Widok

...aaaa?

Co? Gdzie? Jak? Zjazd anestezjologów? Kiedy? I dokąd jedziemy tym czołgiem? Dlaczego mam na głowie przekrzywioną czapkę uszankę? Skąd ten akcent militarystyczny, przecież anestezjologowie nie muszą być mili... mogą być szorstcy w obejściu, a nawet WYBUCHOWI...będziemy wysadzać, czy przesadzać? Bo jak przesadzać, to tylko w Borach.

(udzieliło mi się ;p)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdecydowanie pasuje...i kolor i piosenka:))

Adaś

hehehehe
niezłe.

ta

jak pasek na ktorym napisalas.

:)

kupilam kurteczke na jesien. czy ktos mi powie czy bedzie mi dobrze w morskim kolorze?;) dodam ze jest to niebieski z klopla zielonego:)

wtf

is drewutnia i te inne syzkany!

kurczę,

coś dawno nie padał deszcz...
I burzy dawno nie było...

:/

nie ma to jak wrócić do domu w dobrym nastroju i zastać pobojowisko, gruz wszędzie, pył na każdym przedmiocie, strych jak storpedowany, sufity popękane, ciepłej wody brak i nie wiem co jeszcze. pewno będę się co chwilę dowiadywać.

dobrze, że chociaż net działa, przeniosę się na jakiś czas do wirtualnego świata albo zostanę pracoholikiem i zamieszkam w pracy. tam jest łazienka i dużo cukru...

o Thorze, żeby tylko nie padało!

co tam namiot u mansona pod drewutnią, czy za polem ziemniaków...pełen luksus!

Stworku

"ja tańczę tylko wtedy, kiedy nikt mnie nie widzi ;D"

a jak ktoś w tańcu pałęta się Tobie pod nogami ze wzrokiem wbitym w Twój pępek to przecież nie widzisz czy Cię widzi...
uniesiony marzeniami i muzyką może mieć przecież oczy zamknięte :D

Manson

hy hy.
Fajny mata chłopy sposób z tym szpikulcem, miastowe jakieś jesteście a udajecie, że z wioski borowikowej.
To jakaś nowinka techniczna,
u nas to do worków parcianych te zasięgi wyłapują. Zawiązują i tam je trzymają.

C,

zasięg mamy. Takim specjalnym kijkiem ze szpikulcem na końcu zasięgamy nad las i ściągamy ten zasięg w dół. Jak się go trzyma to działa.

Stworek,
ja chcę czipendejlsów !!! Oddam wszystkie moje kiszeniaki za taką frajdę.

Ja tam macką w stół walić nie będę. Jak tam ktoś zbyt wrażliwy na spanie pod namiotem to pewnie jakąś kwaterę się znajdzie w najbliższej okolicy. Tylko nie wiem czy to co ja rozumiem pod pojęciem "najbliższa okolica" jest tym samym, co sobie co poniektórzy wyobrażają.
I Goal by się pewnie nie wykręcił przed przyjazdem.

To wypada

chyba znow na mnie przywalic. juz widze jak oni szukajac w myslach jakichs szympendejlsow drapia sie po
swych pietach achillesowych bez skarpetek z pewnym niedosytem wuajeryjsko-seksualnym. oczywiscie jakas cienka narzutka na plecach aby uwydatnic meskie toso na chwiejnych po-aryjskich nogach.

z basha

chrzanię, nie kupuje więcej w biedronce
czemu?
co za idioci tam pracują
robiłem drobne zakupy
wziąłem 2 zupki chińskie, 5 bułeczek i delicje, typ
wybija na kasie i mówi: "250 zł się należy"
łoooo kurna O_o
no i sie pytam, czy aby na pewno się nie pomylił, on
patrzy na paragon i nic
no to mu wyrwałem, patrzę, i się pytam: "jaki normalny
człowiek kupuje 585 bułeczek?"
o lol

haha

ja tańczę tylko wtedy, kiedy nikt mnie nie widzi ;D

Ale specjalnie dla WAS, chłopcy, możemy zamówic czipendejlsów ;p

Jeśli chodzi o termin, to też się mogę dostosować. Chyba potrzeba kogoś, kto walnie pięścią czy inną macką w stół i powie coś w stylu: "lądujemy w Borach na Matki Boskiej Korzennej, godzinę po jutrzni, wylot w wierzchołka Góry Gradowej o północy przy pełni księżyca i zachodnim wietrze, każdy organizuje miotłę we własnym zakresie, mile widziane koty".

No. To kto walnie pięścią w stół?

skreslcie

patos bo jest patetyczny

stawiam

juz zasieki.
ogien zaporowy.

lodka, chyba sie posikam ze smiechu

co

najwyzej bedzie piks

Manson

najważniejsze, a macie tam zasięg GSM?
dobra idę spać.

Manson

Ja mobilny i elastyczny. Dla mnie może być i jutro, ale jak dziś dostanę telefon, że mam być jutro na łajbie to się u Ciebie nie pojawię.
(macie tam jakiś hotel albo pensjonat, czy akcja 1 dniowa?)

EE tam wzrost, staniesz na 5 litr. słoiku po ogórasach i będziesz stepował .

C

termin zjazdu zależy od wszystkich - ja tam mieszkam.
A taniec ze Stworem to nie dla mnie - Stwór przerasta mnie o głowę. Mogę mu co najwyżej podrzucać kiszeniaki do łapania.
A na prezydenta poproszę Shreka, ja najwyżej na ministra rolnictwa, bo większym dla mnie zaszczytem być następcą Inaczej Wielkich, aniżeli Wielkich Inaczej. (W tym miejscu pozdro Leppo, Kalina, Mojzes, Olej i Dyzma).
Nie a propos - na przełomie lat czterdziestych i pięćdziesiątych ministrem rolnictwa był gościu Dąb-Kocioł (Jan zresztą) - z całego rolnictwa najbardziej lubię tę część, która ciąży w kierunku przemysłu przetwórczego w zakresie spirytusowym, a takie nazwisko w rolnictwie to potęga. Poza tym Polmos w kosmos.

Manson

Startuj na prezydenta-oddam na Ciebie głos, piszę to wprawdzie z perspektywy nieprzespanej, spiralnej nocy, ale możesz mi ufać.
To kiedy ten zjazd?, jak zdołam to podjadę.

Napiłbym się żyta, albo jego pochodnej z wyższego stanu lotnego i tańczylibyśmy w niebieskim świetle(nie ze sobą rzecz jasna, chociaż zależy ile byśmy upłynnili;)
ja z Ćmą, Ty ze Stworkiem.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry