Widok

rada rodzicow

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy u was w szkolach tez nagle na hura prosza o wplaty?czy to dalej jest tak ze nie jest to obowiazkowe ake i tak wplacic trzeba?bo cie zabija wzrokiem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jak wiele można powiedzieć o człowieku tylko na podstawie tego, że ma inne zdanie niż Ty :)

Wreszcie trafiłem na eksperta, który mnie zrozumiał w całości.
Jeszcze wyjmuję z pojemników woreczki na psie kupy żeby pakować w nie kanapki i chodzę się myć na basen bo to taniej niż w domu.

A wchodząc w ten wątek zakładam skafander kosmiczny żeby mnie próżnia nie wessała.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
No, czyli wszystko się zgadza ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To proszę zgłosić się na RR i w ramach wolontariatu co miesiąc robić regularne sprawozdanie . Każdy na taką propozycje robi w tył zwrot . RR to jest wolontariat. Tak są sprawozdania ale by robić w sposób jaki każdy by chciał to można z tego powodu zejść z brakiem czasu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hahaha . Zadzwonisz do każdego . 30 telefonów w każdej sprawie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry