Widok

Zwierz

GITS
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

^Lilu...

trzy kropeczki...

niech paparazzi wsadzi swoj nos we wlasne sprawy
ide sobie stad poniewaz roztrzasa sie tu moja osobe i nawet nie wiem kto to robi.
gdybym wiedzial moze bym to zniosl.

a Goldwassera wypijemy...
tylko dlaczego spotkanie z przyjaciolka... jest zdrada?

paparazzi

jesli mnie znasz to sie przedstaw chetnie dowiem sie kim jestes. moze wtedy porozmawiamy normalnie. narazie pieprzysz farmazony. gdybys mnie znal naprawde wiedzial(-a)bys co jest prawda a co nie.

a teraz znikam bezpowrotnie

Wer

Bywasz tu jeszcze?Ciekawa jestem, czy pamiętasz naszą rozmowę.Wróciłam po dłuższej nieobecności i w idzę nieco nowych osób.Zniknął Apocalypse ulubieniec sprzed kilku tygodni.Trochę szkoda, ale może pojawi sie ktoś nowy.Plagiat narzeka na brak randek-to ciekawe, bo ja słyszałam co innego...
Pozdrowienia śle

Wer

Bywasz tu jeszcze?Ciekawa jestem, czy pamiętasz naszą rozmowę.Wróciłam po dłuższej nieobecności i w idzę nieco nowych osób.Zniknął Apocalypse ulubieniec sprzed kilku tygodni.Trochę szkoda, ale może pojawi sie ktoś nowy.Plagiat narzeka na brak randek-to ciekawe, bo ja słyszałam co innego...
Pozdrowienia śle

ULICE WRZESZCZA...

Oj pochodzili by sie.....mam ciemne wlosy

paparazzi

Co zes sie tak czepil/a Plagiata? Czyzby zazdrosc wziela gore?;)

Lilu

Przepraszam ale mam pytanie kim jesteś skoro zabierasz brzmienie mego nicka?
i mimo że cały czas posługuję się nickiem z małym błedem - bo prawidłowo pisze się go: Leelou to nie chcialabym aby ktoś używał nawet jego "czytanego" brzmienia
Jestem wstrząśnięta i oburzona

taka praca...

nikogo się nie czepiam..po prostu pracuję..zapraszam nawet pana PLAGIATA do współpracy..duzych zysków nie ma, ale zawsze sława...

i jestem osobą dobrze znaną temu panu..aż za dobrze..
dziekuję za uwagę!

clarice

dziękuję za wiadomosć...wdzięczność ma nie ma granic..ale proszę jeszcze trochę rozwinać wypowiedź na temat randkowania Plagiata...wynagrodzę należycie...

paparazzo

liczba pojedyncza od włoskiego słowa paparazzi oznaczającego pogardliwie dziennikarzy brzmi paparazzo
.przepraszam , nie mogłem się powstzrymać. pozdrawiam wszyskich

i nie czepiajcie sie Plagiata

;)bo pogryzę:))

ach , jeszcze się pochwalę

bo mi się skojarzyło: zakochałam sie w jednym paparazzo :)))))))))))))) ach , jak mi dobrze
buziaki dla wszystkich!

paparazza

tak by wyglądał rodzaj zeński:)))

hmmm...

prosze zostawic razze w spokoju

Leeluu

Po pierwsze ja tego nicka uzywalam jeszcze jak trzy lata temu sie tu wpisywalam, wiec to zadna kopia czy "plagiat", nie obrazajac plagiata oczywiscie ;)) ...po drugie prawidlowa pisownia: Leeloo... jak bys nie wiedziala ... jezeli nie odsylam do stronki http://www.geocities.com/Hollywood/Set/8452/5thelement.html ... znajdziesz tam wszystko co pozwoli ci lepiej poznac film na ktory sie powolujesz.
Jako zagozala fanka "The 5th Element" informuje ze to jest jedyna strona poswiecona temu filmowi w jezyku angielskim...strona po polsku jest w przygotowaniu ... co do twojego wstrzasniecia to bardzo mi przykro ... mam nadzieje ze jakos dojdziesz do siebie ;))) hie hie
Pozdrawiam
P.S. Plagiat moj nick wygloda tak: lilu^ a nie: ^Lilu skarbie ;PPP

Plagiat

Interesujace, czy znikniersz tak bezpowrotnie jak na pzrykład Mixer i Apocalypse, czy też rzucasz stwierdzeniami typu "bezpowrotnie" i "na zawsze" tak jak Samotna. Nigdy nie mów nigdy, bo nigdy nie jesteś pewiem co się jesze wydarzy.
A potem i tak TU wrócisz!

paparazzi i inni..

Moze by tak zejsc z tego biednego Plagiata>? niech kazdy zajmnie sei swoimi sprawami, tak bedzie najlepiej i najbezpieczniej dla wszytskich:P

I cóż

tu dodać...

E N T R O P I A

A słowo stało się ciałem, a słowo skażonym było. I ciało stało się niedoskonałe. I taki był zamysł. I dokonało się. I znikli w otchłani chaosu. Bądź też pogrążyli się w bezmyślności dnia codziennego. Umysły ich słabe. Niezdolne do niczego. Zasnuwają się mgłą samotności i codzienności. I czezną marnie. Albowiem jam jest

Amen

, , ,

Inne tematy z forum Hydepark

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

gdzie warto studiowac (4 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

do góry