Widok

makijaż/ sephora /galeria bałtycka

Czy ktoś miał okazję robić sobie makijaż w sephorze?? w galerii?? albo w manhatanie w Bikorze? jak oceniacie? bo maja przystepne ceny ale jak z jakoscią?
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak wygląda to cenowo? Umawia się jakoś wcześniej, czy przychodzi się tak po prostu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piękna Ekspresowo (makijaż dzienny ekspres) – 25 zł, Piękna na wieczór (makijaż wieczorowy ekspres) - 30 zł, Makijaż na Miarę - 59 zł, Makijaż Ślubny - 99 zł (2 makijaże w tym makijaż próbny).

to jest ze strony sephory, wiec mozna sobie zrobic makijaz na impreze za 30 zł ,ale czy to dobrze wychodzi??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Sephorze w Bałtyckiej...polecam Iwonę Ugorowską...malowała mnie kilka razy zarówno prywatnie jak i w pracy, gdzie czasu jest dużo mniej i naprawdę wyszło super...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a trzeba sie umawiac telefonicznie ?? duzo wczesniej ??i ile trwa robinie makijazu ?
Nie wiem jak z umawianiem. Można, ale nie trzeba...po prostu bez umówienia ryzykuje się, że trzeba będzie poczekać w kolejce, choć z drugiej strony stanowisk jest sporo. Ja siedziałam z jakieś 20-30 minut, ale makijaż był naprawdę świetny no i nic, a nic mi nie spłynęło, nie rozmazało się, nic nie trzeba było poprawiać. A makijaż miałam robiony do zdjęć w klubie gdzie trzeba było tańczyć i były włączone lampy, przy których dość gorąco było.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzięki-dokladnie o to mi chodziło:) spróbuje sie telefonicznie umówic do tej babki która polecasz ;) mysle ze dzien wczensiej starczy,mam nadzieje-a brałas ten najdrozszy za 59 zł czy ten za 30 ??
Ja miałam robione bez pieniędzy, została dla mnie po pracy po prostu...ale naprawdę świetnie maluje... nasrin.agron@op.pl napisz do mnie to podeślę Ci zdjęcia
No i jaki sens w tym wszystkim? Popatrzcie, co się dzieje wokół http://sites.google.com/site/news048 – śmierć już można zamawiać jak taksówkę...
taki zeby ładnei wygkadac w trumnie - boszzzz jakim trzeba byc durnym zeby takie rzeczy wypisywac i jakim naiwnym ze ludzie w jakies linki beda klikac - hahahahhaha

idz sobie do kosciola, nei krzywdz ludzi a nei bedziesz mial powodu bac sie smierci

Inne tematy z forum Kobieta

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (55 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Prezent na dzień kobiet (26 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (55 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry