Widok
tak..karmienie piersia to podstawa, ale tez duze znaczenia maja predyspozycje kobiety....niektore karmia i szybko chudna a inne wolniej pomimo karmienia. Jedne wogole nie karmia a wracaja do wagi z przed ciazy szybciutko. Ja w 2 tyg po porodzie wazylam juz jak z przed ciazy, a karmilam 2,5 miesiaca....ale karmienie chyba nie bylo tu wazne:P chociaz moze.......
Ja jestem 14 miesięcy po porodzie i jeszcze do niedawna z 20 kg, które przybrałam w czasie ciąży miałam "na sobie" jeszcze 14....załamka kompletna. Nie mogłam karmić piersią, więc niestety córcia ze mnie nie wyciągnęła kilogramów. Ale teraz się za siebie porządnie zabrałam i dużo ćwiczę. Chodze na dynamiczną jogę i siłownię. Mam nadzieję, że będzie dobrze, bo efekty bardzo szybko są widoczne. Tym co zrzucają życzę powodzenia !!!!
w ciąży w sumie przytyłam 5 kg :)
po porodzie spadło mi 8 kg :)
teraz ważę 17 kg mniej :P czyli właściwie 12 kg mniej niż przed ciążą :) (ale miałam dużą wagę wyjściową ;P)
tak wyszło samo z siebie... chociaż pewnie stres i pobyty w szpitalach zrobiły swoje... :) a niby jem więcej niż w ciąży ;)
z karmieniem u mnie to raczej krucho... :((((
po porodzie spadło mi 8 kg :)
teraz ważę 17 kg mniej :P czyli właściwie 12 kg mniej niż przed ciążą :) (ale miałam dużą wagę wyjściową ;P)
tak wyszło samo z siebie... chociaż pewnie stres i pobyty w szpitalach zrobiły swoje... :) a niby jem więcej niż w ciąży ;)
z karmieniem u mnie to raczej krucho... :((((
ja przytyłam w ciąży 20 kg - ze szpitala wychodziłam już 10 kg lżejsza - dziś 2 miesiące po porodzie zostało mi jeszcze jakieś 5 kg do zrzucenia - ale tragedii nie ma - nosze rozmiar 40 - dążę do 38 :)))
karmię piersią i nic poza tym nie robię (nie ćwiczę... z lenistwa:))), ale mam zamiar wziąść się za siebie:))
karmię piersią i nic poza tym nie robię (nie ćwiczę... z lenistwa:))), ale mam zamiar wziąść się za siebie:))
hej ja przytylam w ciazy 30 kg, mialam cc, karmilam piersia, po tygodniu zeszlo ze mnie 10 kg ale to stresy zwiazane z operacja malego, po 2 miesiacach zaczelam intensywnie trenowac, po pol roku nie bylo sladu po kilogramach i brzuszek plaski jak deska, trzeba tylko zabrac sie do roboty:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl