Widok
agora2305 !!!
bylam dzis w 'marieccie" i wpadły mi w oko 2 suknie:
1.agora23 05 z jednym koronkowym rekawkiem, zapinan na szyi!
2.capucinno nr 056F zapinana na szyi, bardzo ozdobna koronkowa, z elemantami ecrui-obecnie w salonie stoi na manekinie!
niestety nie moge znależć zdjecia zadnej z nich,a sparawa jest pilna bo lada dzień musze iśc do karwcowej pokazac modele!niestey w salonie nie pozwalaja fotografować!błagam o pomoc!!!może ktos ma zdjęcia, albo odcprzedac którąs suknie?pozdrawiam!
1.agora23 05 z jednym koronkowym rekawkiem, zapinan na szyi!
2.capucinno nr 056F zapinana na szyi, bardzo ozdobna koronkowa, z elemantami ecrui-obecnie w salonie stoi na manekinie!
niestety nie moge znależć zdjecia zadnej z nich,a sparawa jest pilna bo lada dzień musze iśc do karwcowej pokazac modele!niestey w salonie nie pozwalaja fotografować!błagam o pomoc!!!może ktos ma zdjęcia, albo odcprzedac którąs suknie?pozdrawiam!
mi sie osobiście nie podobała rok temu jak pierwszy raz zoabczyłam ta sukienke i w ogole nie brałam tego modelu pod uwage!dopiero wczoraj gdy ja prymierzyłam to mnie olśniło, bo na mnie wyglądało naparwde fajnei!byłam zaskoczona,ale juz dawno sie przekonalam, że to co dobrze wyglada na modelkach, nie zawsze dobrze wygląda na mnie!i w druga strone też-ze zdjecia nigdy bym sie na nia nie zdecydowała,ale w realu jak najbardziej-to jeden z moch 3 typów!zycze kazej, zeby znalazła ta jdena jedyną-niekoniecznie licząc się z gustami innych-przeciez to my, panny młode mamy sie w tym dobrze czuć!
pozdrawiam
pozdrawiam