Widok

fajna siłownia/fitness w okolicach zaspy/oliwy/wrzeszcza???

właśnie wykupiłam sobie pakiet sportowy w pracy i mogę wybrać sobie miejsce, ale zależy mi na czymś w miarę blisko domu (mieszkam na żabiance) w grę wchodzi przymorze, zaspa, oliwa i może być wrzeszcz. jak znacie coś fajnego, gdzie same chodzicie, to może do was niedługo dołączę;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
akademos na żabiance!!!!!
AQUA AEROBIK w Jelitkowie - Hotel Posejdon :) albo aerobik i siłownia w klubie Spójnia we Wrzeszczu - ul. Słowackiego :) jeśli byłabyś zainteresowana to daj znać :)
A ile kosztuje karnet na Słowackiego?
Przy okazji szukam partnerki, partnera do biegania?
tez sie wybieram na aerobic/silke.basen od pazdziernika wiec jak ktos chetny to w 2 zawsze razniej:))
O to możemy razem chodzić na siłownię, bo też mam zamiar od października xD
a masz jakies miejsce okreslone?
bo ja bede miec karte multisport wiec tam mam pare mozliwosci :))
Hmm za bardzo się nie orientuje ale najlepiej gdzieś w okolicy Wrzeszcza no i oczywiście żeby za drogo nie było ;)
Jak któraś sie dziewczyna zdecyduje na siłownie/fitness we wrzeszczu - słowackiego to piszcie na gg 3843225 :)

POzdrawiam !!
to ja sie chyba pisze na ta spójnie.. np tak po zajęciach na PG by mi pasowało ale jeszcz eplanu nie znam i zaraz zobacze jak tam zajecia sa ;)
I jak ktos chetny? ja sie jeszcze zstanawiam na Active lady fitness w gdyni na 10 lutego.. ktoś sie pisze? bo pazdziernik juz jutro:D prawie codziennie od 14 jestem juz wolna wiec do 22 spokojnie moge cwiczyc ile sie da :D
Koleżanko od spójni to daj znać :) Ja moge cwiczyc od 18 spokojnie - bo tak kończe prace :)
Pozdrawiam !
Ja chodze do gdyni w batorym i na aquaaerobic do hotelu gdynia.. a do spojni bym mogla w godiznach popoluniowych tzn ok 13 bo pozniej to niechce specjalnie do gdanska przyjezdzac;)
a ja szukam siłowni / fitness jak najlbliżej oliwy i, jakby się poszczęściło, dziewczyny która też chciałaby ćwiczyc, bo razem razniej : ] gg- 4639626
jak bys znalazla cos niedaleko skm to moze bym sie skusila - ale warunek taki ze po poludniu ok 13 :P to na silownie bym pochodzila bo aerobiki wszedzie sie o 16-17-18 zaczynaja ;/

Inne tematy z forum Kobieta

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...

do góry