Widok

akcesoria barmanskie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, wiecie moze gdzie w Trojmiescie (najlepiej Gdansk lub Sopot) mozna kupic akcesoria barmanskie m.in. miarke barmanska????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wydaje mi sie ze widzialam takie zestawy w galerii baltyckiej na dole w home and you jeszcze takim drugim :)) ale napewno drozsze niz znajdziesz gdzies na necie :(
aha i rozmiwalam tez z moim "szwagrem" barmanem i mowił ze nie zna takiego sklepu w gda ze najlepiej na necie własnie...
alutka wlasnie wchodzac na inna stronke wpadla mi w oko reklama forum - moze tam ci pomoga

http://swiatbarmanow.pl/
dzieki, ale chodzilo mi o sklep a nie internet :)
Hej
akurat dzisiaj byłam na stronie byłego quella i zauważyłam promocje na zestaw akcesorii barmańskich, może ci się spodobają.

http://www.halens.pl/pl/q4r/neu_promo/wyprzedaze/dom_i_ogrod/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9yZWZ0aGVtZT1wcm9tb180NiUyY3NlZWFsbCUyYyUyZiUyZnF1ZWxsZV9wbCUyZnBsX1BMJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF9wbF8xODg0JTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF9wbF8xODg0X3BsXzM5ODAlN2QmZmhfdmlld19zaXplPTEwJiZmaF9zZWNvbmRpZD1wbF8zMTQ5MTAmZmhfbGlzdGVyX3Bvcz0xJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9wbCUyZnBsX1BMJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF9wbF8xODg0JTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF9wbF8xODg0X3BsXzM5ODAlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3BsX3BsXzE4ODRfcGxfMzk4MF9wbF80MTkyJTdkJmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-314910/index.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry