Widok

Zwierz

Postawię dziś na tanie i dobre, dobre bo tanie winko. Może towarzystwo wybitnych aktorów się nie obrazi, że podczas konwersacji będę popijał z gwinta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ps2.

Doktorku!
Szykuj łóżko dla X-sa....
Bieżnikowanie wkrótce!
Ten ma dopiero filmy

X

Wtakim razie może spróbujemy porozmawiać na jakiś poważny temat? Czy masz jakąś propozycję? (męczy mnie proponowanie tematów na które nikt nie odpowiada np. światopogląd, wiara, polityka światowa itd.)

Piguła

Wezcie ode mnie tego żółwia. To że dziś jestem od rana w pasach to nie powód żeby kłaść mi na brzuchu tą krwiożerczą bestię!!!!!!!!!!!
Pomooooooooooooooooocy! Ugryzł mnie w nos. i masz los.

Propozycja

Wpływ okresu godowego pingwinów atlantydzkich na zmianę klimatu w Polsce środkowo-wschodniej

Zwierzaku

w prawymj rękawie masz skalper-zawszeeee tam jest!
...wykożystaj to.

Pa-pa do środy, wychodzę już.

X

Pingwiny mają niwielki wpływ na zminy klimatu w Polsce z dwuch podstawowych powodów:) łączna ilość energii generowanej przez wszystkie pingwiny na świecie jest pomijalnie mała w porównaniu do energii potrzebnej do zauważalnego (około 0, 1 stopnia celcjusza) podniesienia temperatury wód przybrzeżnych Polski (pasa około 5 km).) odległość pomiędzy rejonem największej koncentracji pingwinów a Polską jest duża i na tej drodze energia generowana przez pingwiny uległa by dysypacji.
Czy masz inne zdani na ten temat? Albo inny temat?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (259 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

gdzie warto studiowac (4 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry