Widok

macie tak....

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiecie co... ja troszke sie podłamałam, bo wczoraj byłam na 1 przymiarce i szczerze Wam powiem, ze moja suknie już tak srednio mi sie podoba...:((( niew iem.. poprostu przestałam sie sobie w niej podobac i koniec kropka... kurcze... mam nadzieje ze mi przejdzie do slubu bo 3 tygodnie zostały a ja zniechecona przez ta sukienke...

czy Wy tez macie czasem takie odczucia, czy jestem osamotniona???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zawsze tak mam, kupię coś i jak przyjdę do domu to stwierdzam, że mi się nie podoba, ale skoro wybrałaś taką sukienkę, to pewnie ci się musiała bardzo podobac i napewno będziesz ładnie wyglądała, bo teraz to i tak już nic nie poradzisz
ja tez tak miałam, ale za drugim razem bardzo mi sie podobała. Hustawki nastrojów i tyle, normalka ;))

spoko....ja już odebrałam suknię po pięciu przymiarkach. Z każdą kolejną kiecka mniej mi się podobała. Moze też troszkę rozczarowana byłam taką ilością poprawek, chyba wszystko się na to złożyło. Teraz mam suknię w domu i nie patrzę na nią aż do dnia tuż przed ślubem. I jak sobie już teraz o niej myśle to ...znów mi sie podoba. :-)
o matko.... no to może bedzie dobrze.... troszke się uspokiłam..w sumie często tak mam ... cos na poczatku sie pdooba, minie pare dni i jest już bleee

u mnie to standard niestety.... takie już chyba jesteśmy- jest to niejako uwarunkowane genetycznie... właściwie to wiem już skąd się wzięło powiedzenie "kobieta zmienną jest"???

Pozdrawiam siepło

Czerwcowa

ufff, a już myślałam, że jakaś dziwna jestem ;)
Ja też tak miałam... No niby ładna, ale, ale ale.... I myślałam że w sumie mogłam więcej pochodzić (a przeciez nachodziłam się, naszukałam i miałam fazę "ta albo żadna")... Ale kiedy po kilku przymiarkach niosłam ją do domu to miałam poczucie w serduchu że to TA właściwa!!! I nie oglądam jej do dnia ślubu... no może z tydzień wcześniej przymierzę czy wszystko ok!
Także to chyba normalka!

no to luz.... uff!!! dokłądnie tak mam... ale na razie jest etap to nie ta... troche poczekam... może sie zmieni...
ale najgorsze ze zrobiłam sobie w niej fotki (wczoraj) i mam starszne obawy co do niej...
na dodatek problemy z fryzura, jedynie make-up pewny i tyle
pozyjemy...poczekam... zobaczymy...
buziaki

Ja nic nie mówie głośno bo nie chce wyjść na jakąś głupią ale od pierwszej przymiarki (a już odebrałam suknie do domu) czuje pewną niechęć do mojej sukni....
Nie mogę nic w niej zmienić bo by zmieniła cały styl.
kurcze a miało być tak pięknie.
Na początku szalałam za moją suknią!!!Teraz się zastanawiam czemu nie wybrałam innej....
Slub za 3 tygodnie a ja nie wyglądam tak jak sobie zaplanowałam.
Nie opalona jeszcze, nie schudnięta, makijasz próbny do bani był a fryzura nie wymyślona a dla utrudnienia kapelusik sobie wybrałam

Więc ogólnie humor mi nie sprzyja....
Może to już nerwy tak działają że panikuje niepotrzebnie...

Pozdrawiam wszystkie zdenerwowane!!!
Salema witaj w klubie :) głowa do góry damy radę jeszcze...

wszystko będzie dobrze, bez obaw
salema... no to jestesmy razem, ja ogólnie mały dolik, porażka, mnie wszystko dobija... blada, brzuch rosnie, sukienka nie ta, włosy rozpczapirzone, paznokcie łamia sie i rozdwajają na potęge...
buuuuuu!!!!
co robic!!!!

meg1 miałam identyczne odczucia, wybrałam suknie, na następny dzień szłam ją zaklepać i wpłacić zaliczkę.. założyłam ją po raz drugi i klapa.. to nie to:(( koleżanki jednak podtrzymały mnie w pierwszej decyzji.. wpłaciłam zaliczkę, ale byłam podłamana przez długi czas. Dopiero po kolejnej przymiarce troszkę poprawił mi się humor, pełne zadowolenie z sukni zanotowałam jednak dopiero w dzień ślubu:)) makijaż, fryzura to wszystko ma ogromne znaczenie, na pewno będziesz zadowolona ze swojego wyboru:)))

no wąłsnie tez tak mysle.... ael jestem pełna obaw co do fryzury... 27 maja ide na próbna, farbowanko i podciecie.... i to do Orłowa na Balladyny ale nie do Kamila tylko do pani Ani.... mam nadzieje ze cudo wyczaruje z moich włosów... dopóki tego nie zobacze bede niespokojna...

ja bylam dokladnie w takiej samej sytuacji. W pewnym momencie to nawet plakalam ze ja chce suknie z koronka a w mojej nie ma nawet centymetra koronki. Nie zajrzalam do niej do oistatniego tygodnia przed slubem ale jak ja ubralam w TEN dzien to wszelkie watpliwosci minely.
a ja jeszcze nie mam sukienki - i narazie się tym nie martwię o !!! :))))
ufff....jak dobrze nie jestem sama....
ja też byłam jakieś dwa tygodnie temu na 1-szej przymiarce i.... nie podoba mi się... :o(
Wczoraj zajrzałam na chwilkę do salonu ...spojrzałam na moją sukienkę i....znowu ryk....

mam nadzieję,że to się zmieni

Kiedys usłyszałam od kogoś , że nie widziano jeszcze brzydkiej Panny Młodej:) I coś w tym chyba jest- każda sie przeciez stara- makijaż, fryzurka a sukienka tez wybrana starannie i zupełnie inna niż codzienne ciuszki, więc nawet jeśli istnieje "gdzieś na świecie" jakas lepsza, to nie ma znaczenia, bo w swojej tez każda będzie pieknie wyglądałą:)) Głowy do góry:)
Kurcze, jak to czytam to az boje sie isc na przymiarke, bo na razie jeszcze moja sukienka mi sie podoba, ale kto wie co bedzie pozniej...

do góry