Widok

makijaż próbny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki miałam wczoraj próbny makijaż u Wizy i ......... jestem zachwycona!!!!!!!!!!
Pomijając naprawdę super pomysł na make up, kolorystykę itp. to urzekła mnie jego trwałość. Mam raczej "trudną" cerę, i po makijażu specjalnie miałam napięty plan dnia, urodzinki chrześniaczki a wieczorem imprezka klubowa z tańcami i ku mojemu zaskoczeniu o godzinie 2 w nocy makijaż był praktycznie nienaruszony ... musiałam go PORZĄDNIE zmywac bo trzymał sie jak "szalony"!
Także dołączam do grona wielbicielek Wizy!!!! ;o))))))))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez bardzo prosze o te fotki
z gory dzieki
Proszę wyślij zdjęcia na e-meila.

Dzięki z góry !!!

Pozdrawiam Beti

i ja... :)))

poproszę także zdjęcie....dzięki z gory
a jak z cenami i Wizy? ile kosztuje makijaz probny i ile ten wlasciwy?
i ja też się przyłączam do wielbicielek wizy ! pozdrowionka dla kurczaczka :o)

[img][/img]
czesc, ja tez baaaardzo prosilabym o kontakt do tej cudotworczyni.Bede bardzo wdzieczna za wiadomosc na maila.No i oczywiscie (jesli chcesz) bardzo chetnie obejrze Twoje zdjecia po probnym. Pozdrawiam
Witam, też bym chciała skorzystać z usług Wizy, czytając tak pochlebne komentarze. Niestety, jestem z Lęborka. Czy ktoś zna dobrą wizażystkę z tego miasta?
Pozdrawiam
prośba,
czy możesz mi podać namiar na Wizz. Mam swoje święto 3 września i szukam kogoś kto potrafi mnie umalować. Sama mam do tego dwie lewe ręce. Jeśli masz jakiś adres lub nr tel do Wizz to podaj mi prosze na moją komórkę.
pozdrawiam
602-278-998
Fotek niestety żadnych nie dostałam a z Wizą skontaktowałam się na maila
Bardzo ładnie też poproszę o fotki i o jakiś kontakt do Wizy :)
Dziekuję
Meja czy i do mnie możesz przeslać fotki?
..Obawiam się że będę miała problem z makijażem i fryzjerem..mam slub dopiero w grudniu, ale za to to 25-ty grudnia - pierwszy dzień świąt!!
Przy okazji czy znacie dobrego fryzjera z Gdańska ?

Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki :)
Ja slubowalam 28 maja. Makijaz robilam u Wizy.Najpierw probny oczywiscie. Jestem bardzo zadowolona z jej pracy. Mimo okropnego upalu makijaz trzymal sie od godz 13 do wczesnych godz rannych. trwalosc pomadki, cieni-poprostu rewelacja. naprawde polecam, bo widac, ze robi to z sercem i kazdego traktuje indywidualnie.
pozdrawiam
Meg ma rację, każda z nas jest inna i każda oczekuje innego makijażu. Najlepiej wypróbować go na sobie. No i to trochę tak niezręcznie dla mnie wszystkim wysyłać moje fotki... chyba rozumiecie ;o)))

Pozdrawiaski
meja

Agulka, podaje telefon 502673200, a zdjęcia możesz u Wozy obejrzec, wiele Ci pokaze, a z makiajzu napewno bedziesz zadowolona

Mam serdeczną prośbę o zdjątka na meila i kontakt do Wizy. Będę ogromnie wdzięczna!!!!!!!!!!
Pozdrawiam!
Witam Cię serdecznie!
Chciałabym się umówić na probny makijaż. Ślub mam 23 lipca br. Czy masz wtedy wolny termin?

Pozdrawiam serdecznie,
Agnieszka Turek
Oczywiście, że można nie mieć ochoty wysyłać swoich zdjęć obcym, ja przynajmniej nie wysyłam, ale są ludzie, którzy nie mają z tym problemu i o takich mi właśnie chodziło. Przecież są dziewczyny na forum, które chetnie wysyłają. A dla mnie z Twojego postu wynikało, że nie ma sensu ponieważ i tak tak samo wyglądać nie bedziemy i ja wlaśnie o tym pisałam, że mimo tego czasami zdjęcie dużo pomaga.
ja tylko na chwilke
ale nie kazdy ma ochote na przesyłanie swoich zdjęć wszyustkim obcym osobom - nie sadzisz....

Wiatam serdecznie.Mogę prosić o kontakt do Wizy?I ewentualnie zdjęcia makijażu?Mam ślub za 3 tygodnie a jeszcze nie mam osoby która mi zrobi makijaż!AAA...:)

do góry