Widok

agora2305 !!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
bylam dzis w 'marieccie" i wpadły mi w oko 2 suknie:
1.agora23 05 z jednym koronkowym rekawkiem, zapinan na szyi!
2.capucinno nr 056F zapinana na szyi, bardzo ozdobna koronkowa, z elemantami ecrui-obecnie w salonie stoi na manekinie!
niestety nie moge znależć zdjecia zadnej z nich,a sparawa jest pilna bo lada dzień musze iśc do karwcowej pokazac modele!niestey w salonie nie pozwalaja fotografować!błagam o pomoc!!!może ktos ma zdjęcia, albo odcprzedac którąs suknie?pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedy masz slub?:))

znalazlam tylko takie 23-05
image

lub 23-06
image
mozna ja znalezc tutaj takze
jesteś złota kobitka!!! co prawda na tej drugiej bardziej mi zależy,ale lepszy rydz niz nic!najgorsze ze kobitka nie podała nazwy firmy tej drugiej sukni-moze spróbuje zadzwonic i telefonicznie mi powiedza!wtedy bedzie łatwiej szukać!
dzieki ogromne!!!pozdrawiam
ta druga podobna jest do nastepujacych modeli:
podobny dół - satyna ma kolor capuccino

www.marietta.pl/php.php?main=galeria&id=138

góra jest w tym stylu, tylko z naszytymi koralikami i cekinkami, też capucino

www.marietta.pl/php.php?main=galeria&id=113
jezeli jestes zainteresowana to po 17 czerwca bede miala do sprzedania suknie agora2305 w kolorze bialym rozmiar 36-38

bardziej interesuje mnie ta druga suknia, no i niestety musze do konca maja zdecydoac sie na fason jesli chce szyc,więc czerwiec to dla mnie trochę za późno,ale barzdo dziekuje:)pozdrawiam
Dziewczyny, poważnie podoba wam się ta ozdoba na szyi?

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
mi sie osobiście nie podobała rok temu jak pierwszy raz zoabczyłam ta sukienke i w ogole nie brałam tego modelu pod uwage!dopiero wczoraj gdy ja prymierzyłam to mnie olśniło, bo na mnie wyglądało naparwde fajnei!byłam zaskoczona,ale juz dawno sie przekonalam, że to co dobrze wyglada na modelkach, nie zawsze dobrze wygląda na mnie!i w druga strone też-ze zdjecia nigdy bym sie na nia nie zdecydowała,ale w realu jak najbardziej-to jeden z moch 3 typów!zycze kazej, zeby znalazła ta jdena jedyną-niekoniecznie licząc się z gustami innych-przeciez to my, panny młode mamy sie w tym dobrze czuć!
pozdrawiam
ślub 16.09

chantill-nareszcie!

HURRRRAAAAAA!!!
znam nazwę tej drugiej kiecki-chantill (tak to sie chyba pisze) 056F taki symbol!moze teraz bedzie łatwiej szukać!

pozdrawiam
do góry