Widok
w mętnej wodzie warchiły pływają
władze miasta lubią nieporządek, bałągan, rozgardiasz i bród. W takim bajzlu czują się dobrze. Liczą sobie tylko kasiorkę, którą dostaja za friko. Zwykłego petenta traktują jak zło konieczne i najchetniek nakopali by mu do dupy aby dał im spokój.Wtedy to jest życie. Ich pseudoproblemy kończą się o 15, 00 lub 16, 00.Co urzędasów obchodzi prawo, przepisy bałagan. Dostali dobre posadki po znajomości. Straż miejska pilnuje aby im sie krzywda nie stała. A TY PODATNIKU PŁACISZ NA TYCH DARMOZJADÓW I WARCHOŁÓW
Kuroniowi się nie udało
nikt inny tylko niejaki sławny Kuroń zamiast harcerstwa chciał wprowadzić pionierów na wzór z ZSRR. Celem jego było też wprowadzenie czerwonych chust, na wzór pionierów z ZSRR.
Obecni reformatorzy troszkę zdemenciali wprowadzić pragną nazwę skaut dla naszego pięknego harcerstwa.
Obecni reformatorzy troszkę zdemenciali wprowadzić pragną nazwę skaut dla naszego pięknego harcerstwa.
Kuroniowi się nie udało
nikt inny tylko niejaki sławny Kuroń zamiast harcerstwa chciał wprowadzić pionierów na wzór z ZSRR. Celem jego było też wprowadzenie czerwonych chust, na wzór pionierów z ZSRR.
i jestem bez
Ja mam 14 lat i pi....e to co na to powiecie.. ale ja dokładnie 18 czerwca straciłam dziewictwo... NIe na żadnym obozie ani nic... Ale poprostu oboje tego chcielismy... wogóle nie żałuje!!! Jestem z moim skarbem już ok 9 m-cy i mi to odpowiada. Tylko boje
sie co by na to powiedzial szanowny Pan giertych... może zrobiłby sledztwo
sie co by na to powiedzial szanowny Pan giertych... może zrobiłby sledztwo