Widok

mądre zabawy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Z zabawami edukacyjnymi trzeba bardzo uważać. Reklama wdziera się wszędzie.Nauczycielka mojej córki zabrała klasę na wycieczkę do centrum handlowego! Ciekawe czego się tam dzieci miały nauczyć?! Znacie jakieś naprawdę fajne miejsca na edukacyjną wycieczką, albo edukacyjna zabawę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
We Wdzydzach jest skansen jeśli chodzi Ci o dalsza wycieczke edukacyjną. Czytałam, że może być tam fajna zabawa dla dzieci.

ojej...skansen musi byc dla dzieci bardzo interesujacym miejscem... swoja droga reklama dla dzieciaków jest swoistym źródłem czerpania specyficznego jezyka dzieciecego... przed nia nie da sie uciec..za to da sie nauczyc podchodzenia do niej z głowa.

O co chodzi z tymi Twoimi postami? Giertych kazał swoim pracownikom wypowiadać się na forach rodzinnych?

Wchodzisz na jakieś forum, to przywitaj się ładnie, a potem trzymaj się jednego nicka, bo to już chyba Twój ósmy.

Myślisz, że zachęcisz dużo osób do dyskusji poprzez takie kombinowanie?
A ty co się dziewczyny czepiasz?

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Czytać nie umiesz, Rinuś? Wydawało mi się, że jasno wytłumaczyłam.
ciebie do dyskusji jakoś zachęciła

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Rinuś, jeszcze czytaj ze zrozumieniem. Gdzie Ty widzisz, żebym z nią dyskutowała?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry