce do zaczęcia na nowo ;D w końcu z rynsztoku to można się wybić jedynie w górę ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

szyny były złe
https://www.youtube.com/watch?v=qDUimSSiFCs
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale jak jeden utonie to wszystkie wtedy stoją

"Taki był przekaz między wierszami:p"

Kurczę, nie doczytałem. Ale wtopa!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taki był przekaz między wierszami:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

"...nazywa się to szyny;)"
W dodatku raczej nie jeżdżą po nich samochody więc nie ma problemu korków. ;-)

Tramwaje to mają takie buspasy, nazywa się to szyny;)

to jest argument! ani autobusy ani tramwaje w krokach nie stoją
pewnie latają

@Kocio to zacznij jeździć komunikacją miejską to nie będziesz stać w korkach jak mamy już tak rozmawiać :)

Jak małpa widzi lustro to je zbije bo jej obraz się nie spodoba :p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

@Kocio, komentarze mi ogólnie nie przeszkadzają, wolność słowa. Przeraża mnie tylko tak ogromny pesymizm i wieczna krytyka, po prostu Ci współczuję, mimo że sama nie należę do grupy super optymistów.

'Ja rozumiem być idiotką, ale tutaj to już jest przegięcie' i tym oto komentarzem pokazałaś wszystko. Dyskusja z Tobą nie ma dla mnie najmniejszego sensu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka sytuacja

~Kocio 62.122.125.*
(17 dni temu)
Moja babcia mi mówiła że jak się do kogoś przychodzi i rozmawia to się go nie obraża
Druga rzecz sensownej dyskusji to szacunek dla poglądów rozmówcy nawet kiedy się z nimi mocno nie zgadzamy
Więc zaczyna nie rozmowy od plucia na kogokolwiek nie ma najmniejszego sensu
Nic z tego nie będzie, pluciem w twarz nikomu nic nie przetlumaczysz ani nie przekonasz
Wnioski niech każdy sam wyciągnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Poirytowana co ty za pierdoły piszesz w swoich komentarzach ;/ życie Ci nie wyszło, że ci tak moje komentarze przeszkadzają? Ja rozumiem bycie idiotką, ale tutaj to już jest przegięcie. Dziewczyna zrobi co zechce, to oczywiste, śmiechu wart jest Twoj komentarz, nie wiem skąd Ty wyciągasz te swoje niektóre 'wnioski'.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

@Kocio ale Ty pierdzielisz kocopoły w niektórych komentarzach ;/ życie Ci nie wyszło, że tak wszystko jest u Ciebie na nie? Ja rozumiem bycie realistką, ale tutaj to już jest czysty pesymizm. Dziewczyna chce to niech jedzie, śmiechu warte jest Twoje stwierdzenie, że praca jest tylko w Gdańsku, nie wiem skąd Ty wyciągasz te swoje niektóre 'mądrości'.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A potem 3/4 Gdyni jedzie do Gdańska do pracy bo praca jest tylko w Gdańsku :P
W godzinach szczytu mam nawet 1,5h w jedną stronę
W trakcie dnia 40-60 minut
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

mimo, że jestem mieszkanką Gdańska też polecam ci Gdynię :) mieszkania są tańsze, komunikacja bardzo przejrzysta. Ja akurat uwielbiam Gdańsk za klimat, mieszkam tu od 15 lat i nie zamieniłabym tego miasta na inne ale dużo ludzi, którzy przyjeżdżają do Trójmiasta wolą Gdynię, bo niestety no ale w Gdańsku mieszka bardzo dużo ludzi

różne rzeczy się zdarzają a czasem śmierć to ta optymistyczna wersja

*kipnie:-)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

Koncery, koncerty i jeszcze raz koncerty! (8 odpowiedzi)

w gdańsku są już porozwieszane plakaty dotyczące KONCERTÓW w tzw. "MUSZLI" chodzi o koncerty przy...

Gry (17 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

do góry