Widok
makijaż próbny
Dziewczynki miałam wczoraj próbny makijaż u Wizy i ......... jestem zachwycona!!!!!!!!!!
Pomijając naprawdę super pomysł na make up, kolorystykę itp. to urzekła mnie jego trwałość. Mam raczej "trudną" cerę, i po makijażu specjalnie miałam napięty plan dnia, urodzinki chrześniaczki a wieczorem imprezka klubowa z tańcami i ku mojemu zaskoczeniu o godzinie 2 w nocy makijaż był praktycznie nienaruszony ... musiałam go PORZĄDNIE zmywac bo trzymał sie jak "szalony"!
Także dołączam do grona wielbicielek Wizy!!!! ;o))))))))
Pomijając naprawdę super pomysł na make up, kolorystykę itp. to urzekła mnie jego trwałość. Mam raczej "trudną" cerę, i po makijażu specjalnie miałam napięty plan dnia, urodzinki chrześniaczki a wieczorem imprezka klubowa z tańcami i ku mojemu zaskoczeniu o godzinie 2 w nocy makijaż był praktycznie nienaruszony ... musiałam go PORZĄDNIE zmywac bo trzymał sie jak "szalony"!
Także dołączam do grona wielbicielek Wizy!!!! ;o))))))))
A mi się wydaje, że proszenie o zdjęcia nie jest do końca pozbawione sensu. Ja widzałam różne zdjęcia i jak widze efekt końcowy to mogę powiedzieć czy dałabym się malować tej osobie, która robiła makijaż osobie ze zdjęcia. I nie chodzi mi ogladając zdjęcia o znalezienie makijażu dla siebie. Tylko makijażystki, która mnie nie ,,oszpeci'' jak to sie chyba czasami zdarza:)Widziałąm makijaż wykonany przez Wizę i widze, że potrafi ślicznie malować i wystarczyło mi to jedno zdjęcie żeby się przekonać do próbnego makijażu.
Oczywiście, że można nie mieć ochoty wysyłać swoich zdjęć obcym, ja przynajmniej nie wysyłam, ale są ludzie, którzy nie mają z tym problemu i o takich mi właśnie chodziło. Przecież są dziewczyny na forum, które chetnie wysyłają. A dla mnie z Twojego postu wynikało, że nie ma sensu ponieważ i tak tak samo wyglądać nie bedziemy i ja wlaśnie o tym pisałam, że mimo tego czasami zdjęcie dużo pomaga.
Ja slubowalam 28 maja. Makijaz robilam u Wizy.Najpierw probny oczywiscie. Jestem bardzo zadowolona z jej pracy. Mimo okropnego upalu makijaz trzymal sie od godz 13 do wczesnych godz rannych. trwalosc pomadki, cieni-poprostu rewelacja. naprawde polecam, bo widac, ze robi to z sercem i kazdego traktuje indywidualnie.
pozdrawiam
pozdrawiam