Widok
Znajomi poszukiwani Gdynia :)
Witam. Idzie Wiosna więc czas na nowe znajomości :) Mam 31 lat, półrocznego synka, mieszkamy w Gdyni. Razem z mężem szukamy nowych, sympatycznych znajomych (okolice Pogórze, Obłuże). W ostatnim czasie większość znajomych pogrążyła się we własnym życiu głównie z powodu dzieci i nie mają czasu ani ochoty na życie towarzyskie. Niestety nie wiem dlaczego dużo osób w tym wieku zamyka się na świat zewnętrzny,a jeszcze kilka lat temu było zupełnie inaczej. My mimo tego iż mamy dziecko bardzo chętnie poznamy nowe osoby, z którymi po prostu od czasu do czasu można się spotkać, pogadać o wszystkim i o niczym, wybrać się na spacer czy wyskoczyć gdzieś z dziećmi lub bez, po prostu porobić coś wspólnie.Chciałabym poznać osoby, które mimo tego, ze maja dzieci potrafią jeszcze rozmawiać na inne tematy i nie zapomniały, że można fajnie spędzić czas z innymi ludźmi. Oczywiście fajnie jeżeli przy okazji bobas zyska też małego znajomego do zabawy i będziemy mogli z wózeczkami pochodzić na spacerki gdy mężowie są w pracy ale to nie jest głównym celem mojego ogłoszenia. Jeżeli jesteś osoba szczerą, otwartą, z odrobiną inicjatywy i masz podobne nastawienie (obojętnie czy masz dzieci czy nie) to proszę o kontakt na maila cornixus@interia.pl