Widok

akcesoria barmanskie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, wiecie moze gdzie w Trojmiescie (najlepiej Gdansk lub Sopot) mozna kupic akcesoria barmanskie m.in. miarke barmanska????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wydaje mi sie ze widzialam takie zestawy w galerii baltyckiej na dole w home and you jeszcze takim drugim :)) ale napewno drozsze niz znajdziesz gdzies na necie :(
aha i rozmiwalam tez z moim "szwagrem" barmanem i mowił ze nie zna takiego sklepu w gda ze najlepiej na necie własnie...
alutka wlasnie wchodzac na inna stronke wpadla mi w oko reklama forum - moze tam ci pomoga

http://swiatbarmanow.pl/
dzieki, ale chodzilo mi o sklep a nie internet :)
Hej
akurat dzisiaj byłam na stronie byłego quella i zauważyłam promocje na zestaw akcesorii barmańskich, może ci się spodobają.

http://www.halens.pl/pl/q4r/neu_promo/wyprzedaze/dom_i_ogrod/FH_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/m-314910/index.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry