Widok
Wer
Bywasz tu jeszcze?Ciekawa jestem, czy pamiętasz naszą rozmowę.Wróciłam po dłuższej nieobecności i w idzę nieco nowych osób.Zniknął Apocalypse ulubieniec sprzed kilku tygodni.Trochę szkoda, ale może pojawi sie ktoś nowy.Plagiat narzeka na brak randek-to ciekawe, bo ja słyszałam co innego...
Pozdrowienia śle
Pozdrowienia śle
Wer
Bywasz tu jeszcze?Ciekawa jestem, czy pamiętasz naszą rozmowę.Wróciłam po dłuższej nieobecności i w idzę nieco nowych osób.Zniknął Apocalypse ulubieniec sprzed kilku tygodni.Trochę szkoda, ale może pojawi sie ktoś nowy.Plagiat narzeka na brak randek-to ciekawe, bo ja słyszałam co innego...
Pozdrowienia śle
Pozdrowienia śle
Leeluu
Po pierwsze ja tego nicka uzywalam jeszcze jak trzy lata temu sie tu wpisywalam, wiec to zadna kopia czy "plagiat", nie obrazajac plagiata oczywiscie ;)) ...po drugie prawidlowa pisownia: Leeloo... jak bys nie wiedziala ... jezeli nie odsylam do stronki http://www.geocities.com/Hollywood/Set/8452/5thelement.html ... znajdziesz tam wszystko co pozwoli ci lepiej poznac film na ktory sie powolujesz.
Jako zagozala fanka "The 5th Element" informuje ze to jest jedyna strona poswiecona temu filmowi w jezyku angielskim...strona po polsku jest w przygotowaniu ... co do twojego wstrzasniecia to bardzo mi przykro ... mam nadzieje ze jakos dojdziesz do siebie ;))) hie hie
Pozdrawiam
P.S. Plagiat moj nick wygloda tak: lilu^ a nie: ^Lilu skarbie ;PPP
Jako zagozala fanka "The 5th Element" informuje ze to jest jedyna strona poswiecona temu filmowi w jezyku angielskim...strona po polsku jest w przygotowaniu ... co do twojego wstrzasniecia to bardzo mi przykro ... mam nadzieje ze jakos dojdziesz do siebie ;))) hie hie
Pozdrawiam
P.S. Plagiat moj nick wygloda tak: lilu^ a nie: ^Lilu skarbie ;PPP
E N T R O P I A
A słowo stało się ciałem, a słowo skażonym było. I ciało stało się niedoskonałe. I taki był zamysł. I dokonało się. I znikli w otchłani chaosu. Bądź też pogrążyli się w bezmyślności dnia codziennego. Umysły ich słabe. Niezdolne do niczego. Zasnuwają się mgłą samotności i codzienności. I czezną marnie. Albowiem jam jest